НАЧАЛО Други

Блокчейн вече е курс в не малко учебни институции

СЕП. 28, 2018 11:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Блокчейн вече е курс в не малко учебни институции

Основната технология, която стои зад блокчейн на криптовалутите, донесе толкова много промени във финансовия и други сектори, все още в ранните етапи, и сега хората започнаха да очакват да видят какво може да излезе от него, ако получи необходимото внимание, което заслужава.

 


Технологията вече е в света на бизнеса, като се имат предвид уникалните му характеристики, включително по-бързата скорост на транзакция, сигурността, относително ниските такси, свързани с транзакциите и най-вече прозрачността в сделките, нещо, което финансовия свят иска от много време.

Въодушевението около технологията е толкова голямо, че въпреки че все още е на ранен етап, иновацията се надява да реши най-сложните и деликатни проблеми по света.

Когато за пръв път навлезе във финансовия свят, това беше като нещо, свързано само с престъпниците и техните дейности, подлагайки ги на всякакви абсурдни понятия. Превъртайки лентата напред, технологията доказа, че е тук, за да революционизира не само финансовия сектор, но и много други.


Много страни сега възприеха технологията като начин за подобряване на индустриите, образованието и още по-сериозно сигурния начин за справяне с корупцията, като се има предвид нейната децентрализирана система.


Начинът, по който блокчейн се взривяваше, беше подходящ само за да разберем иновациите и пътя напред и това доведе до факта, че много училища приеха технологията като обект, който трябва да се изучи, за да се подобрят нейните вече изключителни способности.

Много висши университети в света предлагат курсове, свързани с блокчейн, които допълнително повишават популярността на технологията. Изследване на една от най-големите крипто борси в света разкри, че сред най-добрите 50 университета в света, около 42% имат поне един курс, свързан с блокчейн, като училищата в САЩ покриват диаграмата. Черешката на тортата е, че Нюйоркският университет добави блокчейн технология към основните курсове, които трябва да бъдат изучавани, което го прави първото училище, което да го има като опция.

Според докладите, NYU Stern School of Business се очаква да предостави програмата и като се има предвид интересът, който беше показан в курса от потенциални студенти, по-големи зали са подредени, за да се изнасят лекции.

Очаква се повече от 100 студента да преминат курса, който ще продължи три години. Тази новина е голямо постижение по пътя на блокчейн и сега въпросът за много хора е коя е следващата технология, тъй като тя продължава да пречупва бариерите, за което никога не се е предполагало, че ще се случи.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Curve Finance ще разпредели $3 милиона от такси на потребителите

През май 2020 г. Curve разкри, че ще децентрализира своята платформа. Управлението беше посредством нейния токен за управление, CRV. Компанията ще доставя токени на потребителите въз основа на това ко...
НОЕ. 30, 2020 19:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бивш ръководител в LVMH се присъединява към Ledger

LVMH е създадена през 1987 г. от сливането на къщата на висшата мода Louis Vuitton и Moët Hennessy, която пък се формира от сливането на производителя на шампанско Moët & Chandon и производителя н...
НОЕ. 30, 2020 17:42 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Производителят на копачки Canaan отчита $12 милиона в загуби за Q3

Компанията публикува неодитиран финансов отчет на 30-ти ноември. Canaan реализира $24 милиона нетни приходи през третото тримесечие на тази година, което представлява спад от 75,7% в сравнение със $10...
ДЕК. 1, 2020 09:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Извънредно: Ripple продават част от дяла си в MoneyGram

Ripple са настроени да продават част от участието си в MoneyGramСпоред доклад на The Block, публикуван на 28-ми ноември, Ripple е готов да продаде една трета от дела си в MoneyGram. Трябва да се отбел...
НОЕ. 30, 2020 16:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света