НАЧАЛО Други

Блокчейн вече е курс в не малко учебни институции

СЕП. 28, 2018 11:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Блокчейн вече е курс в не малко учебни институции

Основната технология, която стои зад блокчейн на криптовалутите, донесе толкова много промени във финансовия и други сектори, все още в ранните етапи, и сега хората започнаха да очакват да видят какво може да излезе от него, ако получи необходимото внимание, което заслужава.


Технологията вече е в света на бизнеса, като се имат предвид уникалните му характеристики, включително по-бързата скорост на транзакция, сигурността, относително ниските такси, свързани с транзакциите и най-вече прозрачността в сделките, нещо, което финансовия свят иска от много време.

Въодушевението около технологията е толкова голямо, че въпреки че все още е на ранен етап, иновацията се надява да реши най-сложните и деликатни проблеми по света.

Когато за пръв път навлезе във финансовия свят, това беше като нещо, свързано само с престъпниците и техните дейности, подлагайки ги на всякакви абсурдни понятия. Превъртайки лентата напред, технологията доказа, че е тук, за да революционизира не само финансовия сектор, но и много други.


Много страни сега възприеха технологията като начин за подобряване на индустриите, образованието и още по-сериозно сигурния начин за справяне с корупцията, като се има предвид нейната децентрализирана система.


Начинът, по който блокчейн се взривяваше, беше подходящ само за да разберем иновациите и пътя напред и това доведе до факта, че много училища приеха технологията като обект, който трябва да се изучи, за да се подобрят нейните вече изключителни способности.

Много висши университети в света предлагат курсове, свързани с блокчейн, които допълнително повишават популярността на технологията. Изследване на една от най-големите крипто борси в света разкри, че сред най-добрите 50 университета в света, около 42% имат поне един курс, свързан с блокчейн, като училищата в САЩ покриват диаграмата. Черешката на тортата е, че Нюйоркският университет добави блокчейн технология към основните курсове, които трябва да бъдат изучавани, което го прави първото училище, което да го има като опция.

Според докладите, NYU Stern School of Business се очаква да предостави програмата и като се има предвид интересът, който беше показан в курса от потенциални студенти, по-големи зали са подредени, за да се изнасят лекции.

Очаква се повече от 100 студента да преминат курса, който ще продължи три години. Тази новина е голямо постижение по пътя на блокчейн и сега въпросът за много хора е коя е следващата технология, тъй като тя продължава да пречупва бариерите, за което никога не се е предполагало, че ще се случи.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Банка финансира NFT проект с близо $700 милиона

Sorare успяха да изградят платформа за фентъзи футбол, базирана на NFT, в която всяка дигитална карта е регистрирана като уникален токен в блокчейна на Етериум. Играчите могат да купуват и продават ка...
СЕП. 23, 2021 17:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

SushiSwap отричат да има заплаха за потребителските средства

Според доклади на различни медии, хакерът е заявил, че е идентифицирал уязвимост, която касае потребителски средства на стойност над $1 милиард, заявявайки, че информацията е станала публично достъпна...
СЕП. 23, 2021 14:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Федералният резерв скоро ще сподели значително проучване

Федералният резерв на САЩ ще публикува своя доклад за CBDC (дигитални валути на централни банки), според председателя на Фед, Джером Пауъл, който проведе пресконференция на 22-ри семптември.Пауъл иска...
СЕП. 23, 2021 13:52 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

NFT стартъпът Dapper Labs набира $250 милиона

Coatue Ventures водеше кръга с участието на съществуващите инвеститори a16z, GV (по-рано Google Ventures) и Version One Ventures. Нови инвеститори, включително BOND, фирма за рисков капитал, и GIC, си...
СЕП. 23, 2021 10:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света