НАЧАЛО Други

Блокчейн с нов хардуерен портфейл

ДЕК. 13, 2018 13:18 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Блокчейн с нов хардуерен портфейл

Компанията "Blockchain" сподели пътната си карта за следващите месеци.


Те стартират хардуерен портфейл в партньорство с Ledger.

Блокчейн също така стартира нова платформа за търговия, наречена Swap - тази платформа ще намери най-добрите цени за търговия в различни борси, така че да можете да обменяте токени на справедлива цена директно от вашата блокчейн сметка.

Блокчейн е един от най-успешните портфейли с криптовалута там. Компанията е изградила солидна потребителска база със софтуерен портфейл за Биткойн, а сега и Етериум и Биткойн Кеш.

В сравнение с традиционните обмени, вие оставате имате повече контрол върху вашите лични ключове. Блокчейн няма достъп до вашите токени, хакерите не могат да изпразнят портфейла ви, ако блокчейн бъде хакнат. Стартъпът управлява понастоящем 30 милиона портфейла, които през последните две години са отговорни за над 200 милиарда долара обем в трансакции.


Но софтуерният портфейл не е толкова сигурен, колкото хардуерния портфейл.


Имаше безброй опити за фишинг и всевъзможни други измами, целящи да се доберат до личните ключове на потребители. Това е причината Blockchain да пусне своя хардуерен портфейл, донякъде.

Фирмата е в партньорство с френски стартъп Ledger, за да пусне Blockchain Lockbox. Изглежда точно като Ledger Nano S, но с логото на блокчейн. Той ще разполага с потребителски фърмуер на блокчейн и ще се интегрира с портфейлите на блокчейн.

Точно както приложението на Ledger, ще можете да проверите баланса си, без да свързвате хардуерния си портфейл към компютър. Но веднага щом искате да обработите дадена транзакция, ще трябва да включите портфейла на Ledger, за да потвърдите транзакцията на самия телефон.

Ще бъде интересно да видите как вашият блокчейн портфейл и този, обвързан с вашия Blockbox Lockbox работят заедно. Lockbox би могъл да действа като нещо като дългосрочен сейф, докато можете да държите някакви монети в стандартния си портфейл за ежедневни транзакции.

Що се отнася до Swap, блокчейн изгражда собствен търговски продукт. Това няма да бъде отделен обмен, тъй като компанията планира да се интегрира с множество източници. В крайна сметка, блокчейн се надява да добави подкрепа за децентрализирани протоколи за обмен, така че да можете да обменяте токени, без да преминавате през обмен.

Blockbox Lockbox ще струва $ 99 и ще се предлага през ноември. Надяваме се, че в бъдеще ще има други версии, които поддържат Bluetooth и мобилни телефони, тъй като блокчейн е доста популярен при мобилните устройства.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Crypto.com си партнира с Леброн Джеймс

Ходът е предназначен да научи децата на крипто технологията и начините, по които тя може да повлияе на живота им.Приблизително 1,600 деца в I Promise School на четирикратния шампион на НБА ще научат з...
ЯНУ. 28, 2022 18:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Белгийски депутат е първия в Европа, който ще приеме заплата в Биткойн

Месечната заплата на депутата от Брюксел от 5,500 евро ще бъде конвертирана в Биткойн с помощта на платформата за крипто търговия Bit4You, съобщи Bruzz. Беукелаер, който представлява партията Хуманист...
ЯНУ. 28, 2022 16:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ръководителят на гейминг отдела в YouTube ще се присъедини към Polygon Studios

Във вторник Райън Уайът, ръководител на гейминга в YouTube, обяви, че ще напусне платформата за споделяне на видео през февруари. Отчасти благодарение на неговото лидерство, YouTube Gaming вижда над 2...
ЯНУ. 28, 2022 12:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Хакер направи пробив в Trezor и възстанови $2 милиона на собственика

Средствата са били съхранявани в хардуерен портфейл на Trezor, един от най-популярните портфейли за 'студено' съхранение.През 2018 г. Дан Райх, който е главен изпълнителен директор и съосновател в Tro...
ЯНУ. 27, 2022 17:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света