НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Хиляди магазини за хранителни стоки в САЩ ще предлагат Биткойн

ЯНУ. 19, 2019 10:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Хиляди магазини за хранителни стоки в САЩ ще предлагат Биткойн

Американската компания за Битомати, Coinme, обедини усилията си с Coinstar, за да предложи съоръжения за закупуване на BTC в "хиляди" нови локации.


След като вкарате хартиените си пари в една от машините, тя ще ви върне ваучер с код за BTC, който ви насочва към Coinme.


Лимитът е 2,500 долара и ще трябва да свържете телефонен номер към транзакцията, въпреки че не е ясно дали можете да си измислите такъв, за да заобиколите това изискване.

Базираната във Вашингтон Coinme, която управлява битомати от 2014 г., потвърди сделката чрез прессъобщение на 17-ти януари.

С 20,000 машини по целия свят, Coinstar управлява доста огромна мрежа, която може да бъде използвана за разпространение на цифрова валута. Както се посочва в съобщението на компанията, има хиляди устройства на пазара в САЩ, на които може да бъде разрешено да се приемат транзакции с Биткойн.

Coinme разполага с битомати в 11 държави, включително и на различни места в Тексас, Вашингтон и Калифорния. Въпреки че не е ясно колко машини ще станат съвместими с BTC, сайтът на Coinme заявява също, че партньорството ще доведе до "хиляди места за закупуване на Биткойн ".


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

SEC одобри първия Биткойн ETF

Разбира се, по-голямата част от тези усилия (ако не всички) бяха безполезни - причинени от намаляващото търсене по време на кризи, противопоставяне от страна на държавните органи или общата несигурнос...
ОКТ. 16, 2021 12:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво предстои за Биткойн над $60,000?

Най-голямата дигитална валута по пазарна капитализация се изкачи над $60,000 по-рано днес на борсата Bitstamp, както отрази CryptoDnes.Криптовалутата се търгува на $61,600 към момента на писане, споре...
ОКТ. 15, 2021 20:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

SEC вероятно ще одобри Биткойн ETF следващата седмица

Позовавайки се на “хора, запознати с въпроса”, Bloomberg съобщи, че Комисията по ценни книжа и борси на САЩ е готова да одобри първите борсово търгувани фондове за Биткойн в страната.Анонимните източн...
ОКТ. 15, 2021 13:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн заплатите за държавни служители са основен приоритет за Маями

Той също така посочи, че търси незабавно одобрение да постави Биткойн в баланса на Маями.Суарес каза пред Bloomberg News, че по отношение на плащането на държавни служители в Биткойн (BTC): „Искам да ...
ОКТ. 15, 2021 12:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света