НАЧАЛО Други

Блокчейн с нов хардуерен портфейл

ДЕК. 13, 2018 13:18 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Блокчейн с нов хардуерен портфейл

Компанията "Blockchain" сподели пътната си карта за следващите месеци.


Те стартират хардуерен портфейл в партньорство с Ledger.

Блокчейн също така стартира нова платформа за търговия, наречена Swap - тази платформа ще намери най-добрите цени за търговия в различни борси, така че да можете да обменяте токени на справедлива цена директно от вашата блокчейн сметка.

Блокчейн е един от най-успешните портфейли с криптовалута там. Компанията е изградила солидна потребителска база със софтуерен портфейл за Биткойн, а сега и Етериум и Биткойн Кеш.

В сравнение с традиционните обмени, вие оставате имате повече контрол върху вашите лични ключове. Блокчейн няма достъп до вашите токени, хакерите не могат да изпразнят портфейла ви, ако блокчейн бъде хакнат. Стартъпът управлява понастоящем 30 милиона портфейла, които през последните две години са отговорни за над 200 милиарда долара обем в трансакции.


Но софтуерният портфейл не е толкова сигурен, колкото хардуерния портфейл.


Имаше безброй опити за фишинг и всевъзможни други измами, целящи да се доберат до личните ключове на потребители. Това е причината Blockchain да пусне своя хардуерен портфейл, донякъде.

Фирмата е в партньорство с френски стартъп Ledger, за да пусне Blockchain Lockbox. Изглежда точно като Ledger Nano S, но с логото на блокчейн. Той ще разполага с потребителски фърмуер на блокчейн и ще се интегрира с портфейлите на блокчейн.

Точно както приложението на Ledger, ще можете да проверите баланса си, без да свързвате хардуерния си портфейл към компютър. Но веднага щом искате да обработите дадена транзакция, ще трябва да включите портфейла на Ledger, за да потвърдите транзакцията на самия телефон.

Ще бъде интересно да видите как вашият блокчейн портфейл и този, обвързан с вашия Blockbox Lockbox работят заедно. Lockbox би могъл да действа като нещо като дългосрочен сейф, докато можете да държите някакви монети в стандартния си портфейл за ежедневни транзакции.

Що се отнася до Swap, блокчейн изгражда собствен търговски продукт. Това няма да бъде отделен обмен, тъй като компанията планира да се интегрира с множество източници. В крайна сметка, блокчейн се надява да добави подкрепа за децентрализирани протоколи за обмен, така че да можете да обменяте токени, без да преминавате през обмен.

Blockbox Lockbox ще струва $ 99 и ще се предлага през ноември. Надяваме се, че в бъдеще ще има други версии, които поддържат Bluetooth и мобилни телефони, тъй като блокчейн е доста популярен при мобилните устройства.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Ел Салвадор на трето място в света по инсталация на битомати

Според данни от Coin ATM Radar, Ел Салвадор са надвишили броя на криптоматите в Обединеното кралство, след като до момента са разположили 205 криптомата, за да улеснят местните транзакции с Биткойн и ...
СЕП. 18, 2021 22:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

CFTC разследва Binance за пазарни манипулации

U.S. authorities are examining possible insider trading and market manipulation at cryptocurrency exchange Binance https://t.co/qFg9aA5kzG— Bloomberg Crypto (@crypto) September 17, 2021Най-голямата кр...
СЕП. 18, 2021 17:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 1 милион жители на Ел Салвадор ползват новия Биткойн портфейл на страната`

1.1 милиона граждани са изтеглили портфейла ChivoСпоред туита на президента Наиб Букеле, приблизително 1.1 милиона салвадорци вече са готови да използват Биткойн като законно платежно средство в стран...
СЕП. 18, 2021 14:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

CEO-то на Coinbase сподели гръмка прогноза за криптовалутите

Армстронг казва, че вярва, че предстоят значителни промени, които ще засилят науката, технологиите и благотворителните каузи през следващите години.В блог публикация на Coinbase, Армстронг казва:Олаф ...
СЕП. 18, 2021 13:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света