НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн ще захранва новия интернет според Крейг Райт

ДЕК. 17, 2018 08:27 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн ще захранва новия интернет според Крейг Райт

В едно ново интервю с Фред Шебеста (съосновател на HiveEx.com и Finder), Крейг Райт, самопровъзгласилия се за изобретател на Биткойн и главен учен в nChain, описва бъдещето на Биткойн, наградите от добива и защо той вярва, че Metanet, който е разработен от nChain, ще превземе света.


За да се разбере икономиката на Биткойн, Райт казва, че институционалното приемане ще бъде една от първите стъпки.


Ще трябва да получим стокова стойност. Ще имаме токенизирани пари. Така че, с някои от платформите, които са налични сега това ни дава възможност да имаме основно американски долар, одобрен от банките. Не като Тether, а истинска банка. Единственият начин да имате истински стейбълкойн е когато федералната банка в САЩ или Английската централна банка издадат нещо. Това ще е една от първите стъпки. "

За да захрани интернет и да разраства глобалната икономика, Райт и неговият екип изграждат Metanet - проект, предназначен да захранва и интегрира интернет през Биткойн блокчейн. Той ще бъде изграден на Биткойн SV (BSV), за да отрази това, което Райт казва, че е оригиналния Биткойн протокол и дизайн.

Райт обяснява как мобилните телефони някой ден ще бъдат ангажирани с покупката и продажбата на информация в световен мащаб. Неговата идея за Metanet, която датира от 90-те години на миналия век, е да се изгради мрежа, която да не може да бъде прекъсната, да няма централнo управление и да премахва ценностите на сегашната интернет инфраструктура.

В общи линии създаване на нещо, което е много по-сигурно и позволява на хората да контролират собствения си живот.


Metanet също така има за цел да развива бизнеса и да въведе нови начини за разпространение на уеб съдържание и улесняване на нови модели за електронна търговия чрез Биткойн микротрансфери.


Що се отнася до банките, Райт казва, че не са врагБанките не са врагът, който изглежда, че всички мислят, че са. Банките играят роля. Проблемът е там, дали те са честни или корумпирани.  Видяхме някои от най-големите банки в света, участващи в финансиране на тероризъм или пране на пари, или някое от тези неща. Говорейки за Биткойн SV той казва:

Това което ще направим, е да го върнем към оригиналния протокол - има само няколко малки промени, които не можем да направим.


Той каза, че протоколът не включва грешки в сигурността и тези грешки ще бъдат коригирани. Няма да има промени в протокола на Биткойн, т.е. промяна на икономиката на системата, добавяне на промени в броя на Биткойн или промяна на времето за откриване на блок.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Пазарен стратег споделя алармираща прогноза за Биткойн (BTC)

В разговор с Kitco News Солоуей предположи, че ако активът пробие нивото от $40,000, той ще отвори вратата за по-нататъшна корекция до едва $18,000. Той обаче твърди, че Биткойн ще се върне след тази ...
СЕП. 21, 2021 21:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Достигна ли дъно Биткойн (BTC)?

Индексът на страх и алчност се счита за индикатор за настроението на крипто търговците към Биткойн. Индикаторът в момента сигнализира “Страх” сред участниците на пазара, според данни от alternative.me...
СЕП. 21, 2021 16:18 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Миньорите са натрупали стотици милиони долари в Биткойн от февруари

В своя доклад от 20-ти септември, компанията заяви, че салдата на BTC на миньорите се увеличават, като портфейлите, свързани с миньори, са складирали 14,000 BTC на стойност около $600 милиона през пос...
СЕП. 21, 2021 13:59 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Неактивен от 9 години Биткойн адрес с близо $30 милиона се 'пробуди'

Данните, споделени от услугата за проследяване на големи крипто транзакции Whale Alert, показват, че крипто портфейл с Биткойн (BTC), закупен или добит преди 8 години и 8 месеца се е "събудил" след дъ...
СЕП. 21, 2021 08:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света