НАЧАЛО Други

Bitfinex ще пускат нова система за обработване на фиатни валути

ОКТ. 16, 2018 08:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Bitfinex ще пускат нова система за обработване на фиатни валути

Фиатните клиенти на голямата крипто борса Bitfinex вече могат да се усмихват, тъй като борсата заяви, че ще пусне новата си система за обработка на фиатна валута на 16-ти октомври 2018 г


Bitfinex обяви това на своя блог и социална медийна страница днес, като обясни, че спирането на обработката на фиат, макар и неудобно за потребителите, е направено, за да се подобри системата.

За нас продължават да съществуват усложнения в областта на фиатните транзакции, както те правят за повечето организации, свързани с криптовалути. Въпреки това продължаваме да правим всичко по силите си, за да сведем до минимум времето за чакане, свързано с фиатни депозитите и тегления.

Депозитите в щатски долари бяха преустановени по-рано този месец от борсата, което предизвика много отрицателни реакции от страна на потребителите. Употребата му на Tether също е била изследвана, поради факта, че не е потвърдено, че този токен има USD подкрепа.

Въпреки това, Bitfinex увери потребителите за услугите за пълно изтегляне за крипто потребителите и фиатните потребители. USD, GBP, JPY и EUR не бяха засегнати, тъй като спирането засегна само определени потребители и само за кратък период от време.

Фиатните клиенти на Bitfinex, които очакват да правят депозити, могат да започнат своите сделки днес след стартирането на подобрената система за обработка на транзакции с фиат.


В подобна ситуация, друга борса Kucoin наскоро обяви временното спиране на всички USDT транзакции на платформата си. Част от обявлението в блога на борсата гласи:

Благодарение на USDT систематата за поддръжка за портфейли, решихме временно да затворим депозитите и тегленията за USDT. Извиняваме се за причиненото неудобство при актуализацията.Когато всичко е разрешено, ще отворим отново депозитите и тегленията за USDT, моля, изчакайте нашите допълнителни актуализации.

Това според компанията, е в опит да подобри услугата за потребители на USDT на платформата чрез актуализиране на USDT портфейлната система. Някои Twitter потребители обаче тълкуват спирането на криптовалутата като ранен знак за спадане на USDT, въпреки уверението, че то е за актуализация на системата.

В twitter страницата си, Kucoin обяви също така, че USDT транзакциите са разрешени. Компанията също така го обяви на своя уебсайт за новини.

Потребителите на Tether USDT в Kucoin следователно могат да започнат транзакции.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Банка финансира NFT проект с близо $700 милиона

Sorare успяха да изградят платформа за фентъзи футбол, базирана на NFT, в която всяка дигитална карта е регистрирана като уникален токен в блокчейна на Етериум. Играчите могат да купуват и продават ка...
СЕП. 23, 2021 17:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

SushiSwap отричат да има заплаха за потребителските средства

Според доклади на различни медии, хакерът е заявил, че е идентифицирал уязвимост, която касае потребителски средства на стойност над $1 милиард, заявявайки, че информацията е станала публично достъпна...
СЕП. 23, 2021 14:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Федералният резерв скоро ще сподели значително проучване

Федералният резерв на САЩ ще публикува своя доклад за CBDC (дигитални валути на централни банки), според председателя на Фед, Джером Пауъл, който проведе пресконференция на 22-ри семптември.Пауъл иска...
СЕП. 23, 2021 13:52 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

NFT стартъпът Dapper Labs набира $250 милиона

Coatue Ventures водеше кръга с участието на съществуващите инвеститори a16z, GV (по-рано Google Ventures) и Version One Ventures. Нови инвеститори, включително BOND, фирма за рисков капитал, и GIC, си...
СЕП. 23, 2021 10:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света