НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн може да направи значителна корекция - $18,500 е ключово ниво

НОЕ. 23, 2020 11:19 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн може да направи значителна корекция - $18,500 е ключово ниво

Рязка разпродажба на пазара на Биткойн в неделя срина цената до $17,600.

 

Цената после се срещна със също толкова силна стена от покупки. Криптовалутата се възстанови по-късно, скачайки над $18,500, ниво, което действаше като подкрепа преди спада през уикенда.

 

Но за Марк Принципато, BTC наистина не е осъществил реална корекция. Изпълнителният директор на Green Bridge Investing обмисля възможностите за повече опити за корекция надолу, тъй като краткосрочните участници продължават да гледат на $18,500 като ключова точка в текущия възходящ тренд.

 

“Днешният ход от върха на $18,770 до дъното от $17,600 показва колко БЪРЗО продажна дейност може да се засили”, пише г-н Принципато в бележка късно през нощта в неделя. “Дори и днешната свещ да създава бичи пин бар, рискът на тези нива за СУИНГ ТРЕЙД е все още неоправдано висок.”

 

Бичият пин бар” посочи дълъг фитил, който Биткойн формира на фона на разпродажбата си в неделя. Той представляваше отхвърлянето от страна на биковете на силни опити за низходящо движение - потвърждение, че купувачите пазят зоната от $17,500 срещу агресивни мечи нападения.

 

Но г-н Принципато се въздържа да предложи, че има акумулация в диапазона между $17,000 и $18,500. Анализаторът каза, че чака Биткойн да премине през нова корекция, но под подкрепата от $17,000. “Пропорционалната подкрепа”, добави той, е или $16,000, или около $14,000.

 

Търговците трябва да изчакат възходящо потвърждение, особено ако Биткойн достигне диапазона от $14,000 до $16,000, предупреди г-н Принципато, добавяйки, че тази зона само позволява на анализаторите да измерват рисковете за бъдещите си търговски стратегии.

 

Биткойн нарастваше с изключителни темпове в продължение на шест поредни седмици, нараствайки с почти 78%.

 

Pantera Capital, компания за управление на активи в Калифорния, твърди, че гигантите за платежни услуги PayPal и CashApp са закупили повече от 100 процента от текущото ново предлагане на Биткойн, което води до дефицит на предлагането както на дребно, така и на институционалните пазари.

 

От друга страна, най-добрите стратези от ARK Invests, JPMorgan и Blackrock подкрепиха възходяща теза за криптовалутата, като се позоваха на нейните антиинфлационни характеристики спрямо свръхпредлагания щатски долар, както и на способността му да побеждава златото в дългосрочен план и да стане дефинитивния хеджиращ актив по време на криза.


'Биткойн може да се коригира до $13,000' - прочетете още тук.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн може действа като злато според Банката на Сингапур

Голямата институция обаче вярва, че BTC и други алткойни могат да заменят златото по отношение на това да служат като запас от стойност. Още от въвеждането на Биткойн в края на 2000-те години хор...
ЯНУ. 25, 2021 22:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е по-сигурен от злато и облигации

В статия, публикувана в CNN, Скарамучи и колегата на му от SkyBridge Брет Месинг твърдят, че BTC е станал жизнеспособен вариант за дългосрочни инвеститори, търсещи убежище от инфлацията.  Ав...
ЯНУ. 25, 2021 21:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Valkyrie Digital Assets подава заявление за Биткойн ETF

Фондът Valkyrie Bitcoin ще бъде включен в списъка на Нюйоркската фондова борса и Coinbase Custody Trust Company, LLC ще служи като попечител на предложения ETF, според регистрираната в Далас Valkyrie ...
ЯНУ. 25, 2021 14:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

MicroStrategy купува още Биткойн

Неговият главен изпълнителен директор Майкъл Сейлър написа в Twitter, че MicroStrategy е похарчил 10 милиона долара, за да придобие 314 BTC. MicroStrategy has purchased approximately 314 bitcoins for ...
ЯНУ. 24, 2021 21:16 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света