НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн ще достигне $1 милион ако се приеме като световна валута

ОКТ. 26, 2018 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн ще достигне $1 милион ако се приеме като световна валута

Напоследък има много разговори за това как Биткойн пазара може драстично да се покачи, ако криптото трябва да бъде масово прието като най-подходящото средство за плащане в цифрова форма.

В интерес на истината, не би било излишно да се смята, че такъв сценарий не е напълно невъзможен. Има редица блокчейн и крипто-фокусирани фирми, опитващи се да излязат с платежни решения, за да се поберат в тази сметка.


Бъдещето на Биткойн от гледната точка на Райън


Това, което влиятелните хора казват е, че привлича вниманието на повечето. Пример в това отношение е последното мнение на Райън Чарлз. Райън е главен изпълнителен директор на Money Button. Във видеоклип, който е качил, Райън споделя мненията си за настоящата ситуация на Биткойн, спрямо визията на Сатоши Накамото за отлична глобална платежна система за цифрови разплащания. Тя трябва да бъде всеобхватна, като същевременно премахва необходимостта от забранителни трети страни.

За да разпространи своята гледна точка, Райън даде пример за венецуелец, който търгува с някой в САЩ, без да се налага да минава през трети страни, като банки и правителствени агенции, докато все още държи престъпниците настрана. От социална гледна точка такава сигурна и надеждна система може много лесно да бъде приета и глобално валидирана като най-добрия възможен начин за извършване на сделки, особено сделки, които включват трансгранични трансфери.


Само $1 милион или повече?


И тогава той започна да говори за цената на Биткойн, и как би могла да безпроблемно да достигне милион долара. В тази сметка, Райън направи изчисленията си въз основа на предлагането на фиатни валути, в сравнение с общия брой на BTC, който се равнява на 21 милиона токени.

В момента, общото предлагане на щатски долари е $14 трилиона. Ако всички суми са обобщени, цифрата достига $21 трилиона. От простата си математика Райън заключава, че при измерването на паричното предлагане на фиат срещу общото предлагане на Биткойн, един BTC ще струва около $1 милион.

По-нататък Райън отбеляза, че цифрата от $1 милион е само груба оценка за това колко би струвал Биткойн ако наистина се превърне в избрания от света символ на парите. Тъй като кампанията за адаптация все още продължава и глобалното приемане на BTC може да отнеме известно време, това означава, че икономиките ще са се разраснали. В този контекст, цената на Биткойн би могла дори да бъде много по-висока от очакваните $1 милион.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Пазарен стратег споделя алармираща прогноза за Биткойн (BTC)

В разговор с Kitco News Солоуей предположи, че ако активът пробие нивото от $40,000, той ще отвори вратата за по-нататъшна корекция до едва $18,000. Той обаче твърди, че Биткойн ще се върне след тази ...
СЕП. 21, 2021 21:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Достигна ли дъно Биткойн (BTC)?

Индексът на страх и алчност се счита за индикатор за настроението на крипто търговците към Биткойн. Индикаторът в момента сигнализира “Страх” сред участниците на пазара, според данни от alternative.me...
СЕП. 21, 2021 16:18 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Миньорите са натрупали стотици милиони долари в Биткойн от февруари

В своя доклад от 20-ти септември, компанията заяви, че салдата на BTC на миньорите се увеличават, като портфейлите, свързани с миньори, са складирали 14,000 BTC на стойност около $600 милиона през пос...
СЕП. 21, 2021 13:59 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Неактивен от 9 години Биткойн адрес с близо $30 милиона се 'пробуди'

Данните, споделени от услугата за проследяване на големи крипто транзакции Whale Alert, показват, че крипто портфейл с Биткойн (BTC), закупен или добит преди 8 години и 8 месеца се е "събудил" след дъ...
СЕП. 21, 2021 08:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света