НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн ще задмине $20,000 до края на 2019-a

ДЕК. 5, 2018 08:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн ще задмине $20,000 до края на 2019-a

Главният изпълнителен директор на Quoine заяви, че смята, че Биткойн ще "надмине" своите върхови стойности до края на 2019 г. по време на интервю с Bloomberg, проведено на 4-ти декември.


Той твърди, че никой не знае къде точно е дъното, но предвид историята на цената, то по-всяка вероятност е близо.


Майк Каямори заяви, че очаква нова нагласа на пазара да настъпи след новата година, като отбеляза, че "няма нищо ново и няма катализатор" в близкото бъдеще, който да тласне цената нагоре.

Главният изпълнителен директор заяви, че докато мнозина виждат $ 4,000 като "техническо дъно" за Биткойн тази зима, монетата не успя да задържи нивото.

Той потвърждава анализа си, като отбеляза натиска върху миньорите на Биткойн, много от които са операции по кофрирането, тъй като цената на активите намалява печалбите. Каямори отбеляза:

Ако има достатъчно миньори, които фалират, това означава, че еквилибриумът наближава. 


Каямори заяви, че японските регулатори ще започнат да одобряват нови обмени след новата година. След огромния Coincheck хак скандал, на стойност 534 млн. долара, японското правителство предприема сериозни мерки за да прокара важни реформи.

Освен това по-голямата част от вътрешните борси се доближават до изпълнението на условията на поръчките за подобряване на бизнеса, които бяха издадени от Японската агенция за финансови услуги (FSA).

С по-добрите практики в управлението, спазването на изискванията, сегрегацията на активите, сигурното съхранение в студените портфейли - както и увеличеното участие на ветераните от финансовата индустрия - японският крипто сектор е в период на "консолидация".

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Пазарен стратег споделя алармираща прогноза за Биткойн (BTC)

В разговор с Kitco News Солоуей предположи, че ако активът пробие нивото от $40,000, той ще отвори вратата за по-нататъшна корекция до едва $18,000. Той обаче твърди, че Биткойн ще се върне след тази ...
СЕП. 21, 2021 21:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Достигна ли дъно Биткойн (BTC)?

Индексът на страх и алчност се счита за индикатор за настроението на крипто търговците към Биткойн. Индикаторът в момента сигнализира “Страх” сред участниците на пазара, според данни от alternative.me...
СЕП. 21, 2021 16:18 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Миньорите са натрупали стотици милиони долари в Биткойн от февруари

В своя доклад от 20-ти септември, компанията заяви, че салдата на BTC на миньорите се увеличават, като портфейлите, свързани с миньори, са складирали 14,000 BTC на стойност около $600 милиона през пос...
СЕП. 21, 2021 13:59 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Неактивен от 9 години Биткойн адрес с близо $30 милиона се 'пробуди'

Данните, споделени от услугата за проследяване на големи крипто транзакции Whale Alert, показват, че крипто портфейл с Биткойн (BTC), закупен или добит преди 8 години и 8 месеца се е "събудил" след дъ...
СЕП. 21, 2021 08:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света