НАЧАЛО Други

Блокчейн вече е курс в не малко учебни институции

СЕП. 28, 2018 11:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Блокчейн вече е курс в не малко учебни институции

Основната технология, която стои зад блокчейн на криптовалутите, донесе толкова много промени във финансовия и други сектори, все още в ранните етапи, и сега хората започнаха да очакват да видят какво може да излезе от него, ако получи необходимото внимание, което заслужава.

 


Технологията вече е в света на бизнеса, като се имат предвид уникалните му характеристики, включително по-бързата скорост на транзакция, сигурността, относително ниските такси, свързани с транзакциите и най-вече прозрачността в сделките, нещо, което финансовия свят иска от много време.

Въодушевението около технологията е толкова голямо, че въпреки че все още е на ранен етап, иновацията се надява да реши най-сложните и деликатни проблеми по света.

Когато за пръв път навлезе във финансовия свят, това беше като нещо, свързано само с престъпниците и техните дейности, подлагайки ги на всякакви абсурдни понятия. Превъртайки лентата напред, технологията доказа, че е тук, за да революционизира не само финансовия сектор, но и много други.


Много страни сега възприеха технологията като начин за подобряване на индустриите, образованието и още по-сериозно сигурния начин за справяне с корупцията, като се има предвид нейната децентрализирана система.


Начинът, по който блокчейн се взривяваше, беше подходящ само за да разберем иновациите и пътя напред и това доведе до факта, че много училища приеха технологията като обект, който трябва да се изучи, за да се подобрят нейните вече изключителни способности.

Много висши университети в света предлагат курсове, свързани с блокчейн, които допълнително повишават популярността на технологията. Изследване на една от най-големите крипто борси в света разкри, че сред най-добрите 50 университета в света, около 42% имат поне един курс, свързан с блокчейн, като училищата в САЩ покриват диаграмата. Черешката на тортата е, че Нюйоркският университет добави блокчейн технология към основните курсове, които трябва да бъдат изучавани, което го прави първото училище, което да го има като опция.

Според докладите, NYU Stern School of Business се очаква да предостави програмата и като се има предвид интересът, който беше показан в курса от потенциални студенти, по-големи зали са подредени, за да се изнасят лекции.

Очаква се повече от 100 студента да преминат курса, който ще продължи три години. Тази новина е голямо постижение по пътя на блокчейн и сега въпросът за много хора е коя е следващата технология, тъй като тя продължава да пречупва бариерите, за което никога не се е предполагало, че ще се случи.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Поредният милиардер проявява интерес към крипто пространството

Льоб е известен с превръщането на $3 милиона в хедж фонд на стойност $17,5 милиарда през годините и е добре известна фигура на Уолстрийт. Сега крипто секторът е мястото, където той търси нова възможно...
МАР. 3, 2021 18:31 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Нова блокчейн платформа ще се бори с 'тиранията' на социалните медии

Ларимър се насочва към "Големите технологии"Ларимър сподели публикация в GitHub, обяснявайки концепцията на новия си проект. Той описа устойчива на цензура мрежа, която отразява "производителността и ...
МАР. 3, 2021 20:36 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

NFT са като ICO през 2017 година, според създателя на Лайткойн

Чарли Лий за NFTОснователят на Лайткойн, Чарли Лий, не е голям почитател на незаменяемите токени (NFT), процъфтяващият крипто подсектор, който отбеляза невероятен растеж, достигайки оценка от $3,44 ми...
МАР. 3, 2021 15:28 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто борсата FTX добавя поддръжка за PayPal

От FTX Exchange заявиха, че техните потребители могат да извършват транзакции като използват всяка валута, тъй като една от възможностите на PayPal е конвертирането на валути без загуба на време. Това...
МАР. 2, 2021 22:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света