НАЧАЛО Други

Blockchain.com отварят своя пети офис

ФЕВ. 20, 2019 19:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Blockchain.com отварят своя пети офис

Един от топ доставчиците на крипто портфейли, Blockchain.com, отвори своя пети офис, като продължение на експанзията си в Европа.


Според Blockchain.com, компанията разгледа няколко места в Европа, като накрая избра Вилнюс, Литва. Фирмата заяви, че установяват, че страната е наистина ангажирана с иновациите и е идеалното място за нов офис.

Крипто фирмата също съобщава, че търси да наеме служители в Литва, като през следващите седмици ще бъдат обявени нови работни места.

Литовският министър на икономиката и иновациите, Вирджиниъс Синкевисиъс, коментира този ход:

Ние сме развълнувани да приветстваме блокчейн във Вилнюс. Присъствието на компания, известна като Blockchain, ще постави Литва в центъра на вниманието на международната блокчейн общност.

Според уебсайта си, Blockchain.com е със седалище в Люксембург. Компанията също има офиси в Лондон, Ню Йорк и Сан Франциско.

Още през 2014, Централната банка на Литва официално предупреди потребителите за потенциалните рискове, свързани с криптовалутите. Въпреки това, на 14-ти февруари, банката издаде актуализирано известие за виртуални активи и ICO, което официално позволи създаването на инвестиционни фондове за професионални инвеститори във виртуални активи.

Освен това, в документа се посочва, че на участниците на финансовите пазари ще им бъде позволено да използват крипто услугите на трети страни и да предоставят услуги на хора, занимаващи се с крипто индустрията, стига да спазват политиките за борба с изпирането на пари и борбата с тероризма. Въпреки това, приемането на крипто плащания все още е забранено за финансовите институции в Литва.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Джими Уелс пуска на аукцион първата редакция на Уикипедия като NFT

Какво представлява това NFT? Въпреки че NFT-то се рекламира като съдържащ първата редакция на Уелс, той съдържа по-точно оригиналното състояние на уебсайта на Wikipedia."'Hello, World!' беше...
ДЕК. 7, 2021 15:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ritholtz Wealth Management и WisdomTree пускат нов крипто индекс

Наречен RWM WisdomTree Crypto Index, новият индекс се състои от 36% Биткойн, 20% Етериум и 4% от 11 други крипто-свързани актива в отделно управлявана сметка, според съобщение на компанията.Индексът с...
ДЕК. 6, 2021 19:44 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Индийска банка си партнира с крипто борса въпреки забраната в страната

Банковият гигант обяви, че си партнира с водещата крипто борса WazirX, която ще позволи на търговците да използват банковите услуги, за да ликвидират средствата си. Партньорството между двете страни с...
ДЕК. 7, 2021 08:32 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Едуард Сноудън отправя предупреждение за крипто гейминга

В ново интервю за Parachains, канал в YouTube, фокусиран върху Polkadot и Kusama, Сноудън казва, че е против монетизирането на гейминг платформи, които използват NFT, защото използват фалшиво усещане ...
ДЕК. 6, 2021 08:32 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света