НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Bloomberg стратег споделя Биткойн прогнозата си за края на 2021 г.

СЕП. 17, 2021 09:39 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Bloomberg стратег споделя Биткойн прогнозата си за края на 2021 г.

Водещият стратег на Bloomberg смята, че Биткойн потенциално може да достигне $100,000 тази година.

Главният комодити стратег на Bloomberg, Майк Макглоун, сподели графика в Twitter, която според него показва защо Биткойн може да достигне нивото от $100,000 тази година.


В своя туит Макглоун заяви, че Биткойн вероятно ще направи “значителен напредък през 2021 г.”, потенциално достигайки ценовото ниво от $100,000.


Той вярва, че ако това рали се случи, то ще бъде подхранвано от миналите тенденции в търговията с Биткойн, намаляващото му предлагане и масовото приемане. 


В предишен туит тази година, стратегът на Bloomberg също спомена, че американското регулиране е малко вероятно да попречи на напредъка на Биткойн.По-рано Макглоун многократно споменава значението на дефлацията, програмирана в Биткойн, което е благоприятен фактор срещу постоянната фиатна девалвация на правителството на САЩ и други страни като Великобритания, Европейския съюз и т.н.


Според данните, споделени от платформата Arcane Research, количеството биткойни, държани в резерви на крипто борси, е спаднало драстично.


В момента, в неотдавнашния туит, пише, че борсовото предлагане на BTC е спаднало до нива, последно наблюдавани през август 2018 г. - през първата година от крипто зимата. Публикацията също така казва, че потребителите изтеглят средства активно през последните два месеца.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Cardano загатва за значителни партньорства в бъдеще

От 27-ми юли 178,000 биткойни бяха изместени от местата за търговия с криптовалути. Това е еквивалентът на приблизително $8,565,000.


Туитът на Arcane казва, че той също е използвал данните на Glassnode в своите изследвания.Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн може да отоплява домове в Канада догодина

Със скорошно съобщение беше постигнато споразумение за това между канадската технологична компания MintGreen и Lonsdale Energy Corporation (LEC).Общинската корпорация в момента отоплява 100 сгради, съ...
ОКТ. 22, 2021 15:03 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн се срина до $8,200 на Binance.US

Това е умопомрачителна загуба на стойност от 87%. Криптовалутата изтри тези загуби в рамките на една минута.Биткойн претърпя жестока корекция в четвъртък, но само на Binance.US. По-специално, борсата ...
ОКТ. 22, 2021 11:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е предпочитан пред златото - Пол Тюдор Джоунс

Хедж фонд мениджърът и милиардер Пол Тюдор Джоунс смята, че Биткойн печели надпреварата срещу златото, според интервю в сряда за CNBC.Водещият Андрю Рос Соркин напомни на американския инвеститор - чия...
ОКТ. 22, 2021 10:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Фючърсният Биткойн ETF направи изключителен дебют

Борсово търгуваният фонд за Биткойн на ProShares (BITO) отбеляза най-високия “естествен” обем за първия ден за ETF, като цифрата достигна малко над $1 милиард до края на деня на откриването.Това е вто...
ОКТ. 21, 2021 15:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света