НАЧАЛО Други

Bitmain пускат нови интернет рутери за крипто добив на Dash и Siacoin

АВГ. 12, 2018 12:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Bitmain пускат нови интернет рутери за крипто добив на Dash и Siacoin

Bitmain обяви пускането на два интернет рутера, които могат да копаят Dash и Siacoin.

 В споделен tweet, компанията каза, че новите копачи, известни като Antrouter R3-DASH и Antrouter R3-SIA, ще работят като интернет рутери, които могат да добиват едновременно едновременно, като използват ненужната обработваща мощ на устройствата.

Рутерите са модели от серията продукти на Bitmain R3, която вече включва R3 рутер за добив Litecoin.https://twitter.com/Antminer_main/status/1026428382618312704По-рано тази година, Canaan Creative, вторият по големина производител на оборудване за копаене на крипто в света, пусна AvalonMiner Insider - интелигентна телевизия, която действа и като устройство за добив на BTC с капацитет за обработка на 2,8 трилиона хешове в секунда.

Както се очакваше, възможностите на тези копачи с двойна употреба са ограничени в сравнение с професионалните копачи. Изглежда също, че е насочена към любителите на добива, които не преследват печалби, но обичат идеята за копаене на крипто.

Продуктовата страница на Antrouter R3-DASH's показва спецификациите на рутера, което показва, че е разработено за копаене на DASH. Въпреки това, компанията отбелязва, че може да се копаят други X11 токени, но "не може да гарантира ефективността на R3-DASH, когато се използва за добив на X11 токени, различни от DASH." R3-DASH консумира 24,37 W електроенергия.

Вторият рутер, стартиран от компанията, е R3-SIA, който е тестван и проектиран да добива Siacoin (SC). Подобно на R3-DASH, R3-SIA може да копае и други токени, но организацията твърди, че не може да гарантира изпълнението на рутера, когато се използва за валути, различни от SC.


Компанията казва, че ще изпрати копачите в рамките на десет работни дни след покупката. Плащането може да се извърши с Биткойн (BTC), Биткойн Кеш (BCC) и Litecoin (LTC).


Клиентите ще имат персонална настройка на Bitmain акаунта след покупка, която ще бъде използвана за проверка на добивното им състояние. Веднъж свързани с интернет, рутерите ще започнат да добиват в Antpool-а на Bitmain.

Китайската компания, която широко се счита за най-голямата компания за крипто минни технологии в света, се оценява на 14 милиарда долара след скорошен кръг от финансиране. По-рано тази седмица тя обяви плана си за изграждане на център за данни от 500 млн. Долара и минно съоръжение в Тексас.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

'Бял хакер' предотврати кражбата на $10 милиона в Етериум

Изследователят на сигурността в блокчейн мрежите 'whitehat samczsun' публикува доклад в Twitter, описващ подробно операция за предотвратяване на кражбата на 25,000 ETH (~10 милиона долара). Според док...
СЕП. 29, 2020 21:08 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Повечето крипто борси са уязвими по дизайн, според директора на ByBit

Но това не би трябвало да е изненада за хората, тъй като борсите са уязвими по дизайн, според изпълнителния директор на Bybit, Бен Джоу.Джоу каза, че борсите действат като единична точка на провал. Ка...
СЕП. 29, 2020 13:33 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Манията покрай DeFi тепърва започва, според основателя на NEO

Да каза, че DeFi създаде процес само за няколко години, докато на традиционните финанси им отне стотици години, за да се усъвършенстват. Проектите на DeFi вече експериментират с всякакви финансови про...
СЕП. 28, 2020 12:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Икономистът Нуриел Рубини насочи критиките си към DeFi

Професор Рубини преподава в бизнес училището на Стърн в Нюйоркския университет и е председател на Roubini Macro Associates LLC, фирма за икономически консултации.През 2018 г. Рубини нарече блокчейн "п...
СЕП. 28, 2020 15:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света