НАЧАЛО Други

Bittrex ще махне Bitshares, Bitcoin Gold, и Bitcoin Private

ОКТ. 8, 2018 09:17 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Bittrex ще махне Bitshares, Bitcoin Gold, и Bitcoin Private

В наскоро публикувано съобщение, популярният крипто обмен Bittrex публикува, че ще затварят портфейли за Bitshares (BTSh), Bitcoin Gold (BTG) и Bitcoin Private (BTCP).


Портфейлите ще бъдат затворени в понеделник, 5-ти ноември 2018 г.


Всички активи, останали на борсата след тази дата, ще станат невъзстановими. Всички останали средства могат да бъдат премахнати, като се отвори сайта и се кликне върху "Портфейли"(Wallets), след това "изтегли"(withdraw).

Никоя от тези монети в момента няма активни пазари на въпросната борсата. Въпреки че в момента не може да се търгува с тези монети на платформата, бе позволено на търговците да държат монетите си на борсата - досега.
Може да изглежда странно, че Bittrex не търгува с криптовалути като BTG или BTS.


И двете валути са в първите 50 по пазарна капитализация и са регистрирани на други големи борси като Binance. Проблемите с монетите обаче обясняват защо Bittrex не търгува тези криптовалути.

Bitcoin Gold първоначално бе делиминирано от Bittrex през септември 2018 г., след като BTG стана свидетел на една от най-големите 51% атаки в историята на крипто. След като атаката се случи, Bittrex помоли BTG да възстанови 12,372 BG (~ $ 500 милиона), които загуби по време на хака. BTG отказал и следователно бил премахнат от обмена.

BitShares бе делиминиран през 2017 г., когато борсата заяви, че управлението на BTS възел е твърде трудно и не си заслужава оперативните разходи. Обменът никога не е имал търговски двойки за Bitcoin Private, тъй като криптовалутата е била airdrop-ната на притежателите на BTC през февруари 2018 г. Bittrex позволява на притежателите на BTC да вземат своя BTCP от борсата.

Това съобщение отбелязва най-новото сваляне на валута от борсата Bittrex. Предишното им обявяване за 19 октомври 2018 г. отстраняване гласеше, че ще бъдат премахнати Aurora coin (AUR), Bytecent (BYC), Credibit (CRB), OMNI и Spreadcoin (SPR). За да научите повече за всички премахвания на Bittrex, кликнете тук, за да отидете на тяхната страница за поддръжка.

Понастоящем Bittrex е 35-ият най-популярен обмен на криптовалути.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CN...
ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Diem Association: 'Ние не сме Facebook'

Американските законодатели поставиха под съмнение дали е правилно да се позволи на Facebook, а оттам и на Diem, да управляват криптовалута, предвид опасенията за поверителността, повдигнати през после...
ОКТ. 22, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100 милиона потребители притежават криптовалути в Индия

Според статистически данни, Индия е дом на най-големия брой собственици на крипто в света. Следват съответно САЩ и Русия на второ и трето място.Защо търговията с криптовалути е популярна в Индия?Една ...
ОКТ. 22, 2021 17:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света