НАЧАЛО Други

Блокчейн придобива Startup за разрастването на Сан Франциско

ОКТ. 30, 2018 14:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Блокчейн придобива Startup за разрастването на Сан Франциско

Базираният в Лондон крипто портфейил и доставчик на блокчейн данни ще открие офис в Сан Франциско, съобщиха от компанията в сряда.


Решението е след неотдавнашното придобиване на екипа от софтуецицццрната компания Tsukemen, също базирана в района на залива на Калифорния. В кабинета ще работят няколко служители от Tsukemen, чийто бивш главен изпълнителен директор и съосновател Тиан Лу ще ръководи операцията.

По същия начин Фред Чен и Крис Ариола, двама бивши софтуерни инженери в компанията, ще се присъединят към офиса, за да подпомогнат на проектите на Blockchain за разработване на софтуер и мобилни приложения.

Мин Уей от Tsukemen ще се присъедини към офиса на Blockchain в Западния бряг, като част от екипа за стратегии и партньорства.

Главният изпълнителен директор на Blockchain и съосновател Питър Смит посочи, че откриването на офиса е част от по-големите усилия за разширяване на компанията, които наскоро включиха наемането на бившата изпълнителна директорка на Goldman Sachs, Бриан Мадиган и адвоката Марко Сантори за ролята на институционалните продажби и стратегия ръководител, и съответно президент и главен юридически агент.Смит отбеляза:

С такава способна група аз знам, че нашият офис на Западния бряг ще бъде инструмент в подпомагането на мащабни операции и да продължи изграждането на най-добрите в сферата продукти, за да служат на нашите клиенти.

Що се отнася до екипа на Tsukemen, Лу обясни, че присъединяването към офиса в Сан Франциско ще подкрепи дългосрочните цели.

"Осъществяването на продукти винаги е задвижвало нашия екип и няма по-добро място да се продължи изграждането на велика и новаторска технология, отколкото в Blockchain", каза той в изявлението.

Една от най-старите startup компании в бранша, Blockchain е със седалище в Лондон и има допълнителни офиси в Ню Йорк и Люксембург.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Обемът на търговия на Binance достигна невероятните $100 милиарда за един ден

100 billion traded yesterday on #binance pic.twitter.com/SelYpou3mL— CZ 🔶 Binance (@cz_binance) October 21, 2021Водещата крипто борса записа този важен етап в деня, в който Биткойн, най-голямата крипт...
ОКТ. 21, 2021 12:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

AMC може да създадат собствена криптовалута

AMC е „хиперактивен в крипто“Арон намекна за плановете по време на интервю за CNBC, като отбеляза, че AMC "става хиперактивен в крипто"."Има много причини, поради които AMC може да бъде успешен емитен...
ОКТ. 21, 2021 20:57 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 2,000 квалифицирани специалисти на Career Show Marketing, Sales & Customer Service

Специализирано онлайн събитие за кариерно развитие в сферата на маркетинг, продажби и обслужване на клиенти - Career Show Marketing, Sales & Customer Service ще се проведе на 30-ти ноември. В съби...
ОКТ. 21, 2021 10:57 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ripple си партнира с дубайска форекс компания

Дубайската фирма ще използва RippleNet Cloud, за да установи коридор за парични преводи между ОАЕ и Малайзия.Плащанията, изпратени чрез Al Ansari Exchange, ще бъдат получени от MoneyMatch, малайзийски...
ОКТ. 21, 2021 09:35 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света