НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн пак ще удари $20,000

ОКТ. 31, 2018 20:29 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн пак ще удари $20,000

CoinShares вярва, че Биткойн ще удари предишните висоти, след като хората "изградят" екосистемата.


Говорейки със CNBC в сегмента Fast Money, Дани Мастърс акцентира промените, нужни за да може Биткойн отново да стигне 20,000 долара. "Трябва да видим тази структура да продължи да се изгражда", каза той пред водещите.
"Трябва да видим, че решенията за попечителство идват и се предоставят. Нуждаем се от индекси и се нуждаем от мерки за ефективност, с които можем да започнем да разбираме за какво говорим и да измерваме ефективността си. Трябва да вършим по-зряла работа около ICO ... и просто да дадем повече яснота на инвеститорите, по-добри очаквания, повече прозрачност".

Събитието бе критикувано, за това, че се фокусира твърде много върху базирани на блокчейн токени и се подмятат "buzzwords". Някои хора смятат, че конференцията не е достатъчно ангажирана с реалния прогрес на крипто сферата.

Джонатън Корган, един от разработчиците на Биткойн (защото bitcoin core не съществува, да знаете), направи хумористично сравнение. Той описа атмосферата като "всички популярни деца (Blockchain) публично се подиграват на нърдовете (btc), докато се опитват да копират домашните им".

Търговците бяха разочаровани от несбъдналата се прогноза на Том Лий за скок в цените покрай конференцията. Да се надяваме, че другите му предсказания ще се окажат верни.

Според Мастърс най-голямото преимущество на Биткойн е развитието на технологията в дългосрочен план.
"Биткойн е почти ... резервна валута в крипто; нещо, към което всички се връщат, защото има инфраструктурата, има най-много мрежови връзки, повечето връзки с обмени - това е нещо като основа ", добави Мастърс.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Колко още може да падне Биткойн (BTC)?

В ново интервю Олдън казва, че е по-малко вероятно Биткойн да има екстремни колебания в цените сега, когато пазарът зрее.“Бих бил малко изненадан да видя стойности под $20,000. Все пак не го изключвам...
ЯНУ. 28, 2022 15:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто анализатор разглежда перспективите на пазара

Бенет казва на своите 97,800 последователи в Twitter, че бичият пазар на крипто все още е непокътнат, но корекцията нагоре може да бъде след месеци.“Не мисля, че крипто бичият пазар е приключил.Пазари...
ЯНУ. 28, 2022 11:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн спадна и какво трябва да следим - Fidelity

В дискусия със своите 86,700 последователи в Twitter, Тимер казва, че е изненадан да види, че Биткойн не задържа линията на $40,000, след като продължително спада от рекордния си връх за ноември над $...
ЯНУ. 27, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар на Биткойн не е приключил, твърди крипто ветеран

В нова стратегическа сесия Вейс обяснява на своите 119,000 абонати в YouTube, че все още има възходящи виждания за ценовото движение на Биткойн и че BTC все още не е навлезнал в меча територия.“Вярвам...
ЯНУ. 26, 2022 21:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света