НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн следва пътя на интернет гиганта Amazon

НОЕ. 23, 2018 14:21 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн следва пътя на интернет гиганта Amazon

Биткойн ентусиастът и партньор в CryptoOracle, Лу Кернер, твърди че траекторията на децентрализираната дигитална икономика е дълга, а пътя ще бъде изпълнен с препятствия.


Биткойн не е първият случай, който бележи значителни постижения, последвани от катастрофи. Amazon, обещавайки да преоткрие начина, по който хората пазаруват, първо направи голям пробив на технологичната сцена през 1997 г. с високи цени на акциите.

След първоначалното публично предлагане на Amazon през май 1997 г., цената на акциите се изменя от $18 на акция до средно $106 до декември 1999 г. - преди да стане $5.97 през септември 2001 г. Търговците на Amazon загубиха цяло състояние.

Седемнадесет години по-късно, Amazon е "кралят". Един дял от компанията е на стойност $1516. Тя също така стана втората фирма, която достига стойност от $1 трилион, следвайки Apple.

Кернер каза пред CNBC:

За всеки, който е бил в крипто пространството от известно време, имаше един ден през 2013 г., когато имаше спад от 70% за една нощ. Никой не обича да преживява такива неща, но е неизбежна част от това какво представлява крипто инвестицията в момента.

Ако се върнете към интернет балона, Amazon, вероятно една от най-големите компании в историята на човечеството, спадна с над 95% в продължение на две години.

Така че има нещо, наречено закон на Амара, който аз винаги посочвам. Този закон е фактът, че въздействието на всички големи технологични промени се надценява в краткосрочен план, в дългосрочен план се подценява и затова получаваме балони като сега.


Кернер казва, че Биткойн е най-великия възможен начин за съхранение на стойност и че ще отнеме известно време, преди пазарната му капитализация да се скочи до трилиони и да замени златото.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Да очакваме ли възстановяване при Биткойн?

В нова стратегическа сесия, Вайс казва, че ако фондовите пазари успеят да отбележат рали в ранните етапи на тази седмица, Биткойн може да събере силата да се върне над решаващото ниво от $53,500.Вайс ...
ДЕК. 7, 2021 16:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо този анализатор все още очаква възход при Биткойн

Криптовалутата е загубила над $9,000, като е паднала с около 7% през последните 24 часа, за да се търгува около $49,000 към момента.Внезапната корекция надолу също доведе до повече от $1.05 милиарда л...
ДЕК. 5, 2021 13:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Каква е причината за спада на Биткойн, според Питър Шиф

Известният Биткойн и крипто критик Питър Шиф предостави на своите последователи в Twitter потенциална причина за една от най-големите корекции на пазара на криптовалути тази година.Според Шиф, корекци...
ДЕК. 4, 2021 20:09 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн падна до $28,800 на Huobi - над $2.5 милиарда са ликвидирани

Флаш срив се случи на Huobi, когато BTC падна ак до $28,800, преди да се възстанови също толкова рязко. В същото време ликвидациите са доста над $2.5 милиарда на дневен план, като целият пазар е в чер...
ДЕК. 4, 2021 14:42 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света