НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн пада под $5,000

НОЕ. 20, 2018 09:43 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн пада под $5,000

Биткойн започна седмицата като продължи низходящата си тенденция и удари ново дъно.


Индексът на BTC / USD спадна от около 5502 до 4886 в понеделник, записвайки повече от 11% загуба.

Ценовото действие се отрази на критични нива на подкрепа, които исторически са известни с обръщането на мечи тенденции. Това може би потвърждава, че инвеститорите се опитват да се дистанцират от криптовалутите, поне засега.

Неотдавнашният хард форк на Биткойн кеш предизвика турбуленция на пазара или поне така се говори. Големите минни басейни правят ходове, за да решат съдбата на протокола BCH. .

Основните медии също играят важна роля при разпространението на негативното събитие в истинските му цветове. Доклад от Bloomberg, публикуван наскоро, предсказа, че активът ще достигне $ 1,500. Том Лий промени прогнозата си за края на годината от $ 25,000 на $15,000.

Междувременно американският долар днес спадна до двуседмично дъно, тласнат от отрицателните коментари на Федералния резерв. Докато мечият пазар при долара би могъл да се окаже възходящ за акциите, въздействието му върху Биткойн и подобни цифрови активи е нещо, което е добре да се наблюдава следващата година.


BTC / USD се плъзга надолу в падащ клин.


Пробив под 100-дневната проста плаваща средна стойност притиска двойката към следващото ниво на подкрепа на 4634. Това ниво се оказа силно по време на консолидационното действие от август 2017 г. до септември 2017 г. Въпреки това, ако бъде пробито, то ще се превърне в еднакво силна съпротива при следващото възможно възходящо движение - вероятно от диапазона 3,500-3,580 долара.

Падащият клин е възходящ. Не може да се каже къде ще се случи потенциално обръщане поради непредвидимия характер на двойката. Обикновено, пробив, произтичащ от падащ клин, достига до височината на клина. В нашия случай височината е около $ 4,300. По този начин, потенциално връщане назад, последвано от скок над горната тренд линия на падащия клин, би могло да осигури средносрочно възходящо облекчение.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн може да отоплява домове в Канада догодина

Със скорошно съобщение беше постигнато споразумение за това между канадската технологична компания MintGreen и Lonsdale Energy Corporation (LEC).Общинската корпорация в момента отоплява 100 сгради, съ...
ОКТ. 22, 2021 15:03 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн се срина до $8,200 на Binance.US

Това е умопомрачителна загуба на стойност от 87%. Криптовалутата изтри тези загуби в рамките на една минута.Биткойн претърпя жестока корекция в четвъртък, но само на Binance.US. По-специално, борсата ...
ОКТ. 22, 2021 11:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е предпочитан пред златото - Пол Тюдор Джоунс

Хедж фонд мениджърът и милиардер Пол Тюдор Джоунс смята, че Биткойн печели надпреварата срещу златото, според интервю в сряда за CNBC.Водещият Андрю Рос Соркин напомни на американския инвеститор - чия...
ОКТ. 22, 2021 10:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Фючърсният Биткойн ETF направи изключителен дебют

Борсово търгуваният фонд за Биткойн на ProShares (BITO) отбеляза най-високия “естествен” обем за първия ден за ETF, като цифрата достигна малко над $1 милиард до края на деня на откриването.Това е вто...
ОКТ. 21, 2021 15:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света