НАЧАЛО Биткойн

Биткойн пак ще удари $20,000

31.10.2018 20:29 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн пак ще удари $20,000

CoinShares вярва, че Биткойн ще удари предишните висоти, след като хората “изградят” екосистемата.

Говорейки със CNBC в сегмента Fast Money, Дани Мастърс акцентира промените, нужни за да може Биткойн отново да стигне 20,000 долара. “Трябва да видим тази структура да продължи да се изгражда”, каза той пред водещите.

“Трябва да видим, че решенията за попечителство идват и се предоставят. Нуждаем се от индекси и се нуждаем от мерки за ефективност, с които можем да започнем да разбираме за какво говорим и да измерваме ефективността си. Трябва да вършим по-зряла работа около ICO … и просто да дадем повече яснота на инвеститорите, по-добри очаквания, повече прозрачност”.

Събитието бе критикувано, за това, че се фокусира твърде много върху базирани на блокчейн токени и се подмятат “buzzwords”. Някои хора смятат, че конференцията не е достатъчно ангажирана с реалния прогрес на крипто сферата.

Джонатън Корган, един от разработчиците на Биткойн (защото bitcoin core не съществува, да знаете), направи хумористично сравнение. Той описа атмосферата като “всички популярни деца (Blockchain) публично се подиграват на нърдовете (btc), докато се опитват да копират домашните им”.

Търговците бяха разочаровани от несбъдналата се прогноза на Том Лий за скок в цените покрай конференцията. Да се надяваме, че другите му предсказания ще се окажат верни.

Според Мастърс най-голямото преимущество на Биткойн е развитието на технологията в дългосрочен план.

Биткойн е почти … резервна валута в крипто; нещо, към което всички се връщат, защото има инфраструктурата, има най-много мрежови връзки, повечето връзки с обмени – това е нещо като основа “, добави Мастърс.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн ETF с прилив на $418 милиона – цената на BTC не реагира

Във вторник в борсово търгуваните фондове (ETF) за Биткойн (BTC) в Съединените щати се виждат значителни притоци, които се възстановиха след слабите резултати от предходната седмица.

27.03.2024 19:00 2 мин. четене

Биткойн: Шорт продавачите залагат $11 милиарда на спад на пазара

Трейдърите на шорт позиции продължават да залагат значителни суми пари за евентуален спад на акциите, свързани с криптовалути, задвижвани от неотдавнашния скок на цените на Биткойн.

27.03.2024 14:00 1 мин. четене

Как компания с $2 милиона печалба иска да купи Биткойн за $1.7 милиарда

В озадачаващо съобщение Nilam Resources разкри намерението си, заедно с базираната в Мавриций фирма Xyberdata, да придобие все още неучредено дружество със специална цел, наречено MindWave, за да получи достъп до 24,800 BTC.

27.03.2024 11:00 2 мин. четене

Появи се нов “убиец на Биткойн” според топ икономист

В забележителна промяна от традиционната си позиция известният Биткойн скептик Питър Шиф отклони вниманието си от дългогодишния си фаворит – златото, за да обърне внимание на появата на неочакван претендент във финансовия пейзаж.

27.03.2024 6:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.