НАЧАЛО Прессъобщения

Битка на втори слой: Immutable X се бори с Optimism, докато инвеститорите продължават да акумулират предпродажбата на Algotech.

06.05.2024 16:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Битка на втори слой: Immutable X се бори с Optimism, докато инвеститорите продължават да акумулират предпродажбата на Algotech.

Светът на блокчейн технологиите непрекъснато се развива, като разработчиците търсят решения за преодоляване на ограниченията на блокчейн технологиите от първи слой.

Ето къде се появяват решенията за мащабиране от втори слой, които предлагат повишена мащабируемост и ефективност на транзакциите.

Но надпреварата за господство в пространството на втори слой се разгорещява, като двама основни играчи – Immutable X (IMX) и Optimism (OP) – са вкопчени в ожесточена битка. Докато тази битка се раздвижва, друга интересна история се развива на арената на предварителните продажби, където Algotech (ALGT), платформа за алгоритмична търговия, задвижвана от изкуствен интелект, привлича значителен инвеститорски интерес.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Immutable X: Шампион на NFT игрите

Компанията Immutable X (IMX) се превърна в шампион на процъфтяващия пазар на NFT игри. За разлика от традиционните блокчейн вериги от първи слой, които се борят с бавните скорости и високите такси, IMX предлага глътка свеж въздух за NFT геймърите.

Нейното решение от втори слой се отличава с висока пропускателна способност на транзакциите и почти незабавни разплащания, което е доста подходящо за динамичния свят на базираните на NFT игри. Представете си безпроблемно купуване и търгуване с активи в играта без мъчително чакане и високи такси – това е ползата от IMX.

Текущата цена на IMX от $2.3 с ръст от 4.5% през последните 24 часа и увеличение от 14% през последната седмица предполага потенциална бича тенденция за IMX през следващите седмици.

Освен това IMX активно си партнира с водещи студия за игри като BadMad Robots, което затвърждава позицията ѝ на NFT гейминг платформа. Тези стратегически партньорства не само разширяват потребителската база на IMX, но и демонстрират нарастващото признание на индустрията за нейните възможности.

Optimism: Универсално решение за децентрализирани приложения

Докато IMX се фокусира върху конкретна ниша, Optimism (OP) възприема подход с по-общо предназначение. Изградена върху технологията Optimistic Rollup, OP има за цел да осигури мащабируема и сигурна среда за широк спектър от децентрализирани приложения (dApps), които не се ограничават само до NFT игрите. Тази универсалност е очевидна в успешното интегриране на проекти като Synthetix, водеща децентрализирана борса за деривати, в мрежата Optimism.

Стартирането на OP токена в края на 2022 г. допълнително подхрани интереса към екосистемата на Optimism. След успешен период като платформа без токени, фокусирана върху инфраструктурата, Optimism въведе OP. Интересното е, че OP е един от малкото токени, които през 2024 г. достигнаха исторически максимум при ниво от $4.70.

Към момента на писане на статията цената на OP се намира на ниво $2.97, което отразява скок от 4% през последните 24 часа и увеличение от 19% през последната седмица.

Фокусът на Optimism върху мащабируемостта и сигурността го прави привлекателна опция за широк кръг разработчици на dApp. Със своята разрастваща се екосистема, стабилна технология и неотдавнашното представяне на цената на OP, Optimism има потенциала да се превърне в основен играч в бъдещето на децентрализираните приложения.

Предварителна продажба на Algotech: Мощта на AI привлича инвеститорите

На фона на битката между IMX и OP, друга история привлича вниманието на инвеститорите: текущата предварителна продажба на Algotech (ALGT). Тази изгряваща звезда в сферата на алгоритмичната търговия бележи завиден успех, привличайки значителни инвестиции въпреки ожесточената конкуренция в сектора на втори слой.

Algotech използва силата на изкуствения интелект (AI), за да разработи сложни алгоритми за навигация на постоянно променящия се пазар на криптовалути. Тези задвижвани от AI алгоритми анализират огромни количества данни и пазарни тенденции, което позволява на инвеститорите потенциално да се възползват от автоматизирани и базирани на данни стратегии за търговия.

Алгоритмичната търговия става все по-популярна, предлагайки решение за инвеститорите, които може да нямат време или опит за активно управление на портфейлите си.

Тяхната AI платформа предоставя ценен инструмент както за опитни, така и за начинаещи крипто инвеститори и дава на потребителите възможност за прозрения, базирани на данни, и автоматизирано изпълнение, което потенциално води до по-печеливши резултати от търговията.

Конкурентното предимство на Algotech може да се крие в нейния фокус върху удобните за потребителя интерфейси, персонализираните стратегии или поддръжката на по-широк кръг борси. Тези характеристики, в съчетание с нарастващия интерес към решенията, задвижвани от изкуствен интелект, може да са в основата на стабилните инвеститорски настроения около предварителната продажба на ALGT.

Заключителни мисли

Битката между IMX и OP подчертава ожесточената конкуренция, която стимулира иновациите при решенията от втори слой. Въпреки че всяко от тях отговаря на различни потребителски нужди, техният успех в крайна сметка може да отключи пълния потенциал на блокчейн технологията. Междувременно, успехът на предварителната продажба на Algotech (ALGT) подчертава нарастващата привлекателност на инструментите, задвижвани от изкуствен интелект, в сектора на криптовалутите. Тази смесица от постиженията на протоколите и иновациите в областта на AI представя светло бъдеще за един по-скалируем, ефективен и удобен за потребителите децентрализиран свят.

За повече подробности относно този проект:
Посетете Algotech Presale
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

30.05.2024 8:04 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Притежателите на Cardano и XRP насочват вниманието си към Raboo – нова монета, която се готви за 100Х скок

На крипто пазара настъпи промяна и се появи нова вълна на мания. Притежателите на водещи криптовалути като Cardano и XRP се насочват към нова меме монета, Raboo ($RABT), за да се възползват от по-големи печалби. Raboo внася глътка свеж въздух на крипто пазара.

29.05.2024 14:18 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.