НАЧАЛО Други

Bittrex ще махне Bitshares, Bitcoin Gold, и Bitcoin Private

ОКТ. 8, 2018 09:17 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Bittrex ще махне Bitshares, Bitcoin Gold, и Bitcoin Private
 

В наскоро публикувано съобщение, популярният крипто обмен Bittrex публикува, че ще затварят портфейли за Bitshares (BTSh), Bitcoin Gold (BTG) и Bitcoin Private (BTCP).


Портфейлите ще бъдат затворени в понеделник, 5-ти ноември 2018 г.


Всички активи, останали на борсата след тази дата, ще станат невъзстановими. Всички останали средства могат да бъдат премахнати, като се отвори сайта и се кликне върху "Портфейли"(Wallets), след това "изтегли"(withdraw).

Никоя от тези монети в момента няма активни пазари на въпросната борсата. Въпреки че в момента не може да се търгува с тези монети на платформата, бе позволено на търговците да държат монетите си на борсата - досега.
Може да изглежда странно, че Bittrex не търгува с криптовалути като BTG или BTS.


И двете валути са в първите 50 по пазарна капитализация и са регистрирани на други големи борси като Binance. Проблемите с монетите обаче обясняват защо Bittrex не търгува тези криптовалути.

Bitcoin Gold първоначално бе делиминирано от Bittrex през септември 2018 г., след като BTG стана свидетел на една от най-големите 51% атаки в историята на крипто. След като атаката се случи, Bittrex помоли BTG да възстанови 12,372 BG (~ $ 500 милиона), които загуби по време на хака. BTG отказал и следователно бил премахнат от обмена.

BitShares бе делиминиран през 2017 г., когато борсата заяви, че управлението на BTS възел е твърде трудно и не си заслужава оперативните разходи. Обменът никога не е имал търговски двойки за Bitcoin Private, тъй като криптовалутата е била airdrop-ната на притежателите на BTC през февруари 2018 г. Bittrex позволява на притежателите на BTC да вземат своя BTCP от борсата.

Това съобщение отбелязва най-новото сваляне на валута от борсата Bittrex. Предишното им обявяване за 19 октомври 2018 г. отстраняване гласеше, че ще бъдат премахнати Aurora coin (AUR), Bytecent (BYC), Credibit (CRB), OMNI и Spreadcoin (SPR). За да научите повече за всички премахвания на Bittrex, кликнете тук, за да отидете на тяхната страница за поддръжка.

Понастоящем Bittrex е 35-ият най-популярен обмен на криптовалути.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Даниел Петканов отговаря на Любо Жечев - показва крипто портфейла си

В оригиналния клип, който отразихме по-рано, Лудият Репортер говори за инвестицията си в криптовалути, какво го е тласнало към това и как в крайна сметка е успял да инвестира. Много хора, включително ...
АПР. 17, 2021 15:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-старият магазин за вино в Америка ще приема плащания в Dogecoin (DOGE)

Според прессъобщението на Acker фирмата ще приеме Биткойн, Биткойн Кеш, Етериум, Dogecoin, PAX, Gemini Dollar и BUSD с помощта на криптопроцесора BitPay.Председателят на Acker Джон Капон каза следното...
АПР. 17, 2021 11:44 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Rothschild Investment Corp купува 250,000 акции от Етериум тръста на Grayscale

Базираната в Чикаго финансова институция Rothschild Investment Corp е придобила 265,302 акции в ETH тръста на Grayscale, според декларация от 15-ти април до Комисията по ценни книжа на САЩ (SEC).Фирма...
АПР. 16, 2021 20:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Немски програмист дарява $1,2 милиона от своя Биткойн за политическа партия

Според базирания в Хамбург вестник Die Zeit, Мориц Шмид, разработчик на софтуер от североизточния град Грайфсвалд, е изпратил 1 милион евро (около $1,2 милиона) на зелената партия в Германия, известна...
АПР. 17, 2021 10:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света