НАЧАЛО Други

Bitfinex ще пускат нова система за обработване на фиатни валути

ОКТ. 16, 2018 08:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Bitfinex ще пускат нова система за обработване на фиатни валути

Фиатните клиенти на голямата крипто борса Bitfinex вече могат да се усмихват, тъй като борсата заяви, че ще пусне новата си система за обработка на фиатна валута на 16-ти октомври 2018 г

 


Bitfinex обяви това на своя блог и социална медийна страница днес, като обясни, че спирането на обработката на фиат, макар и неудобно за потребителите, е направено, за да се подобри системата.

За нас продължават да съществуват усложнения в областта на фиатните транзакции, както те правят за повечето организации, свързани с криптовалути. Въпреки това продължаваме да правим всичко по силите си, за да сведем до минимум времето за чакане, свързано с фиатни депозитите и тегления.

Депозитите в щатски долари бяха преустановени по-рано този месец от борсата, което предизвика много отрицателни реакции от страна на потребителите. Употребата му на Tether също е била изследвана, поради факта, че не е потвърдено, че този токен има USD подкрепа.

Въпреки това, Bitfinex увери потребителите за услугите за пълно изтегляне за крипто потребителите и фиатните потребители. USD, GBP, JPY и EUR не бяха засегнати, тъй като спирането засегна само определени потребители и само за кратък период от време.

Фиатните клиенти на Bitfinex, които очакват да правят депозити, могат да започнат своите сделки днес след стартирането на подобрената система за обработка на транзакции с фиат.


В подобна ситуация, друга борса Kucoin наскоро обяви временното спиране на всички USDT транзакции на платформата си. Част от обявлението в блога на борсата гласи:

Благодарение на USDT систематата за поддръжка за портфейли, решихме временно да затворим депозитите и тегленията за USDT. Извиняваме се за причиненото неудобство при актуализацията.Когато всичко е разрешено, ще отворим отново депозитите и тегленията за USDT, моля, изчакайте нашите допълнителни актуализации.

Това според компанията, е в опит да подобри услугата за потребители на USDT на платформата чрез актуализиране на USDT портфейлната система. Някои Twitter потребители обаче тълкуват спирането на криптовалутата като ранен знак за спадане на USDT, въпреки уверението, че то е за актуализация на системата.

В twitter страницата си, Kucoin обяви също така, че USDT транзакциите са разрешени. Компанията също така го обяви на своя уебсайт за новини.

Потребителите на Tether USDT в Kucoin следователно могат да започнат транзакции.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Джак Дорси издаде първия си туит под формата на NFT

Публикуван от Дорси на 21-ви март 2006 г., туитът, който гласи "just setting up my twttr", вече е получил оферта за $88,888.88 от потребител, наречен "@ Crypto888crypto“.just setting up my twttr— jack...
МАР. 6, 2021 18:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Марк Кюбан инвестира неразкрита сума в NFT платформата Mintable

Фирмата написа в туйт, че се гордее, че Кюбан е инвеститор, а също така се възползва от възможността да наеме персонал в това, което вероятно е пряк резултат от инвестициите на Кюбан и нарастващото тъ...
МАР. 5, 2021 15:48 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-голямата верига киносалони в Тайланд приема Биткойн

Според доклад от четвъртък на местната информационна агенция Siam Rath, Major Cineplex обяви стартирането на пилотния си проект за плащане с криптовалута в подкрепа на иновациите и новите технологии.З...
МАР. 5, 2021 18:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Crypto.com заделя $200 милиона за инвестиране в крипто стартъпи

Обявено на 4-ти март, новото венчър предприятие, наречено Crypto.com Capital, бе пуснато, за да ускори растежа на крипто стартъпите и да ускори растежа на индустрията като цяло, се казва в прессъобщен...
МАР. 5, 2021 08:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света