НАЧАЛО Други

Биткойн може да падне под $1000 през 2019 г, според Джофри Кавини

СЕП. 16, 2018 09:48 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн може да падне под $1000 през 2019 г, според Джофри Кавини

Низходящата тенденция на криптотовалутите през тази година повдига много въпроси, страх и безпокойство сред крипто инвеститорите и всички се питат накъде се е запътил Биткойн.


Един автор, Джoфри Kaвини предложи отговор на този въпрос, като каза, че Биткойн се насочва към далеч по-лоша тенденция на спад, вероятно от останалата част от 2018 до следващите две години.


В статия, публикувана на 14-ти септември, Кавини каза, че прогнозите за дъното на цените на BTC са твърде високи и така дават на инвеститорите фалшиво чувство за сигурност.


Сравнявайки тенденцията за тестовете от 2017 г. и 2018 г., той каза, че ако цената на актива може да се повиши от $1700 до $19,000, тогава може да падне под $1,000, дори да се каже, че може да достигне $0,01.

Според статията Кавини не смята, че сега е най-доброто време да се инвестира в Биткойн, просто защото цените са надолу, за разлика от това, което някои автори са написали за експертни мнения за пазарните тенденции.

Един от най-големите предупредителни знаци за мен е самодоволството, което виждам наскоро и в момента сред Биткойн и крипто биковете. Всеки, който гледаше CNBC през последните седмици за специални събития, свързани с Биткойн и криптото, имаше шанс да стане свидетел на това. Погледът на лицата им излъчва саркастичното "Какво? Аз да се тревожа?" Те се държат така, сякаш не са ни най-малко загрижени за рисковете, свързани с инвестирането и търговията с биткойн и криптовалути.

През август 2000 г. авторът също така сравнява пазара на Биткойн с дотком балона. Той предупреди, че дотком пазарът достига най-високата си стойност през март 2000 г., но повечето инвеститори не са знаели за него и са инвестирали до големия балон Август, следван от 2001 г., когато пазарът се влошава, същата съдба се случва и на онези, които понастоящем инвестират в бизнеса и се надяват на внезапен завой, както прогнозираха пазарните анализатори.

Самият Джофри Кавини е инвеститор, който започна през май 2017 г., но продаде повечето си цифрови активи през декември 2017 г., когато пазарът беше най-печеливш. Той твърди, че е предупредил хората по онова време да продават своите криптовалути, но повечето не го послушаха и загубиха много пари.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

'Бял хакер' предотврати кражбата на $10 милиона в Етериум

Изследователят на сигурността в блокчейн мрежите 'whitehat samczsun' публикува доклад в Twitter, описващ подробно операция за предотвратяване на кражбата на 25,000 ETH (~10 милиона долара). Според док...
СЕП. 29, 2020 21:08 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Повечето крипто борси са уязвими по дизайн, според директора на ByBit

Но това не би трябвало да е изненада за хората, тъй като борсите са уязвими по дизайн, според изпълнителния директор на Bybit, Бен Джоу.Джоу каза, че борсите действат като единична точка на провал. Ка...
СЕП. 29, 2020 13:33 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Манията покрай DeFi тепърва започва, според основателя на NEO

Да каза, че DeFi създаде процес само за няколко години, докато на традиционните финанси им отне стотици години, за да се усъвършенстват. Проектите на DeFi вече експериментират с всякакви финансови про...
СЕП. 28, 2020 12:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Икономистът Нуриел Рубини насочи критиките си към DeFi

Професор Рубини преподава в бизнес училището на Стърн в Нюйоркския университет и е председател на Roubini Macro Associates LLC, фирма за икономически консултации.През 2018 г. Рубини нарече блокчейн "п...
СЕП. 28, 2020 15:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света