НАЧАЛО Други

Бичият пазар е тук, твърди Артър Хейс

МАЙ. 20, 2019 17:33 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Бичият пазар е тук, твърди Артър Хейс

Ценовата графика на Биткойн за последната седмица е поредица от широки суингове.


След като нарасна до почти $ 8,400, цената на BTC се коригира, спадайки до $ 6,300, само за да се изкачи над $ 8,000 в рамките на няколко дни.

Това е причината, поради която бичият пазар се е върнал, смята изпълнителният директор на борсата BitMEX Артър Хейс.

Артур Хейс, главен изпълнителен директор на най-популярната борса с маржин търговия, BitMEX, заяви, че “бичият пазар е реален.”

Според него, причината за това е, че цената е успяла да се възстанови от стръмния спад преди няколко дни за сравнително кратък период от време.


Всъщност, разглеждайки ценовата графика, можем да видим, че Биткойн достигна върха си от около $ 8,500 на 16-ти май, само за да загуби повече от 15% на следващия ден.

Въпреки това, вместо да спадне още, най-голямата криптовалута се възстанови, достигайки $ 8,250 днес, 20-ти май.

Това не е първият път, когато Хейс потвърждава бичия пазар. Той също така го направи, когато BitFinex потвърди, че е събрал $ 1 милиард в частна продажба.Не само Хейс смята, че положителната тенденция остава непокътната след скорошния скок.


Томас Лий, главен анализатор в Fundstrat Global Advisors и популярен крипто коментатор също потвърди това.


След обезпокоително отдръпване до $ 6,200, Биткойн отново > $ 8,000 допълнително заздравява положителната тенденция ...

Нестабилността на Биткойн също се завръща. Това е нещо, което Хейс преди това е похвалил, което не е изненадващо, като се има предвид ползите за неговия обмен.

Едно нещо, което видяхме със сигурност е огромното въздействие, което цената на BTC продължава да има на пазара.

Независимо от движението на цените, индексът на господство на Биткойн продължава да остава стабилен на около 57%, след като докосна 60% по-рано тази седмица.

С падането на цената на BTC, всички основни алткойни последваха. Ние също видяхме същия модел през последния скок, тъй като много от алтовете се повишиха значително след увеличението на Биткойн.

Именно по време на такива времена търговците трябва да бъдат особено внимателни, тъй като огромната волатилност, колкото и да е полезна, може да доведе до сериозни загуби.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Ето кое е най-важното за листинг на Binance, според Чанпен Джао

Най-важният критерий за листинг на криптовалута на Binance е броят на потребителите, каза главният изпълнителен директор Чангпен Джао в интервю пред Forbes на 29-ти ноември.CZ коментира, че има много ...
НОЕ. 30, 2021 20:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Кои са най-продаваните NFT-та?

Другите два продадени NFT са парцел в Decentraland и дигитално произведение на изкуството, създадено от XCOPYART, наречено "A Coin for the Ferryman" за 1,330 ETH ($6 милиона, което се превърна в най-г...
НОЕ. 30, 2021 19:25 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето за колко се продаде най-скъпото NFT в The Sandbox

"Metaflower Super Mega Yacht" NFT беше продаден за рекордна цена от 149 ETH (около $650,000 USD). Дигиталният актив е част от "The Fantasy Collection", която предлага набор от луксозни NFT. Колек...
НОЕ. 30, 2021 09:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Децентрализираните борси отчитат $100 милиарда месечен обем за ноември

Според таблото за данни на The Block, общата сума за ноември е приблизително $99.5 милиарда към 28-ми ноември. Месечните обеми се покачват, откакто достигнаха дъното за годината от $56.35 милиарда дол...
НОЕ. 29, 2021 20:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света