НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн в низходящ тренд? - анализатори споделят обещаващи прогнози

СЕП. 25, 2021 00:21 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн в низходящ тренд? - анализатори споделят обещаващи прогнози

Съоснователят и главен технически директор на компанията за криптоанализ Glassnode казва, че данните от веригата показват, че Биткойн (BTC) се насочва директно към криза на предлагането.

Последните данни на фирмата показват, че близо 2,000,000 BTC са преминали от краткосрочни към дългосрочни притежатели от април тази година.


Рафаел Шулце-Крафт от Glassnode казва, че данните ясно показват, че “предлагането няма да може да отговори на търсенето”.Glassnode дефинира дългосрочен притежател като всеки потребител на Биткойн, който е държал своите BTC най-малко 155 дни.


Криптоаналитикът Уилям Клементе също се задълбочава в нови данни за състоянието на предлагането на Биткойн.


Той казва, че съотношението на криза на предлагането на BTC - друг показател, проследяващ количеството монети, държани от силни ръце, спрямо слаби - показва бичи дивергенция.


Клементе отбелязва, че сегашното ниво на верижна активност е подобно на това, което се случи през юни и юли, точно преди най-големият дигитален актив по пазарна капитализация да отбележи скок през август.


Той казва, че също вижда подобни негативни настроения в отговорите на своите туитове, които той разглежда като друг положителен знак за това, което предстои.


“Голямо разминаване между дейността на инвеститорите във веригата и цената - точно както през юни/юли.

Отговори ‘[верижните данни са празни надежди]’ [в моята емисия в Twitter], точно както през юни/юли.”ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Ето кои са ключовите нива при Биткойн (BTC)

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (3)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Ето защо Биткойн се срина до $8,200 на Binance.US

Това е умопомрачителна загуба на стойност от 87%. Криптовалутата изтри тези загуби в рамките на една минута.Биткойн претърпя жестока корекция в четвъртък, но само на Binance.US. По-специално, борсата ...
ОКТ. 22, 2021 11:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е предпочитан пред златото - Пол Тюдор Джоунс

Хедж фонд мениджърът и милиардер Пол Тюдор Джоунс смята, че Биткойн печели надпреварата срещу златото, според интервю в сряда за CNBC.Водещият Андрю Рос Соркин напомни на американския инвеститор - чия...
ОКТ. 22, 2021 10:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Фючърсният Биткойн ETF направи изключителен дебют

Борсово търгуваният фонд за Биткойн на ProShares (BITO) отбеляза най-високия “естествен” обем за първия ден за ETF, като цифрата достигна малко над $1 милиард до края на деня на откриването.Това е вто...
ОКТ. 21, 2021 15:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Основателят на PayPal съжалява, че не е инвестирал повече в Биткойн

Тийл говори за криптовалутите, централни банки и изкуствения интелект (AI) по време на интервю в Маями, организирано от политически мозъчен тръст Lincoln Network, съобщи Bloomberg на 20-ти октомври."Т...
ОКТ. 22, 2021 09:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света