НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн "умря" 90 пъти през 2018 г.

ЯНУ. 2, 2019 22:32 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн "умря" 90 пъти през 2018 г.

Слуховете за смъртта на Биткойн са силно преувеличени, според зашеметяващия брой некролози, натрупани по време на мрачния крипто мечи пазар.


Оригиналната криптовалута "умря" 90 пъти през 2018 година, според 99 Bitcoins. Това е с една идея по-малко от 125-те пъти, които умря през 2017 година.

Въпреки склонността на критиците да го погребат веднъж завинаги, медийният профил на Биткойн никога не е бил по-висок. Така че въпреки срив на цената, търсенията в Google за Биткойн се повишиха до рекордни нива.Търсенията в Google за Биткойн нараснаха


Както бе съобщено, търсенията в Google за думата "bitcoin" наскоро надминаха онлайн търсенията за президента Доналд Тръмп. Това е зашеметяващо, като имате предвид, че Тръмп е центърът на повечето новини почти всеки ден.

Имайки предвид този показател, може да се каже, че Биткойн и криптовалутната индустрия пуснаха корени в съзнанието на хората.

Преди година, Биткойн и крипто пазарът бяха не толкова интересни теми, а бяха по-скоро любопитство за читателите на финансовите новини. Днес, основните бизнес медии покриват ежедневните колебания в цената на Биткойн и развитието на блокчейн индустрията.

Ето ретроспекция към някои от най-запомнящи се, неотдавнашни прокламации, че „Биткойн е мъртъв“:

Резултат с изображение за bitcoin death

Атуля Сарин, финансов професор в университета Санта Клара, настоява, че Биткойн никога няма да замени златото като съхранение на стойност, така че биткойнърите трябва просто да се откажат от него.
Изглежда Биткойн вече навлиза в смъртоносна спирала… той бързо ще се занули.

"Виждам Биткойн като мъртъв човек", казва Питър Малук, президент на инвестиционно дружество в Канзас.


Неотдавнашният скок може да бъде началото на неизбежната и неумолима спирала на смъртта.

Малук каза, че бъдещите поколения ще четат за Биткойн в учебниците по финанси като предупредителна приказка за опасностите от тези фанатици, които „отчаяно искат да направят копринена кесия от ухото на свинята“.

Еколозите - които твърдят, че копаенето на криптовалути е екзистенциална заплаха за човечеството - празнуват мечия пазар, като казват, че това е сигурен знак, че Биткойн „скоро няма го има“.

Тийнейджърът, крипто милионер Ерик Финман каза, че "Биткойн е мъртъв", защото е "твърде фрагментиран" и има твърде много вътрешни конфликти в екосистемата.
Може да му предстоят още един два бичи пазара, но в дългосрочен план, той е мъртъв.

Крипто предприемачът Калвин Айре - защитник на Bitcoin Cash Satoshi Vision (SV) - прогнозира, че цената на Биткойн ще падне до нула през 2019, защото е безполезна.
Няма функционалност. Той не прави нищо.

По ирония на съдбата, Айре твърди, че оригиналният Биткойн е Bitcoin SV .

Въпреки тези шумни протести, Биткойн все още е жив и активен. Нещо повече, дори и най-напористите му критици натрупаха похвали за блокчейн - революционната технология, подкрепяща крипто.

Много от специалистите в индустрията са оптимисти и уверени, че 2019 година ще бъде блокбъстър година на безпрецедентна експанзия, стимулирана от нарастване на институционалните инвестиции.


Уинкълвос: Провала на въображението заслепява хейтърите


Ранните биткойнъри като близнаците Уинкълвос, Тайлър и Камерън, не са обезпокоени от сегашния спад на пазара и залагат на дългосрочното бъдеще на крипто.


Що се отнася до скептиците, които не могат да видят неговия потенциал, Тайлър Уинкълвос заяви, че те просто страдат от „провал на въображението“.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Да очакваме ли корекция при Биткойн?

В нова стратегическа сесия той каза в YouTube видео, че BTC може да падне още, преди водещият крипто актив да покаже признаци на възстановяване.“Така въз основа на инструмента за разширение на Фибонач...
ОКТ. 23, 2021 19:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пенсионен фонд в САЩ инвестира в Биткойн

Този път, Houston Firefighters’ Relief and Retirement Fund реши да инвестира в Биткойн (BTC) и Етериум (ETH), двете най-големи криптовалути в света. Това е един от първите пенсионни фондове, които инв...
ОКТ. 23, 2021 15:43 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатори споделят потенциални цели за Биткойн

Понастоящем Биткойн се търгува над $60,000 според данни от CoinMarketCap, но придвижването над предишния връх за всички времена е накарало техническите анализатори да създадат множество възходящи прог...
ОКТ. 23, 2021 14:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света