НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн не е зависим от фондовия пазар, твърди Помплиано

ДЕК. 28, 2018 12:29 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн не е зависим от фондовия пазар, твърди Помплиано

Антъни Помплиано твърди, че няма зависимост между Биткойн и традиционния фондов пазар.


За началника на цифровите активи на Morgan Creek има, само в най-добрия случай, незначителна психологическа връзка между двата класа активи, внесена от търговци с диверсифицирани портфейли, съдържащи акции и крипто.

Говорейки пред CNBC в сряда (26-ти декември 2018 г.), Помплиано застана с позиция, че Биткойн е независим актив. Според основателя на цифровите активи на Morgan Creek:

Ако погледнете съотношението между цифровите активи и S&P 500 през последните 180 дни, то е на нула. Ако го погледнете в сравнение с индекса за долар, той е близо до нула. Доказано е, че не е корелирано и очаквам това да продължи.

Противоположният аргумент, би бил, че и двата пазара се понижават. Въпреки това, за Помплиано, това има повече общо с психологически фактори. В миналото, много заинтересовани страни дискутираха дали BTC споделя каквато и да е зависимост с традиционния пазар.

Проучване на Йейл, публикувано по-рано през годината, показа, че ценовото действие на най-голямата криптовалута има малко общо със събитията на основния пазар. Времето на спада на двата пазара вероятно е изцяло случаен.

Въпреки дългогодишния мечи пазар, ръководителят на цифровите активи на Morgan Creek все още вярва в крипто. Той отбелязва, че основите на Биткойн , които се управляват само от математика и код, са далеч по-добри от тези на традиционния пазарен пейзаж.

"Ще се възстанови ли крипто пазарът през 2019?"


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Да очакваме ли корекция при Биткойн?

В нова стратегическа сесия той каза в YouTube видео, че BTC може да падне още, преди водещият крипто актив да покаже признаци на възстановяване.“Така въз основа на инструмента за разширение на Фибонач...
ОКТ. 23, 2021 19:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пенсионен фонд в САЩ инвестира в Биткойн

Този път, Houston Firefighters’ Relief and Retirement Fund реши да инвестира в Биткойн (BTC) и Етериум (ETH), двете най-големи криптовалути в света. Това е един от първите пенсионни фондове, които инв...
ОКТ. 23, 2021 15:43 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатори споделят потенциални цели за Биткойн

Понастоящем Биткойн се търгува над $60,000 според данни от CoinMarketCap, но придвижването над предишния връх за всички времена е накарало техническите анализатори да създадат множество възходящи прог...
ОКТ. 23, 2021 14:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света