НАЧАЛО Други

Биткойн може да падне под $1000 през 2019 г, според Джофри Кавини

СЕП. 16, 2018 09:48 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн може да падне под $1000 през 2019 г, според Джофри Кавини

Низходящата тенденция на криптотовалутите през тази година повдига много въпроси, страх и безпокойство сред крипто инвеститорите и всички се питат накъде се е запътил Биткойн.

 


Един автор, Джoфри Kaвини предложи отговор на този въпрос, като каза, че Биткойн се насочва към далеч по-лоша тенденция на спад, вероятно от останалата част от 2018 до следващите две години.


В статия, публикувана на 14-ти септември, Кавини каза, че прогнозите за дъното на цените на BTC са твърде високи и така дават на инвеститорите фалшиво чувство за сигурност.


Сравнявайки тенденцията за тестовете от 2017 г. и 2018 г., той каза, че ако цената на актива може да се повиши от $1700 до $19,000, тогава може да падне под $1,000, дори да се каже, че може да достигне $0,01.

Според статията Кавини не смята, че сега е най-доброто време да се инвестира в Биткойн, просто защото цените са надолу, за разлика от това, което някои автори са написали за експертни мнения за пазарните тенденции.

Един от най-големите предупредителни знаци за мен е самодоволството, което виждам наскоро и в момента сред Биткойн и крипто биковете. Всеки, който гледаше CNBC през последните седмици за специални събития, свързани с Биткойн и криптото, имаше шанс да стане свидетел на това. Погледът на лицата им излъчва саркастичното "Какво? Аз да се тревожа?" Те се държат така, сякаш не са ни най-малко загрижени за рисковете, свързани с инвестирането и търговията с биткойн и криптовалути.

През август 2000 г. авторът също така сравнява пазара на Биткойн с дотком балона. Той предупреди, че дотком пазарът достига най-високата си стойност през март 2000 г., но повечето инвеститори не са знаели за него и са инвестирали до големия балон Август, следван от 2001 г., когато пазарът се влошава, същата съдба се случва и на онези, които понастоящем инвестират в бизнеса и се надяват на внезапен завой, както прогнозираха пазарните анализатори.

Самият Джофри Кавини е инвеститор, който започна през май 2017 г., но продаде повечето си цифрови активи през декември 2017 г., когато пазарът беше най-печеливш. Той твърди, че е предупредил хората по онова време да продават своите криптовалути, но повечето не го послушаха и загубиха много пари.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

'Блокчейн и крипто ще предизвикат текущата финансова система'

“Няма съмнение, че блокчейн технологията като цяло и по-специално криптовалутите ще предизвикат традиционното банкиране, включително резервното банкиране, по начини, които все още не можем да си предс...
ФЕВ. 27, 2021 18:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Andreessen Horowitz ръководи инвестиционен кръг в размер на $25 милиона

Andreessen Horowitz, която управлява портфолио на стойност около $16,6 милиарда, обяви, че води инвестиционния кръг от серия А на Optimism на 25-ти февруари.Търсенето на решения за мащабиране на втори...
ФЕВ. 27, 2021 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Блокчейн платформата Sorare набра $50 милиона в инвестиции

Свежият кръг от Серия A довежда общото финансиране на Sorare до $60 милиона, съобщиха от компанията в четвъртък.Кръгът за финансиране беше воден от Benchmark, инвестиционен гигант, известен с финансир...
ФЕВ. 27, 2021 12:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бивша бейзболна звезда продаде NFT на стойност $1 милион за под минута

Търгът, който стартира на 21-ви февруари и продължи 28 часа, генерира общо продажби на стойност $2 милиона. На търга бяха продадени NFT, представляващи рисувана скулптура, направена от ръчно излята см...
ФЕВ. 27, 2021 10:41 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света