НАЧАЛО Прессъобщения

BNB срещу VC Spectra: Коя има потенциал за 10х възвръщаемост до Коледа 2023?

октомври 27, 2023 12:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
BNB срещу VC Spectra: Коя има потенциал за 10х възвръщаемост до Коледа 2023?

Binance Coin (BNB) наскоро приключи 25-тото си изгаряне на токени. Междувременно VC Spectra (SPCT) току-що премина в четвъртия етап на публичната си предварителна продажба с още един скок на цената от 25% през октомври.

Доколко изгарянето на токени е повлияло на прогнозата за BNB? Какви са последиците от навлизането на VC Spectra (SPCT) в четвъртия етап на предварителната продажба?


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


Открийте коя криптовалута може да има добър шанс, за евентуално реализиране на 10х възвръщаемост на инвестициите до Коледа 2023 г. според анализаторите.

>>КУПЕТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Обобщение

  • Експертите твърдят, че цената на BNB може да достигне $424.75, което е почти двойно повече от сегашната ѝ цена.
  • VC Spectra (SPCT) е на половината път към реализирането на 10-кратната си възвръщаемост през 2023 г., като предстоят още печалби.

Изгорени 2.1 милионa BNB: Последици за цената на токена

На 16 октомври Binance извади от обръщение 2.1 милиона BNB токена по време на 25-ото си тримесечно изгаряне. Изгарянето включваше и 314.69 BNB чрез програмата за изгаряне на токени, загубени от потребители на веригата BNB. Общо бяха изгорени токени на стойност около $500 милиона.

Това изгаряне е част от дефлационната стратегия на Binance за периодично увеличаване на стойността на BNB чрез дефицит на токени. То се улеснява от механизма за автоматично изгаряне, предназначен да премахне 50% (около 100 милиона) от циркулиращото предлагане на BNB.

Както се очакваше, след изгарянето цената на монетата BNB се повиши с 9.61% от $209.75 до $229.92. Анализаторите отбелязаха също така, че изгарянето се е случило в точния момент, когато пазарът преживяваше бичи подем, което допълнително засили ефекта от събитието.

Въпреки положителната пазарна тенденция и ефекта от изгарянето върху цената на монетата BNB, експертите твърдят, че тя няма да поскъпне 10 пъти до 25 декември.

Прогнозата на анализаторите за цената на монетата все пак е оптимистична – BNB да достигне $424.75, което е 1.8 пъти повече от настоящата цена.

Някои обаче вече са се възползвали от възможността, която VC Spectra (SPCT) предлага, а именно да увеличат инвестициите си 10х. Подробностите са посочени по-долу.

VC Spectra (SPCT) се стреми към 10х печалба по време на предварителната продажба

VC Spectra (SPCT) премина през фантастична серия през 2023 г. Инвестиционната платформа набра $2.4 милиона при частната си продажба.

След частната продажба започна публичната предварителна продажба с цена на SPCT от $0.008. С предварителната продажба, която в момента е на етап 4, цената на SPCT е нараснала с 587.5% или приблизително 6.9 пъти стойността си, за да бъде на ниво от $0.055.

Според анализа на тенденцията и нивото на търсене досега по време на предварителната продажба цената на SPCT токена трябва да достигне $0.080, генерирайки 10-кратна възвръщаемост спрямо първоначалната цена преди Коледа.

Първоначално беше заложено цената на SPCT да достигне $0.080, когато приключи предварителната продажба. Възможно е обаче SPCT да достигне тази цена преди края на предварителната продажба.

В допълнение към увеличението на цената на токена, VC Spectra предлага широка функционалност в реалния живот. Тя е децентрализирана блокчейн платформа за инвестиции и търговия.

Като цяло VC Spectra се ангажира да предостави на обикновените хора предимствата на инвестирането в блокчейн индустрията. Потребителите могат да инвестират в блокчейн предприятия с потенциал за растеж, да участват в нови ICO-та и да участват в арбитражна търговия. Те могат също така да отпускат заеми и да стейкват криптоактиви.

Платформата също така помага на инвеститорите да избират най-обещаващите блокчейн стартъпи и най-печелившите сделки. VC Spectra също така използва дългосрочен и устойчив инвестиционен подход.

Ще трябва обаче да закупите SPCT токена за достъп до тези предложения. Предимствата на закупуването на токена включват тримесечни дивиденти, обратно изкупуване и право на глас. Получавате и моментен бонус върху всички депозити преди листването на SPCT на основните борси.

Като се има предвид всичко това, анализаторите смятат, че възможността за 10-кратна възвръщаемост и тези допълнителни ползи правят VC Spectra (SPCT) атрактивна монета, която да наблюдавате сега, преди бичия пазар през 2024 г.

За да научите повече за VC Spectra (SPCT) и за предварителната му продажба, посетете:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Този конкурент на Solana (SOL) може да осигури 5 пъти по-добра възвръщаемост през 2024 г.

Тъй като светът на децентрализираното финансиране (DeFi) продължава да се развива, нови играчи навлизат в пространството, предизвиквайки утвърдени платформи с иновативни решения.

декември 8, 2023 22:25 4 мин. четене

Защо Биткойн е най-добрият избор за умните инвеститори през 2024 година?

Bitcoin (BTC) е най-голямата криптовалута по обща пазарна капитализация. Освен това е и един от най-известните виртуални активи, като някои го наричат “дигитално злато”.

декември 8, 2023 20:00 4 мин. четене

Забравете Биткойн! Тези 10 алткойна могат да доминират през 2023 година

Изпреварването на кривата е от първостепенно значение за опитните крипто ентусиасти. Макар че Биткойн все още е крал, нова вълна от алткойни се надига и е готова да заеме централно място през 2023 г. 

декември 8, 2023 17:20 5 мин. четене

Standard Chartered Bank е оптимистично настроена към Биткойн и прогнозира ръст до $100,000 до 2024 г.

Биткойн продължава да създава вълнение в крипто сектора, тъй като анализаторите публикуват прогнози преди важни събития. Една от тези прогнози е на Standard Chartered Bank.

декември 8, 2023 16:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.