НАЧАЛО Други

Blockchain.com в списък за най-търсени работодатели на LinkedIn в Англия

ОКТ. 1, 2018 20:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Blockchain.com в списък за най-търсени работодатели на LinkedIn в Англия

LinkedIn класира Blockchain.com (известен като Blockchain.info) в списък с десетте най-търсени работодатели базирани в Обединеното кралство в новите обяви на 30-ти септември.

 


Част от списък с 25 стартъп компании във Великобритания, Blockchain.com се класира на място номер 9, а финансовите новатори взеха две от трите позиции в класацията.

Сред характеристиките си, LinkedIn отбелязва "ползите като безплатна храна и гъвкава работа" на Blockchain.com, неограничена ваканционна политика и бонусна схема за служителите, платени в Биткойн (BTC).

На социалните медии ръководителите отбелязаха, че съобщението съвпада със значителното наемане на служители, за да подсилят 110-те служители на компанията.

Blockchain не се виждаше никъде в списъка на Топ 25 на 2017 г., въпреки че LinkedIn класира Monzo в топ групата от стартиращи компании и двете години.

Списъкът от 2017 г. изглежда се фокусира повече върху структурите, свързани с фиат, включително услугата TransferWise на номер 12.

Отвъд Великобритания, най-популярният списък на компаниите на LinkedIn в САЩ, публикуван в началото на септември, доведе до нови добри новини за крипто индустрията, като доставчикът на обмен и портфейла Coinbase влезе в първите три.

Въпреки смесените мнения на бизнеса в самия отрасъл, Coinbase постигна значителен успех с потребителите, подобрявайки и броя на служителите си, като същевременно нае забележителни попълнения за правния си екип миналия месец.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Curve Finance ще разпредели $3 милиона от такси на потребителите

През май 2020 г. Curve разкри, че ще децентрализира своята платформа. Управлението беше посредством нейния токен за управление, CRV. Компанията ще доставя токени на потребителите въз основа на това ко...
НОЕ. 30, 2020 19:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бивш ръководител в LVMH се присъединява към Ledger

LVMH е създадена през 1987 г. от сливането на къщата на висшата мода Louis Vuitton и Moët Hennessy, която пък се формира от сливането на производителя на шампанско Moët & Chandon и производителя н...
НОЕ. 30, 2020 17:42 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Производителят на копачки Canaan отчита $12 милиона в загуби за Q3

Компанията публикува неодитиран финансов отчет на 30-ти ноември. Canaan реализира $24 милиона нетни приходи през третото тримесечие на тази година, което представлява спад от 75,7% в сравнение със $10...
ДЕК. 1, 2020 09:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Извънредно: Ripple продават част от дяла си в MoneyGram

Ripple са настроени да продават част от участието си в MoneyGramСпоред доклад на The Block, публикуван на 28-ми ноември, Ripple е готов да продаде една трета от дела си в MoneyGram. Трябва да се отбел...
НОЕ. 30, 2020 16:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света