НАЧАЛО Други

Блокчейн платформа разкрива AI чатбот в помощ на студентите при важни изпити

АВГ. 7, 2018 21:08 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Блокчейн платформа разкрива AI чатбот в помощ на студентите при важни изпити

Нова платформа използва изкуствен интелект (AI) и блокчейн, за да се справи с "нарастващото разделение на класа" в образованието - като помага на всички ученици да имат достъп до равни възможности и да отключат пълния си потенциал.


Õpet казват, че искат да се обърне внимание на тийнейджърите, които са "объркани и притеснени", когато се завърнат в гимназията и същевременно предлагат интелигентни ревизионни инструменти, които ще помогнат на тези ученици да получат възможно най-добрите оценки в решаващи изпити, което води до по-широк спектър от възможности, когато съзерцават първите стъпки.

Компанията казва, че образователен чатбот ще бъде биещото сърце на тази екосистема. Цифрово достъпен за студентите по всяко време, ролята му е да осигури "индивидуално учене" на учениците по време на националните им изпити. Като пример, той изтъква GCSEs и A-нива, които обикновено се вземат на възраст между 16 и 18 години в Обединеното Кралство.


Задвижван от AI и машинно обучение, се надяваме, че чатбот-а ще даде персонализирана подкрепа, за да отговаря на различните скорости и методи, на които хората се учат.


Докато по-богатите семейства са в състояние да инвестират в скъпи частни уроци за своите деца, Õpet вярват, че този чатбот би могъл да предложи ефективна ревизия, като същевременно намали разходите между 90 и 95 процента.

Тестовете ще помогнат на учениците да проследят компетентността си в редица теми - за начало, Õpet ще се съсредоточи върху четири основни теми: химия, биология, физика и математика. Те описват това като "натрупване на учебния опит в гимназията" и за да постигне максимален резултат, се нуждае от подход, който да се адаптира към начина, по който днешните тийнейджъри използват телефоните си - например чрез капитализиране на склонността им да четат непрочетени съобщения.

Тази технология ще бъде съчетана с блокчейн (който не може да бъде компроментиран и е изключително точен), в която могат да се съхраняват записите на учениците от гимназията. Õpet казват, че тази база данни ще се появи, когато тийнейджърите кандидатстват за колежи и университети - създавайки гладък процес, който елиминира необходимостта от повторно подаване на заявления до колежи онлайн или по пощата.

Според Õpet , компанията вече е подписала стратегическо партньорство с University of Cambridge Judge Business School, използвайки инструмента си за психометрично профилиране "Apply Magic Sauce", за да помогне на студентите, когато кандидатстват за висше образование. Друго сътрудничество с Американския университет в Централна Азия ще помогне на техния AI дигитален чатбот да бъде пуснат на ученици от гимназията в целия регион, твърди компанията.


Присъединете се към нашата Telegram група.
Съвсем наскоро те обявиха и стратегическо партньорство със световната строителна компания Capacity Builders, частна компания базирана в Британска Колумбия, с огромна мрежа от глобални, световни лидери и наднационални компании, посветена на подобряването на достъпа до комуникационни решения, финансови услуги и технологии за бедните и недостатъчно обслужвани общности в света.


Токен с потенциал


Компанията описва образованието като вечнозелена индустрия, където световният разход е оценен на 6 трилиона долара през 2016 г. Техният токен ще бъде използван за заплащане на достъп до AI чатбота, както и блокчейн достъп за потвърждаване на записите. Анализът от BlockSpeed показва, че Õpet токените имат потенциал да постигнат пазарна цена от 9,20 долара за финансовата 2021 година.

Има няколко фактора, които ще подкрепят това нарастващо търсене. Първият е как образователният сектор е "недостатъчно дигитализиран в момента", като се очаква инерция към новите технологии през следващите години. Той също така иска да задоволи "голямо, неудовлетворено търсене" за икономически ефективни, интелигентни образователни средства и сигурни начини за управление на поверителната информация за студентите.

Õpet твърдят, че имат значително много онлайн последователи, което включва повече от 95 000 абонати в Telegram блокчейн групата им и 28 000 последователи в Twitter.

В периода от юни до август се провежда частен presale на Õpet токените, а след 1-ви септември ще се проведе публично разпространение. Накрая публична продажба ще започне на 1 октомври, която ще има продължителност за период от три месеца.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Над 100,000,000 души в света изполват крипто активи

През 2018, второто глобално проучване на крипто активи предполага, че броят крипто потребители с потвърдени самоличности са около 35 милиона в целия свят. От третото тримесечие на 2020 има над 191 мил...
СЕП. 26, 2020 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Гейминг гигантът Atari влезна в партньорство с блокчейн платформата Ultra

Съгласно прессъобщение, Ultra оперира развлекателна платформа, която позволява на геймърите да играят, откриват, купуват и извършват транзакции в базирана на блокчейн мрежа с други геймъри и да взаимо...
СЕП. 26, 2020 13:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Венецуела легализира копаенето на крипто, но има уловка

Според местния новинарски уебсайт CriptoNoticias, новият указ е одобрен от Йоселит Рамирез, ръководител на 'Националния надзор на крипто активите и свързаните с тях дейности' (SUNACRIP) на Венецуела. ...
СЕП. 25, 2020 15:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Федералният резерв разкри детайли за дигиталния долар

Говорейки в основното си обръщение на 23-ти септември, Лорета Местер подчерта, че Федералният резерв проучва дигиталните валути на централната банка (CBDC) още преди пандемията, отбелязвайки, че негов...
СЕП. 24, 2020 19:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света