НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн до $ 1,800 "не би било изненадващо"

ФЕВ. 7, 2019 11:01 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн до $ 1,800 "не би било изненадващо"

Биткойн до $ 1,800 и Етериум до $ 50.


"The Crypto Dog" (@TheCryptoDog), крипто трейдър и пазарен коментатор, наскоро отбеляза, че спад при Биткойн до $ 1,800 (BTC) не би бил изненадващ.

Въпреки че индивидът призна, че не е 100% сигурен в подобно развитие, той каза, че няма да се притесни, ако стойността на криптовалутата продължи да спада. Опитният трейдър също така прогнозира, че цената на ETH може да падне до около $ 50.Crypto Dog препоръчва да не се излагате на риск и да се фокусирате повече върху “изучаването” на търговията.

Той също сподели, още през декември миналата година, че Биткойн може да е “в крайните етапи на [текущия] мечи пазар. абсолютен минимум от $ 1800” и “абсолютен максимум от $ 6,200 ”.

Трейдърът също спомена миналата година, че е “по-вероятно“ Биткойн да се търгува в ценови диапазон от $ 3,000 до $ 5,400 за значителен период от време. В своята поредица от публикации, от 20-ти декември 2018 г., Crypto Dog твърди, че настоящите пазарни условия “представляват невероятна възможност да се осредни позиция”.

Влизането в позиции по това време може потенциално да се изплати, по време на следващия бичи цикъл, но няма да “бързаме да купуваме целия Биткойн в този момент“, предложи Crypto Dog.

Той твърди, че е "прекрасно време да започнем да трупаме Биткойн", подчертавайки, че трябва да третираме BTC като "дългосрочна инвестиция."

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

SEC одобри първия Биткойн ETF

Разбира се, по-голямата част от тези усилия (ако не всички) бяха безполезни - причинени от намаляващото търсене по време на кризи, противопоставяне от страна на държавните органи или общата несигурнос...
ОКТ. 16, 2021 12:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво предстои за Биткойн над $60,000?

Най-голямата дигитална валута по пазарна капитализация се изкачи над $60,000 по-рано днес на борсата Bitstamp, както отрази CryptoDnes.Криптовалутата се търгува на $61,600 към момента на писане, споре...
ОКТ. 15, 2021 20:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

SEC вероятно ще одобри Биткойн ETF следващата седмица

Позовавайки се на “хора, запознати с въпроса”, Bloomberg съобщи, че Комисията по ценни книжа и борси на САЩ е готова да одобри първите борсово търгувани фондове за Биткойн в страната.Анонимните източн...
ОКТ. 15, 2021 13:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн заплатите за държавни служители са основен приоритет за Маями

Той също така посочи, че търси незабавно одобрение да постави Биткойн в баланса на Маями.Суарес каза пред Bloomberg News, че по отношение на плащането на държавни служители в Биткойн (BTC): „Искам да ...
ОКТ. 15, 2021 12:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света