НАЧАЛО Други

Bithumb отново отваря регистрациите

АВГ. 29, 2018 18:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Bithumb отново отваря регистрациите

Bithumb, един от най-големите южнокорейски обмени на криптовалути, ще открие регистрации на сметки след месечно замразяване, съобщи в сряда, 29-ти август, местната медия Yonhap News.

 


Според говорител на банковия партньор Nonghyup Bank, Bithumb ще отговаря на специфичните изисквания, продиктувани от южнокорейското законодателство, в замяна на възстановяването на банковата подкрепа.

Nonghyup преди това е спрял услугите си за Bithumb в края на юли, слухове по това време, предполагащи, че решението е дошло, след като борсата загуби 17 милиона долара в най-новия си хак месец по-рано.

"Решихме да запазим инвестиционните активи отделно и няма да приемаме лихви или депозити", заяви говорителят.

През януари Южна Корея въведе широкообхватни правила за обмен на криптовалути, включващи забрана на чуждестранни граждани и гарантиране, че всички търговци свързват сметките си с банковата си сметка на "реалното им име".

С новото споразумение, което ще влезе в сила на 30-и август, пазарите вече започнаха да реагират.

Обемът на търговията на Bithumb, който бе вследствие на банковите проблеми, се е увеличил внезапно през последните 24 часа, като BTC / KRW отчита ръст от почти 70% спрямо 27-28 август.

В момента Bithumb се нарежда на пето място като най-голямата крипто борса в света спрямо ежедневните обеми на търговията, като през последните 24 часа има около 362,4 милиона долара.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Venmo на PayPal започва да предлага услуги за продажба, покупка и държане на крипто

PayPal за първи път обяви началото на операциите с Биткойн и няколко други криптовалути през ноември миналата година, позволявайки на своите потребители да купуват и съхраняват Биткойн, Биткойн Кеш, Е...
АПР. 20, 2021 14:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Nasdaq пуска търговия на опции за Coinbase акции

Според доклад на Reuters от 19-ти април, представител на Coinbase заяви, че опциите COIN.O ще започнат да се търгуват на Nasdaq във вторник, 20-ти април. Пускането на опции за акции ще предложи н...
АПР. 20, 2021 10:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е 'алтернативна инвестиция', според заместник-управителя на централната банка на Китай

Breaking: Li Bo, deputy governor of the Central Bank of China, said that crypto assets such as Bitcoin should be used as investment tools or alternative investments. This is the first time that the Ch...
АПР. 19, 2021 21:21 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Съобщава се, че HSBC забранява на клиентите да купуват акции на Coinbase

Твърди се, че HSBC забранява на клиентите си да купуват акции на Coinbase, тъй като се придържа към политика за избягване на крипто валути.Новината идва след доклад, който циркулира по-рано тази седми...
АПР. 19, 2021 14:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света