НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн ще продължи възхода си в следващите пет години

ДЕК. 4, 2019 19:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн ще продължи възхода си в следващите пет години

Въпреки трудния период за Биткойн, Спенсър Богарт казва, че най-голямата криптовалута ще продължи възходящата си траектория през следващите пет години.

Партньорът на ‘Blockchain Capital’ също не смята, че китайските политики имат значително отрицателно въздействие върху цената на BTC.


В интервю за 'Bloomberg’, Богарт изрази оптимизъм за бъдещето на Биткойн. Коментирайки потенциала за по-нататъшен растеж на цените на флагманската криптовалута, той заяви следното:


Мисля, че е по-смело или по-рисково да кажем, че Биткойн ще бъде по-малко успешен през следващите пет години, отколкото през последните пет години. Искам да кажа, че всички тенденции предполагат друго [бичи пазар].


Според Богарт, потенциалът на водещата криптовалута е по-ясно видим от дългосрочна перспектива. 


Той твърди, че временните тенденции на цената не засенчват развитията във фундаментите на мрежата.


Богарт заяви, че BTC ще продължи да върви само по-високо въз основа на непрестаното разширяване на пространството. Той е на мнение, че спадът на цените не е имал отрицателно въздействие върху основите на Биткойн.


Партньорът на ‘Blockchain Capital’ също изтъкна разликата между Биткойн и проекти за цифрови активи, като Libra на Facebook. Според Богарт, най-голямата криптовалута не се нуждае от регулаторно одобрение предвид широкото ѝ разпространение и липсата на централен орган, отговарящ за актива.


Богарт обаче заяви, че появата на ясни регулаторни мерки ще бъде положителна за по-широкото приемане на BTC. Коментирайки ролята на Китай в успеха на Биткойн, партньорът на Blockchain Capital отбеляза следното:


Не мисля, че бъдещето на Биткойн по някакъв начин зависи от това, което прави Китай.


Според Богарт е трудно да се интерпретира това, което властите в Пекин правят по отношение на криптовалутите като цяло. Въпреки скорошните прекъсвания на търговията с криптовалути, платформи като ‘Huobi’ и ‘OKEx’ изглежда се радват на преференциално отношение от регулаторите в Китай.


Богарт също говори за свързаните с блокчейн новини, идващи от Китай. Според него, тези събития може би дори са изиграли важна роля за стимулиране на ценовото действие на актива през последните няколко месеца.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (1)
Кико ДЕК. 6, 2019 Във всяка статия, засягаща предсказание за биткойн нищо точно не се казва, а с две думи всички умници просто по пп-слпжен начин казват "цената на биткойн или ще се вдигна или ще падне" :)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Проучване: Ще достигне ли Биткойн до $288,000 преди декември 2021 година?

В туит, публикуван в петък, известният PlanB помоли своите 115,000 последователи в Twitter да направят своите залози за това къде ще кацне BTC преди края на 2021 година.Търговецът предлага три ценови ...
ЮЛИ. 6, 2020 14:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн 'набира сила' за скорошен възход

В скорошна публикация, макроикономистът отбеляза, че Биткойн не прави пробив надолу. Зеберг каза, че индексът на относителна сила ‘започва да придобива бичи вид’. Устойчивостта на Биткойн...
ЮЛИ. 6, 2020 10:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

С обезценяването на аржентинското песо, Биткойн става най-добрата алтернатива

Аржентинското центаво, което е в циркулация от 1854 г., се присъедини към виетнамския донг и ливанската лира - други валути, които имат стойност равна на едно сатоши. Спадът на валутата бе отбеля...
ЮЛИ. 5, 2020 21:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Bloomberg: Консолидацията на Биткойн завършва с пробив нагоре

Няколко индикаторa, следящи този показател са достигнали много месечни дъна, като Биткойн продължава да се търгува в обхвата $ 8,500 - $ 10,000. На 3-ти юли, един търговец сподели графика, пок...
ЮЛИ. 5, 2020 13:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света