НАЧАЛО Други

Биткойн може да падне под $1000 през 2019 г, според Джофри Кавини

СЕП. 16, 2018 09:48 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн може да падне под $1000 през 2019 г, според Джофри Кавини

Низходящата тенденция на криптотовалутите през тази година повдига много въпроси, страх и безпокойство сред крипто инвеститорите и всички се питат накъде се е запътил Биткойн.


Един автор, Джoфри Kaвини предложи отговор на този въпрос, като каза, че Биткойн се насочва към далеч по-лоша тенденция на спад, вероятно от останалата част от 2018 до следващите две години.


В статия, публикувана на 14-ти септември, Кавини каза, че прогнозите за дъното на цените на BTC са твърде високи и така дават на инвеститорите фалшиво чувство за сигурност.


Сравнявайки тенденцията за тестовете от 2017 г. и 2018 г., той каза, че ако цената на актива може да се повиши от $1700 до $19,000, тогава може да падне под $1,000, дори да се каже, че може да достигне $0,01.

Според статията Кавини не смята, че сега е най-доброто време да се инвестира в Биткойн, просто защото цените са надолу, за разлика от това, което някои автори са написали за експертни мнения за пазарните тенденции.

Един от най-големите предупредителни знаци за мен е самодоволството, което виждам наскоро и в момента сред Биткойн и крипто биковете. Всеки, който гледаше CNBC през последните седмици за специални събития, свързани с Биткойн и криптото, имаше шанс да стане свидетел на това. Погледът на лицата им излъчва саркастичното "Какво? Аз да се тревожа?" Те се държат така, сякаш не са ни най-малко загрижени за рисковете, свързани с инвестирането и търговията с биткойн и криптовалути.

През август 2000 г. авторът също така сравнява пазара на Биткойн с дотком балона. Той предупреди, че дотком пазарът достига най-високата си стойност през март 2000 г., но повечето инвеститори не са знаели за него и са инвестирали до големия балон Август, следван от 2001 г., когато пазарът се влошава, същата съдба се случва и на онези, които понастоящем инвестират в бизнеса и се надяват на внезапен завой, както прогнозираха пазарните анализатори.

Самият Джофри Кавини е инвеститор, който започна през май 2017 г., но продаде повечето си цифрови активи през декември 2017 г., когато пазарът беше най-печеливш. Той твърди, че е предупредил хората по онова време да продават своите криптовалути, но повечето не го послушаха и загубиха много пари.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Илон Мъск струва 861 милиарда Dogecoin (DOGE)

Докато Илон Мъск се надява тези пари да са достатъчни, за да стигнем до Марс, някои от DOGE общността мечтаят меме криптовалутата да стане валутата на червената планета в бъдеще.Илон Мъск е на стойнос...
ОКТ. 16, 2021 17:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

5 съвета за висока продуктивност от Career Show

Постигането на висока продуктивност на работа обаче често се оказва сериозно предизвикателство. Нерядко задачите, които сме си поставили в началото на деня, не само че не намаляват, а дори се увеличав...
ОКТ. 16, 2021 12:14 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бившата звезда на UFC Хабиб Нурмагомедов става представител на криптовалута

В съобщение, публикувано в профила му в Instagram, Нурмагомедов описва GMT като "най-напредналия токен в света".Той продължи да сравнява блокчейн с интернет, прогнозирайки, че блокчейн и Биткойн ще из...
ОКТ. 16, 2021 15:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Steam забраняват блокчейн игрите и NFT

Steam, популярна услуга за дигитално разпространение на видеоигри, управлявана от Valve, се насочи към това да изчисти всички игри, които включват незаменими токени (NFT) или криптовалути, съобщава NM...
ОКТ. 16, 2021 21:24 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света