НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн ще продължи възхода си в следващите пет години

ДЕК. 4, 2019 19:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн ще продължи възхода си в следващите пет години

Въпреки трудния период за Биткойн, Спенсър Богарт казва, че най-голямата криптовалута ще продължи възходящата си траектория през следващите пет години.

Партньорът на ‘Blockchain Capital’ също не смята, че китайските политики имат значително отрицателно въздействие върху цената на BTC.


В интервю за 'Bloomberg’, Богарт изрази оптимизъм за бъдещето на Биткойн. Коментирайки потенциала за по-нататъшен растеж на цените на флагманската криптовалута, той заяви следното:


Мисля, че е по-смело или по-рисково да кажем, че Биткойн ще бъде по-малко успешен през следващите пет години, отколкото през последните пет години. Искам да кажа, че всички тенденции предполагат друго [бичи пазар].


Според Богарт, потенциалът на водещата криптовалута е по-ясно видим от дългосрочна перспектива. 


Той твърди, че временните тенденции на цената не засенчват развитията във фундаментите на мрежата.


Богарт заяви, че BTC ще продължи да върви само по-високо въз основа на непрестаното разширяване на пространството. Той е на мнение, че спадът на цените не е имал отрицателно въздействие върху основите на Биткойн.


Партньорът на ‘Blockchain Capital’ също изтъкна разликата между Биткойн и проекти за цифрови активи, като Libra на Facebook. Според Богарт, най-голямата криптовалута не се нуждае от регулаторно одобрение предвид широкото ѝ разпространение и липсата на централен орган, отговарящ за актива.


Богарт обаче заяви, че появата на ясни регулаторни мерки ще бъде положителна за по-широкото приемане на BTC. Коментирайки ролята на Китай в успеха на Биткойн, партньорът на Blockchain Capital отбеляза следното:


Не мисля, че бъдещето на Биткойн по някакъв начин зависи от това, което прави Китай.


Според Богарт е трудно да се интерпретира това, което властите в Пекин правят по отношение на криптовалутите като цяло. Въпреки скорошните прекъсвания на търговията с криптовалути, платформи като ‘Huobi’ и ‘OKEx’ изглежда се радват на преференциално отношение от регулаторите в Китай.


Богарт също говори за свързаните с блокчейн новини, идващи от Китай. Според него, тези събития може би дори са изиграли важна роля за стимулиране на ценовото действие на актива през последните няколко месеца.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (1)
Кико ДЕК. 6, 2019 Във всяка статия, засягаща предсказание за биткойн нищо точно не се казва, а с две думи всички умници просто по пп-слпжен начин казват "цената на биткойн или ще се вдигна или ще падне" :)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

$340 милиона в MakerDAO oбезпечения можеха да бъдат лесно откраднати

Това стана след като известен софтуерен инженер разкри, че злонамерен актьор с достатъчно Maker (MKR) може да открадне всички обезпечения в MakerDAO, вземайки със себе си над 340 милиона долара.&nb...
ДЕК. 11, 2019 22:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво може да се случи с Биткойн през 2020 година?

Днес ще разгледаме ценовата прогноза за BTC на основателя на вече несъществуващия онлайн пазар за наркотици Silk Road. Рос Улбрихт наскоро прогнозира, че цената на флагманската криптовалута може ...
ДЕК. 11, 2019 16:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пазете се от твърде екстравагантни прогнози за Биткойн, предупреждава Су Джу

Изпълнителният директор на “Three Arrow Capital”, хедж фонд, базиран в Сингапур, фокусиран върху развиващите се пазари, предупреждава търговците, фокусирани върху съотношението между запасите и потока...
ДЕК. 11, 2019 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

LocalBitcoins поставя рекорд на обемите в Аржентина

Това стана след съобщението на президента Тръмп, че САЩ възнамеряват да определят тарифи за внос на аржентински метал.Новият максимум идва като кулминация на увеличаващите се обеми на BTC на местните ...
ДЕК. 11, 2019 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света