НАЧАЛО Други

Bitwise вече има над $1 милиард в активи под управление

ФЕВ. 24, 2021 12:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Bitwise вече има над $1 милиард в активи под управление

Bitwise, водещ мениджър на криптовалути, отчете още един важен етап във вторник, тъй като активите под управление на неговите дигитални активи за първи път достигнаха $1 милиард.

 

Bitwise 10 Crypto Index Fund, който осигурява диверсифицирана експозиция към Биткойн (BTC) и други водещи криптовалути, представлява над 90% от общите активи под управление.


Хънтър Хорсли, изпълнителен директор на Bitwise, каза, че крипто индустрията е в "повратна точка" по отношение на приемането. Той обясни:


Виждаме нарастващо търсене от професионални инвеститори и финансови съветници за излагане на крипто. [...] 

Професионалните инвеститори оценяват индексните фондове, защото осигуряват експозиция, като същевременно осигуряват спокойствие, че стратегията ще бъде управлявана и балансирана с развитието на категорията.


Мениджърът на активи също отчете ръст в семейството си фондове, включително наскоро стартиралия DeFi Crypto Index Fund, който осигурява излагане на сектора на децентрализирани финансови проекти. DeFi фондът включва криптовалути като UNI на Uniswap, LEND на Aave, Synthetix Network Token (SNX) и MKR на Maker.


По темата за растежа на DeFi фонда главният инвестиционен директор на Bitwise Мат Хуган каза:


Инвеститорите смятат, че подривният потенциал на DeFi е едновременно вълнуващ и интуитивен.


Активите на Bitwise са се удвоили от четвъртото тримесечие на 2020 г., тъй като все повече инвеститори търсят широко излагане на дигитални активи. 


По-рано този месец Bitwise декларира намерението си пред Комисията по ценни книжа и борси на САЩ да стартира нов фонд за крипто иноватори. Фондът се стреми да проследи резултатите от все още развиващия се Bitwise Crypto Innovators Index, който се състои от компании, които получават повече от 75% от приходите си от сектора на дигиталните активи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Други новини

Даниел Петканов отговаря на Любо Жечев - показва крипто портфейла си

В оригиналния клип, който отразихме по-рано, Лудият Репортер говори за инвестицията си в криптовалути, какво го е тласнало към това и как в крайна сметка е успял да инвестира. Много хора, включително ...
АПР. 17, 2021 15:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-старият магазин за вино в Америка ще приема плащания в Dogecoin (DOGE)

Според прессъобщението на Acker фирмата ще приеме Биткойн, Биткойн Кеш, Етериум, Dogecoin, PAX, Gemini Dollar и BUSD с помощта на криптопроцесора BitPay.Председателят на Acker Джон Капон каза следното...
АПР. 17, 2021 11:44 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Rothschild Investment Corp купува 250,000 акции от Етериум тръста на Grayscale

Базираната в Чикаго финансова институция Rothschild Investment Corp е придобила 265,302 акции в ETH тръста на Grayscale, според декларация от 15-ти април до Комисията по ценни книжа на САЩ (SEC).Фирма...
АПР. 16, 2021 20:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Немски програмист дарява $1,2 милиона от своя Биткойн за политическа партия

Според базирания в Хамбург вестник Die Zeit, Мориц Шмид, разработчик на софтуер от североизточния град Грайфсвалд, е изпратил 1 милион евро (около $1,2 милиона) на зелената партия в Германия, известна...
АПР. 17, 2021 10:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света