НАЧАЛО Други

Bittrex стартира платформа за търговия в Малта

ОКТ. 31, 2018 08:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Bittrex стартира платформа за търговия в Малта

Bittrex International ще започне разработката на платформа за цифрова търговия, която ще функционира съгласно правителствената регулаторна рамка на ЕС и Малта, според прессъобщение от 29-ти октомври.

Новата платформа, която по-рано бе наричана Bittrex Malta, ще бъде подложена на многоседмични тестове, за да е сигурно, че работи безпроблемно за международните клиенти.


Платформата ще предлага по-бързо одобрение на токени.


Според прессъобщението една от основните характеристики на Bittrex International ще бъде процесът на одобрение на токени, предназначен да намали времето за одобрение от месеци до седмици.

Онези, които имат токен екип, също ще имат достъп до глобалната мрежа от партньори за обмен на Bittrex, която ще предлага нови (и настоящи) токени на Bittrex и Bittrex International, при условие че отговарят на регионалните регулации.

Действителният процес на одобрение ще бъде същият като стандартния процес на преглеждане на Bittrex, но от квалифицираните проекти ще бъде поискано да се придържат към процеса, посочен в Закона за виртуалните финансови активи на Малта.

Бил Шихара, изпълнителен директор, каза, че платформата:

...улеснява бързото представяне на най-новите, най-иновативни проекти за блокчейн за нашите международни партньори и клиенти.

Той каза, че няма да се начислява таксата за предлагане, защото "ние вярваме, че е по-важно токен екипите да инвестират времето и парите си в технологиите и развитието на бизнеса."

Компанията ще кандидатства при финансовия орган на Малта, за да стане регулиран обмен на виртуални финансови активи и ще използва същия строг процес на преглед на KYC и AML като другите услуги.

Малката европейска нация бързо се промени, ставайки глобален център за блокчейн и криптовалутите.

Въпреки това, властите в страната наскоро издадоха предупреждение срещу оператор на борса, наречена Primetradingbot, за твърдения, че примамва търговци и инвеститори в криптовалута чрез "съмнителна" схема.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

SkyBridge събира $100 милиона за Algorand фонд - подава документи за ETF крипто компания

В разговор пред CNBC основателят на SkyBridge и бившият директор по комуникациите на Белия дом Антъни Скарамучи заяви, че фирмата е събрала над $100 милиона за наскоро обявения Algorand фонд. Той доба...
СЕП. 16, 2021 20:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво да очакваме от крипто пазара до края на 2021 година?

В ново интервю за Real Vision Finance Пал казва, че очаква Биткойн и крипто пазарите да претърпят значителен подем до края на годината.“Най-общо казано, последното тримесечие на годината е, когато идв...
СЕП. 16, 2021 19:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Cardano загатва за значителни партньорства в бъдеще

Негативната страна на крипто общността изрази съмнение дали това изобщо ще се случи, камо ли да се случи навреме. Независимо от това, с този основен момент, който вече официално мина, вниманието се на...
СЕП. 16, 2021 17:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

AMC ще приемат плащания в Етериум, Лайткойн и Биткойн Кеш

AMC Theaters, най-голямата верига киносалони в света, обяви, че ще приема повече криптовалути като метод на плащане до края на 2021 г. Криптовалутите, които ще поддържа, включват Биткойн, Етериум, Лай...
СЕП. 16, 2021 16:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света