НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн ще достигне $1 милион ако се приеме като световна валута

ОКТ. 26, 2018 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн ще достигне $1 милион ако се приеме като световна валута
 

Напоследък има много разговори за това как Биткойн пазара може драстично да се покачи, ако криптото трябва да бъде масово прието като най-подходящото средство за плащане в цифрова форма.

В интерес на истината, не би било излишно да се смята, че такъв сценарий не е напълно невъзможен. Има редица блокчейн и крипто-фокусирани фирми, опитващи се да излязат с платежни решения, за да се поберат в тази сметка.


Бъдещето на Биткойн от гледната точка на Райън


Това, което влиятелните хора казват е, че привлича вниманието на повечето. Пример в това отношение е последното мнение на Райън Чарлз. Райън е главен изпълнителен директор на Money Button. Във видеоклип, който е качил, Райън споделя мненията си за настоящата ситуация на Биткойн, спрямо визията на Сатоши Накамото за отлична глобална платежна система за цифрови разплащания. Тя трябва да бъде всеобхватна, като същевременно премахва необходимостта от забранителни трети страни.

За да разпространи своята гледна точка, Райън даде пример за венецуелец, който търгува с някой в САЩ, без да се налага да минава през трети страни, като банки и правителствени агенции, докато все още държи престъпниците настрана. От социална гледна точка такава сигурна и надеждна система може много лесно да бъде приета и глобално валидирана като най-добрия възможен начин за извършване на сделки, особено сделки, които включват трансгранични трансфери.


Само $1 милион или повече?


И тогава той започна да говори за цената на Биткойн, и как би могла да безпроблемно да достигне милион долара. В тази сметка, Райън направи изчисленията си въз основа на предлагането на фиатни валути, в сравнение с общия брой на BTC, който се равнява на 21 милиона токени.

В момента, общото предлагане на щатски долари е $14 трилиона. Ако всички суми са обобщени, цифрата достига $21 трилиона. От простата си математика Райън заключава, че при измерването на паричното предлагане на фиат срещу общото предлагане на Биткойн, един BTC ще струва около $1 милион.

По-нататък Райън отбеляза, че цифрата от $1 милион е само груба оценка за това колко би струвал Биткойн ако наистина се превърне в избрания от света символ на парите. Тъй като кампанията за адаптация все още продължава и глобалното приемане на BTC може да отнеме известно време, това означава, че икономиките ще са се разраснали. В този контекст, цената на Биткойн би могла дори да бъде много по-висока от очакваните $1 милион.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн кит прехвърли над $600 милиона в една транзакция

На 16-ти април инструментът за блокчейн анализи Bitcoin Block Bot засече транзакцията, при която мистериозният субект преместил общо 9,610 BTC на стойност над $603 милиона от множество адреси в два по...
АПР. 17, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

BCH и DOGE се изстрелват - доминантността на Биткойн спада

По време на вчерашната търговска сесия цялата крипто пазарна капитализация дори надмина оценката на Apple (AAPL $2,258 трлн.). В петък обаче спадна малко под AAPL до около $2.14 трилиона, след като ре...
АПР. 16, 2021 22:19 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-добрите начини да печелите Биткойн, без да го купувате

Те включват инвестиционни платформи с висока доходност (HYIP) и съмнителните удвоители на Биткойн. Тези методи обаче включват изключително висок риск, тъй като през повечето време са измама и много ле...
АПР. 16, 2021 18:54 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Голям швейцарски застраховател вече приема Биткойн плащания

Биткойн плащанията ще бъдат приемани за почти всички продукти на AXA, с изключение на животозастраховането поради регулаторни бариери. AXA посочи ускорената дигитална трансформация на световната ...
АПР. 16, 2021 12:23 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света