НАЧАЛО Прессъобщения

BNB, dYdX и VC Spectra: Три криптовалути, на прага на подем

ноември 15, 2023 8:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
BNB, dYdX и VC Spectra: Три криптовалути, на прага на подем

Разгледайте три криптовалути, които може да поскъпнат през следващите месеци: BNB (BNB), dYdX (DYDX) и VC Spectra (SPCT). 

BNB (BNB), dYdX (DYDX) и VC Spectra (SPCT) се очертават като три криптовалути, които според мнозина имат значителен потенциал за растеж. Докато BNB набира инерция с пускането на мрежата за съхранение Greenfield, dYdX се покачва след успешното стартиране на основната мрежа.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


VC Spectra привлича инвеститорите с иновативния си подход и забележителния успех при предварителната продажба.

>>КУПЕТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Обобщение

  • Предвижда се цената на BNB да достигне $1,049 през 2024 г.
  • Вярва се, че цената на dYdX (DYDX) може да достигне $7.69 през следващата година.
  • VC Spectra (SPCT) продължава да поскъпва по време на текущата си предварителна продажба.

Прогноза за цената на BNB: Положителният импулс за BNB продължава

На 17 октомври 2023 г. Binance направи вълнуващо съобщение относно стартирането на мрежата за съхранение Greenfield в основната мрежа на веригата BNB. Тази иновативна разработка има за цел да предостави на потребителите персонализирани решения за съхранение, които могат безпроблемно да взаимодействат със смарт договори в основната мрежа на BNB Chain.

След това важно съобщение стойността на BNB отбеляза скок от 2.20%. В рамките на едва 24 часа цената на монетата BNB се повиши от $210.38 до $215.01.

Положителната инерция за BNB продължи да се засилва през следващите седмици. От 17 октомври до 12 ноември цената на монетата BNB отбеляза впечатляващо увеличение от 18.6%, достигайки $255.08.

Предвид тези неотдавнашни развития, експертите имат оптимистична перспектива за дългосрочните перспективи на BNB. Те прогнозират, че през следващата година цената на монетата BNB може да достигне до $1049.97.

Цената на dYdX (DYDX) се покачва след стартирането на основната мрежа 

На 24 октомври 2023 г. Фондацията dYdX обяви успешното стартиране на основната мрежа на веригата DYDX, заедно с пускането на нов потребителски интерфейс Bridge User Interface и отворения сървис на софтуера си. 

Пазарът реагира положително на тази новина, което се изразява в увеличение на стойността на DYDX с 18.75%. В рамките на 24 часа цената на DYDX се повиши от $2.08 на $2.47.

Положителното движение на цените продължи и през следващите седмици. Между 24 октомври и 12 ноември DYDX се покачи допълнително от $2.47 на $3.35, което представлява допълнително увеличение от 35.5%.

Като се има предвид значимостта на тези неотдавнашни събития, анализаторите очакват, че инерцията вероятно ще изведе цената на алткойна още по-високо. Техните прогнози сочат, че през 2024 г. цената на DYDX може да достигне до $7.69.

Потенциалът за растеж на VC Spectra (SPCT) блести на крипто пазара

VC Spectra (SPCT), нова криптовалута, която предизвиква вълни в инвестиционния свят, е приветствана като дигитален актив, готов за значителен растеж. Предварителната продажба на протокола отбеляза забележителен успех, привличайки вниманието на инвеститори, търсещи нови и иновативни възможности.

Един от ключовите фактори, допринасящи за потенциала за растеж на VC Spectra, е използването на усъвършенствани аналитични инструменти. Тези инструменти позволяват на платформата да взема информирани и печеливши търговски решения, което я превръща в един от най-добрите DeFi проекти на пазара. 

2023 г. се оказва изключително обещаваща за VC Spectra. Крипто платформата преживя огромен успех по време на фазата на частната си продажба, като набра впечатляващите $2.4 милиона финансиране. 

Надграждайки този първоначален импулс, стартира публичната предварителна продажба, започваща от $0.008, като цената на токена SPCT нарасна със забележителните 725% и в момента е на примамливата цена от $0.066. 

Огромното търсене на SPCT надхвърли първоначалните очаквания и се смята, че до края на предварителната продажба монетата може да надхвърли прогнозната цена от $0.080.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra тук:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Този конкурент на Solana (SOL) може да осигури 5 пъти по-добра възвръщаемост през 2024 г.

Тъй като светът на децентрализираното финансиране (DeFi) продължава да се развива, нови играчи навлизат в пространството, предизвиквайки утвърдени платформи с иновативни решения.

декември 8, 2023 22:25 4 мин. четене

Прогноза за цената на Dogecoin – кога може да се очаква скок до $1?

Първоначално замислена като криптовалута със закачлив произход, Dogecoin преживя значителен ръст на популярността и пазарната стойност с течение на времето.

декември 8, 2023 22:00 2 мин. четене

Защо Биткойн е най-добрият избор за умните инвеститори през 2024 година?

Bitcoin (BTC) е най-голямата криптовалута по обща пазарна капитализация. Освен това е и един от най-известните виртуални активи, като някои го наричат “дигитално злато”.

декември 8, 2023 20:00 4 мин. четене

Забравете Биткойн! Тези 10 алткойна могат да доминират през 2023 година

Изпреварването на кривата е от първостепенно значение за опитните крипто ентусиасти. Макар че Биткойн все още е крал, нова вълна от алткойни се надига и е готова да заеме централно място през 2023 г. 

декември 8, 2023 17:20 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.