НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн се движи около $ 3,500

ДЕК. 9, 2018 19:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн се движи около $ 3,500
Биткойн напоследък започна да се покачва и бързо се движи около нивото от $ 3,500, като повечето алткойни в момента са на зелено за последните 24 часа.

Въпреки положителното представяне, анализаторите смятат, че все още сме в зона за подкрепа и можем да видим по-ниски нива.


Според данните на CryptoCompare, BTC в момента на писане на статията се търгува на около 3,528 долара, отбелязвайки ръст от 4.6%. Въпреки неотдавнашното си покачване, флагманската криптовалута все още е на червено с около 6,3% за последните две седмици. През последните 30 дни, валутата загуби почти 46% от стойността си.

По-конкретно, мечият сантимент на крипто пазара, който трае почти една година, изглежда не успя да спре растежа на приемането. 1,500 ресторанта в Дания наскоро започнаха да приемат плащания чрез онлайн магазин.

Изследванията показват, че близо 29% от работниците на свободна практика предпочитат да им се плаща в криптовалути, тъй като те са привлекателни поради липсата на посредници и лекотата на употреба при международни сделки.

Мати Грийнспан, старши анализатор в eToro, разкри, че зоната от 3,500 до 3,000 щ.д. се смята за подкрепа. Той обаче добави, че е възможно BTC все пак да спадне до $ 3,000, или дори по-ниско. Грийнспан добави:

Графичният анализ ни дава само последните данни, които ни казват кои ценови нива са подходящи за гледане. Обаче предишните резултати не са индикация за бъдещи резултати.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Да очакваме ли корекция при Биткойн?

В нова стратегическа сесия той каза в YouTube видео, че BTC може да падне още, преди водещият крипто актив да покаже признаци на възстановяване.“Така въз основа на инструмента за разширение на Фибонач...
ОКТ. 23, 2021 19:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пенсионен фонд в САЩ инвестира в Биткойн

Този път, Houston Firefighters’ Relief and Retirement Fund реши да инвестира в Биткойн (BTC) и Етериум (ETH), двете най-големи криптовалути в света. Това е един от първите пенсионни фондове, които инв...
ОКТ. 23, 2021 15:43 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатори споделят потенциални цели за Биткойн

Понастоящем Биткойн се търгува над $60,000 според данни от CoinMarketCap, но придвижването над предишния връх за всички времена е накарало техническите анализатори да създадат множество възходящи прог...
ОКТ. 23, 2021 14:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света