НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн ще достигне пазарна капитализация от $1 трилион през този цикъл

ЮНИ. 23, 2019 20:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн ще достигне пазарна капитализация от $1 трилион през този цикъл

Арни Хил, партньор във фонда за рисков капитал Obsidian Capital, смята, че Биткойн може да достигне пазарна капитализация от $1 трилион през настоящия бичи цикъл.

Биткойн през 2017 година

В ексклузивен разговор с Bitcoinist, Хил представи вижданията си за последния ценови ръст на BTC. Според него, настоящата тенденция отразява биковете от 2017 г., което означава, че Биткойн може да е на път към нов най-висок връх.

Най-голямата криптовалута проби значителна съпротива при цената от $9,000. Тъй като няма особена голяма активност от дребните играчи, това доказва, че фондовете и институциите натрупват BTC близо до най-ниските нива. Цената на BTC успя да скочи с няколко хиляди в рамките на 1-2 времеви периода, напомнящи за бичия пазар от 2017 година.

Като се има предвид увеличението на случаите на институционално приемане, свързани с Биткойн само през 2019 г., все по-нарастващото усещане е, че криптовалутата се превръща в по-зрял актив.

Голяма част от коментарите за ценовите тенденции, предлагани от заинтересованите страни в индустрията, досега сочат, че институционалните търговци стоят зад скока на цените от 1-ви април.
Новият анализ на BTC

За Хил, въпросът за анализаторите, понастоящем би бил новият ценови връх за този настоящ възходящ тренд.
С толкова голям акцент върху диапазона от $6,000 до $7,000 като възможни нива на корекция, Хил вярва, че има малко съпротива срещу напредъка на BTC и към достигане на предишния си ATH от $19,800. През 2017 г., BTC "скочи" от $7 000 на $20 000 в рамките на три седмици.

По този начин трейдърите, които заемат къси позиции, могат да възпрепятстват подобно решение, като се има предвид преобладаващите бичи настроения, които циркулират на пазара в момента.

Хил смята, че Биткойн може да достигне между $45 000 и $55 000 в рамките на следващите от 12 до 18 месеца. До халвинга през 2020 година, общото предлагане на BTC би трябвало да бъде около 18,4 милиона BTC, което ще постави пазарната му капитализация между $828 милиарда и $1 трилион.

Златото има пазарна капитализация от около $7,5 трилиона долара. Пазарът на Биткойн, на стойност повече от $1 трилион, ще постави под съмнение всяко твърдение за състоянието на стойността на BTC.

Libra не е заплаха за BTC


По въпроса за наскоро обявената криптовалута Libra, Хил не очаква крипто проектът на Facebook да повлияе на Биткойн. Вместо това, партньорът на Obsidian Capital очаква Libra да oкаже положително въздействие.

Според Хил:

Мисля, че възходът на Libra и потенциалната експозиция ще докажат, че  уникалните децентрализирани свойства на блокчейн са валидни, а старата парична система сега е заплашена от глобален играч. Този играч се опитва да замени старата система с нова форма на децентрализирана валута.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Ето какво може да следва за Биткойн, Етериум и Solana

Псевдонимният крипто анализатор Pentoshi пише на своите 475,500 последователи в Twitter, че макар да е с мечи възгледи за BTC, той очаква активът да отскочи, преди да продължи своята корекция.“BTC. [П...
ЯНУ. 19, 2022 17:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този фонд 'продава' Биткойн с отстъпка - ето защо

Но поради представянето на фонда и пазарната история на Биткойн (BTC), отстъпката на GBTC достигна 26%.73 цента на доларКакто предложи известен Биткойн критик и член-основател на EuroPac Gold Fund, ка...
ЯНУ. 19, 2022 20:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Финтех компания ще предлага 30-годишни крипто ипотеки

В момента само клиенти, които искат да използват Биткойн (BTC) като обезпечение, отговарят на условията за 30-годишен ипотечен заем на Milo. Както американски, така и международни клиенти ще могат да ...
ЯНУ. 19, 2022 14:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Кои криптовалути отбелязаха най-големи печалби през 2021 г.?

2022 година започна с обща пазарна капитализация от $2.2 трилиона. И все пак разговорите за инфлационен натиск и покачване на лихвите удариха силно, което предизвика разпродажба, която избута капитали...
ЯНУ. 19, 2022 12:29 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света