НАЧАЛО Други

Bithumb отново отваря регистрациите

АВГ. 29, 2018 18:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Bithumb отново отваря регистрациите

Bithumb, един от най-големите южнокорейски обмени на криптовалути, ще открие регистрации на сметки след месечно замразяване, съобщи в сряда, 29-ти август, местната медия Yonhap News.


Според говорител на банковия партньор Nonghyup Bank, Bithumb ще отговаря на специфичните изисквания, продиктувани от южнокорейското законодателство, в замяна на възстановяването на банковата подкрепа.

Nonghyup преди това е спрял услугите си за Bithumb в края на юли, слухове по това време, предполагащи, че решението е дошло, след като борсата загуби 17 милиона долара в най-новия си хак месец по-рано.

"Решихме да запазим инвестиционните активи отделно и няма да приемаме лихви или депозити", заяви говорителят.

През януари Южна Корея въведе широкообхватни правила за обмен на криптовалути, включващи забрана на чуждестранни граждани и гарантиране, че всички търговци свързват сметките си с банковата си сметка на "реалното им име".

С новото споразумение, което ще влезе в сила на 30-и август, пазарите вече започнаха да реагират.

Обемът на търговията на Bithumb, който бе вследствие на банковите проблеми, се е увеличил внезапно през последните 24 часа, като BTC / KRW отчита ръст от почти 70% спрямо 27-28 август.

В момента Bithumb се нарежда на пето място като най-голямата крипто борса в света спрямо ежедневните обеми на търговията, като през последните 24 часа има около 362,4 милиона долара.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CN...
ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Diem Association: 'Ние не сме Facebook'

Американските законодатели поставиха под съмнение дали е правилно да се позволи на Facebook, а оттам и на Diem, да управляват криптовалута, предвид опасенията за поверителността, повдигнати през после...
ОКТ. 22, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100 милиона потребители притежават криптовалути в Индия

Според статистически данни, Индия е дом на най-големия брой собственици на крипто в света. Следват съответно САЩ и Русия на второ и трето място.Защо търговията с криптовалути е популярна в Индия?Една ...
ОКТ. 22, 2021 17:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света