НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн ще захранва новия интернет според Крейг Райт

ДЕК. 17, 2018 08:27 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн ще захранва новия интернет според Крейг Райт

В едно ново интервю с Фред Шебеста (съосновател на HiveEx.com и Finder), Крейг Райт, самопровъзгласилия се за изобретател на Биткойн и главен учен в nChain, описва бъдещето на Биткойн, наградите от добива и защо той вярва, че Metanet, който е разработен от nChain, ще превземе света.


За да се разбере икономиката на Биткойн, Райт казва, че институционалното приемане ще бъде една от първите стъпки.


Ще трябва да получим стокова стойност. Ще имаме токенизирани пари. Така че, с някои от платформите, които са налични сега това ни дава възможност да имаме основно американски долар, одобрен от банките. Не като Тether, а истинска банка. Единственият начин да имате истински стейбълкойн е когато федералната банка в САЩ или Английската централна банка издадат нещо. Това ще е една от първите стъпки. "

За да захрани интернет и да разраства глобалната икономика, Райт и неговият екип изграждат Metanet - проект, предназначен да захранва и интегрира интернет през Биткойн блокчейн. Той ще бъде изграден на Биткойн SV (BSV), за да отрази това, което Райт казва, че е оригиналния Биткойн протокол и дизайн.

Райт обяснява как мобилните телефони някой ден ще бъдат ангажирани с покупката и продажбата на информация в световен мащаб. Неговата идея за Metanet, която датира от 90-те години на миналия век, е да се изгради мрежа, която да не може да бъде прекъсната, да няма централнo управление и да премахва ценностите на сегашната интернет инфраструктура.

В общи линии създаване на нещо, което е много по-сигурно и позволява на хората да контролират собствения си живот.


Metanet също така има за цел да развива бизнеса и да въведе нови начини за разпространение на уеб съдържание и улесняване на нови модели за електронна търговия чрез Биткойн микротрансфери.


Що се отнася до банките, Райт казва, че не са врагБанките не са врагът, който изглежда, че всички мислят, че са. Банките играят роля. Проблемът е там, дали те са честни или корумпирани.  Видяхме някои от най-големите банки в света, участващи в финансиране на тероризъм или пране на пари, или някое от тези неща. Говорейки за Биткойн SV той казва:

Това което ще направим, е да го върнем към оригиналния протокол - има само няколко малки промени, които не можем да направим.


Той каза, че протоколът не включва грешки в сигурността и тези грешки ще бъдат коригирани. Няма да има промени в протокола на Биткойн, т.е. промяна на икономиката на системата, добавяне на промени в броя на Биткойн или промяна на времето за откриване на блок.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Страна от Г-7 може да започне да копае Биткойн

Мисля, че след като една страна от Г-7 започне да натрупва и копае Биткойн (BTC), това ще стартира нещо като космическа надпревара.Кайзер казва, че такъв сценарий е "сто процента гарантиран".Миналата ...
ЯНУ. 16, 2022 18:12 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Хашрейтът на Биткойн скача до най-висок връх (ATH)

Хашрейтът на Биткойн се върна до най-високите стойности за всички времена, въпреки загубата на ключов фактор за него. Междувременно, на фона на слабото ценово действие, изпълнителният директор на Bloc...
ЯНУ. 14, 2022 18:03 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн цикълът далеч не е приключил, според Fidelity

Fidelity Digital Assets – крипто крилото на Fidelity Investments, което управлява активи на стойност $4.2 трилиона, сподели мнение за бъдещето на пространството на цифрови активи. Основните изводи зас...
ЯНУ. 14, 2022 11:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пакистан е на път да забрани криптовалутите

Съобщава се, че Върховният съд на Пакистан е провел изслушване, свързано с правния статут на криптовалутите в страната, в което няколко пакистански власти, включително SBP, внесоха документ в съда с а...
ЯНУ. 13, 2022 17:21 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света