НАЧАЛО Други

Blockchain.com в списък за най-търсени работодатели на LinkedIn в Англия

ОКТ. 1, 2018 20:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Blockchain.com в списък за най-търсени работодатели на LinkedIn в Англия

LinkedIn класира Blockchain.com (известен като Blockchain.info) в списък с десетте най-търсени работодатели базирани в Обединеното кралство в новите обяви на 30-ти септември.


Част от списък с 25 стартъп компании във Великобритания, Blockchain.com се класира на място номер 9, а финансовите новатори взеха две от трите позиции в класацията.

Сред характеристиките си, LinkedIn отбелязва "ползите като безплатна храна и гъвкава работа" на Blockchain.com, неограничена ваканционна политика и бонусна схема за служителите, платени в Биткойн (BTC).

На социалните медии ръководителите отбелязаха, че съобщението съвпада със значителното наемане на служители, за да подсилят 110-те служители на компанията.

Blockchain не се виждаше никъде в списъка на Топ 25 на 2017 г., въпреки че LinkedIn класира Monzo в топ групата от стартиращи компании и двете години.

Списъкът от 2017 г. изглежда се фокусира повече върху структурите, свързани с фиат, включително услугата TransferWise на номер 12.

Отвъд Великобритания, най-популярният списък на компаниите на LinkedIn в САЩ, публикуван в началото на септември, доведе до нови добри новини за крипто индустрията, като доставчикът на обмен и портфейла Coinbase влезе в първите три.

Въпреки смесените мнения на бизнеса в самия отрасъл, Coinbase постигна значителен успех с потребителите, подобрявайки и броя на служителите си, като същевременно нае забележителни попълнения за правния си екип миналия месец.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Робърт Кийосаки коментира мерките срещу крипто на Китай

Известният инвеститор в недвижими имоти и автор на книгата “Богат татко, беден татко” Робърт Кийосаки се насочи към Twitter, за да сподели каква според него е причината, поради която Китай обяви нова ...
СЕП. 25, 2021 12:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Половината от притежателите на крипто търсят одобрение от известни личности, според проучване

Според проучване на Morning Consultant сред 2,200 възрастни в Съединените щати, 45% от анкетираните, които държат криптовалути, посочват, че е вероятно да търсят експозиция към дигитален актив, ако то...
СЕП. 25, 2021 21:11 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Джо Байдън номинира сериозен критик на криптовалутите като банков регулатор

Администрацията на Байдън възнамерява да номинира професора от университета Корнел Сауле Омарова за следващия "контролер на валутата" (OCC), съобщи Bloomberg в сряда. За първи път се заговори, че адми...
СЕП. 25, 2021 13:14 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Внучката на Уорън Бъфет е привърженик на Етериум и NFT

Внучката на легендарния бизнес магнат казва, че Етериум (ETH) е валутата на NFT пространството, докато конкурентите като Cardano и Solana се опитват да оспорят господството на Етериум в сектора.Бъфет ...
СЕП. 25, 2021 16:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света