НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн пак ще удари $20,000

ОКТ. 31, 2018 20:29 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн пак ще удари $20,000

CoinShares вярва, че Биткойн ще удари предишните висоти, след като хората "изградят" екосистемата.


Говорейки със CNBC в сегмента Fast Money, Дани Мастърс акцентира промените, нужни за да може Биткойн отново да стигне 20,000 долара. "Трябва да видим тази структура да продължи да се изгражда", каза той пред водещите.
"Трябва да видим, че решенията за попечителство идват и се предоставят. Нуждаем се от индекси и се нуждаем от мерки за ефективност, с които можем да започнем да разбираме за какво говорим и да измерваме ефективността си. Трябва да вършим по-зряла работа около ICO ... и просто да дадем повече яснота на инвеститорите, по-добри очаквания, повече прозрачност".

Събитието бе критикувано, за това, че се фокусира твърде много върху базирани на блокчейн токени и се подмятат "buzzwords". Някои хора смятат, че конференцията не е достатъчно ангажирана с реалния прогрес на крипто сферата.

Джонатън Корган, един от разработчиците на Биткойн (защото bitcoin core не съществува, да знаете), направи хумористично сравнение. Той описа атмосферата като "всички популярни деца (Blockchain) публично се подиграват на нърдовете (btc), докато се опитват да копират домашните им".

Търговците бяха разочаровани от несбъдналата се прогноза на Том Лий за скок в цените покрай конференцията. Да се надяваме, че другите му предсказания ще се окажат верни.

Според Мастърс най-голямото преимущество на Биткойн е развитието на технологията в дългосрочен план.
"Биткойн е почти ... резервна валута в крипто; нещо, към което всички се връщат, защото има инфраструктурата, има най-много мрежови връзки, повечето връзки с обмени - това е нещо като основа ", добави Мастърс.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Ето какво следва за тези три криптовалути, според Майкъл Ван де Поуп

В нова пазарна актуализация Ван де Поуп казва, че Биткойн наскоро си възвърна ключова ценова област, което показва, че активът се подготвя за ново рали.“Вчера имахме красив повторен тест, така че цена...
СЕП. 19, 2021 00:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ел Салвадор на трето място в света по инсталация на битомати

Според данни от Coin ATM Radar, Ел Салвадор са надвишили броя на криптоматите в Обединеното кралство, след като до момента са разположили 205 криптомата, за да улеснят местните транзакции с Биткойн и ...
СЕП. 18, 2021 22:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 1 милион жители на Ел Салвадор ползват новия Биткойн портфейл на страната`

1.1 милиона граждани са изтеглили портфейла ChivoСпоред туита на президента Наиб Букеле, приблизително 1.1 милиона салвадорци вече са готови да използват Биткойн като законно платежно средство в стран...
СЕП. 18, 2021 14:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е единствената криптовалута на институционално ниво, според Майкъл Сейлър (видео)

В ново интервю за Bloomberg, Сейлър заяви, че Биткойн (BTC) е в собствена лига, тъй като разделя всички крипто активи в три различни категории."На пазара има три неща - има първокласен актив, актив от...
СЕП. 18, 2021 20:23 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света