НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн добивът става по-децентрализиран

ЯНУ. 22, 2019 13:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн добивът става по-децентрализиран

Добивът на Биткойн е станал толкова децентрализиран, че шестте потвърждения на транзакциите вече осигуряват “пълна защита” срещу двойнo изразходване.


Това е заключението, направено сред коментаторите в социалните медии, които анализират най-новите статистически данни за миннодобивната дейност при Биткойн. При копаенето, от 16-ти януари, няма един пул, който да контролира повече от 11.4% от общия хеш-рейт.

“Разпределението на добивната дейност е почти такава, че дялът на копача е не повече от 10%, и съответно 6 мрежови потвърждения осигуряват пълна защита срещу двойно изразходване”, отбелязват служители в Bitaps.com в Twitter.


Предвид съдбата на Antpool, най-големият BTC пул, променящите се тенденции са осезаеми. Биткойн копачите претърпяха бурни шест месеца, като спадащият хеш-рейт започна да обръща тренда през декември.

Внезапния 35% спад в цената на BTC през втората половина на ноември, предизвика трусове за участниците в добивната дейност.

От тази седмица, ефектите от четвъртото тримесечие на 2018 г. до голяма степен се изпаряват, тъй като оптимизмът се задържа, а експертите също така отбелязват, че Antpool, собственост на Bitmain, вижда устойчива конкуренция от страна на компании като SlushPool.Други бяха по-скептични по отношение на данните за дистрибуцията, отбелязвайки, че Antpool и BTC.com са под контрола на един съюз.

Най-новите данни от Bitaps, които критикуват автентичността на данните от Blockchain, показват, че дялът на Antpool е само 4,5%, а BTC.com нараства до 13,4%. SlushPool, най-старият публичен пул за добив в индустрията, е сегашният лидер с 18,2%.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Колко още може да падне Биткойн (BTC)?

В ново интервю Олдън казва, че е по-малко вероятно Биткойн да има екстремни колебания в цените сега, когато пазарът зрее.“Бих бил малко изненадан да видя стойности под $20,000. Все пак не го изключвам...
ЯНУ. 28, 2022 15:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто анализатор разглежда перспективите на пазара

Бенет казва на своите 97,800 последователи в Twitter, че бичият пазар на крипто все още е непокътнат, но корекцията нагоре може да бъде след месеци.“Не мисля, че крипто бичият пазар е приключил.Пазари...
ЯНУ. 28, 2022 11:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн спадна и какво трябва да следим - Fidelity

В дискусия със своите 86,700 последователи в Twitter, Тимер казва, че е изненадан да види, че Биткойн не задържа линията на $40,000, след като продължително спада от рекордния си връх за ноември над $...
ЯНУ. 27, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар на Биткойн не е приключил, твърди крипто ветеран

В нова стратегическа сесия Вейс обяснява на своите 119,000 абонати в YouTube, че все още има възходящи виждания за ценовото движение на Биткойн и че BTC все още не е навлезнал в меча територия.“Вярвам...
ЯНУ. 26, 2022 21:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света