НАЧАЛО Други

Bittrex инвестира в Palladium

ДЕК. 13, 2018 13:24 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Bittrex инвестира в Palladium
Bittrex, един от най-големите крипто борси в световен мащаб, наскоро инвестира в базираната в Малта компания "Palladium", съобщи местният вестник "Times of Malta" на 2 септември.

Базираният в САЩ Bittrex, който е 18-ият най-популярен крипто обмен по обема на търговията, купи 10% дял от Palladium.


През юли Palladium обяви плановете си да разпространи 150 милиона долара в токени чрез първото предлагане на конвертируеми монети в света (ICCO) в партньорство с BitTrex и Unikrn eSports, планирано да започне на 25 юли.

Текущите акционери на Palladium са Investar Holding и Unikrn, които притежават съответно 85% и 15% от компанията, съобщават от Times of Malta.

Palladium планира да се превърне в "първата регламентирана унифицирана платформа" за фиатни пари, банкиране и крипто обмен, позволявайки на клиентите да управляват плащанията по крипто и плащанията на сметки, както и да разменят крипто активите чрез една единствена платформа.

ICCO е одобрен от Малтийския орган за финансови услуги (МФС) и проектът е регламентиран съгласно правилата на Европейския съюз, гласи съобщението на Bittrex през юли.

Разликата между ICCO и първоначалното предлагане на монети (ICO) е, че инвеститорите ще могат да превръщат токени в акции на дружеството на определена по-късна дата. В случая на Palladium, инвеститорите ще могат да преобразуват токените в акциите на компанията три години след датата на издаване, съобщи Cointelegraph.

Основателят и председателят на Паладиум Паоло Каталфамо коментира, че скорошната инвестиция на Bittrex е доказателство за това, че Малта ще се превърне във "водеща страна в регулирането на блокчейн технология", пише Times of Malta.

Крипто борсата Bittrex наскоро стана един от участниците във "Virtual Commodity Association Working Group" - асоциацията за саморегулиране на цифрови стоки като криптовалутите. Организацията планира да развие индустриални стандарти и да бъде "предвестник на формирането" на саморегулираща дейност за криптовалути като Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH).

По-рано през август, Bittrex също си партнира с Rippletron g>, за да осигури "здрава" екосистема на обмени на цифрови активи.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CN...
ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Diem Association: 'Ние не сме Facebook'

Американските законодатели поставиха под съмнение дали е правилно да се позволи на Facebook, а оттам и на Diem, да управляват криптовалута, предвид опасенията за поверителността, повдигнати през после...
ОКТ. 22, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100 милиона потребители притежават криптовалути в Индия

Според статистически данни, Индия е дом на най-големия брой собственици на крипто в света. Следват съответно САЩ и Русия на второ и трето място.Защо търговията с криптовалути е популярна в Индия?Една ...
ОКТ. 22, 2021 17:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света