НАЧАЛО Прессъобщения

Богатство за бъдещите поколения с качествени криптовалути като Polygon (MATIC) и Avorak (AVRK)

май 25, 2023 8:15 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Богатство за бъдещите поколения с качествени криптовалути като Polygon (MATIC) и Avorak (AVRK)

Развитието на изкуствения интелект изглежда ще промени правилата на играта за крипто проектите, базирани на блокчейн.

Тъй като криптовалутите Avorak AI и Polygon имат светло бъдеще, инвестирането в тях може да създаде богатство на поколенията. Avorak AI показа обещаващо бъдеще в областта на крипто, NFT и изкуствения интелект (AI).

Какво е Polygon?

Мрежата Polygon обработва транзакциите в различен, съвместим с Етериум блокчейн, за да се справи с проблемите на мрежата.

След последваща обработка Polygon изпраща тразакциите обратно към водещата мрежа на Етериум. Тази стратегия намалява натоварването на мрежата на Етериум. По този начин Polygon може да ускори транзакциите и да намали разходите до под една стотинка.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Polygon, бившата мрежа Matic, предлага проста основа за нови и настоящи блокчейн проекти, които да се изграждат върху Етериум, без да изпитват проблеми с мащабируемостта.

Кой стои зад Polygon?

Благодарение на изключително талантливия си екип от разработчици Polygon се утвърди като най-обещаващия проект за мащабируемост на Етериум. Колективният опит на екипа продължава да бъде двигател на растежа на Polygon.

Разработчиците на мрежата Matic заслужават похвала за това, че предвиждат изискванията на съвременния крипто бизнес. Следващата част разглежда хората, отговорни за един от проектите с най-бърз темп на разширяване.

Avorak (AVRK) ще бъде по-голям от Polygon (Matic)

Проектът стартира през 2019 г., а един от основателите му е Сам Алтман, главен изпълнителен директор на компанията майка на ChatGPT Open AI. Трейдърите могат да използват различни индикатори, за да преценят посоката на настроенията на пазарите на криптовалути.

Лесно е да автоматизирате и оптимизирате работния процес с помощта на Avorak – водещ в индустрията набор от технологии за изкуствен интелект. Блокчейн технологията захранва различни AI приложения, като ботове за търговия, чатботове и генератори на картинки.

С Avorak инвеститорите могат да се чувстват сигурни, знаейки, че данните им са в безопасност и че за ускоряване на транзакциите се използват най-актуалните и надеждни технологии на веригата. Благодарение на тяхната простота, физическите лица могат бързо да започнат работа с надеждни инструменти за изкуствен интелект. Avorak създава платформа за крипто инвестиции, производство на съдържание, писане на текстове и други задачи с помощта на инструментите за изкуствен интелект – всичко това на едно място.

AVRK може да се продава на централизирани борси (CEX) като Coinsbit или на децентрализирани борси (DEX), като PancakeSwap, след като проектът Avorak AI бъде стартиран. В рамките на фаза 6 от първичното предлагане на монети (ICO) на Avorak AVRK се продава за $0.235. Другите предимства на ICO включват най-добрите стимули за токените, които в момента са 5%, и първия достъп до пуловете за стейкинг на Avorak.

Първичното предлагане на монети (ICO) на Avorak досега е било печелившо, като се е продавало на различни етапи и е получавало извънборсови покупки. Остават само две фази на ICO. Цената на стартирането обаче е $1. В резултат на това все още има шанс инвеститорите да реализират големи печалби в деня на стартирането.

Автоматизираният API ще включва тези индикатори, които ще изпълняват сделки от името на инвеститорите, позволявайки им да получават пасивен доход. Преди публичното бета тестване ще бъде предоставен подробен отделен информационен документ за продукта. Един от основните му недостатъци е възможността за репликация или плагиатство с тази технология. За автоматично коригиране и промяна на всеки текст, преди той да бъде показан на търсещия потребител.

Avorak AI ще комбинира скрапинг (scraping) в интернет с предварително написана езикова банка, ще интегрира API за откриване на плагиатство и ще комбинира всички тези техники. Това ще гарантира, че използването на Avorak AI е чисто и без плагиатство.

За повече информация относно Avorak AI:

Уебсайт: https://avorak.ai
Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.