НАЧАЛО Други

Bitfinex ще пускат нова система за обработване на фиатни валути

ОКТ. 16, 2018 08:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Bitfinex ще пускат нова система за обработване на фиатни валути

Фиатните клиенти на голямата крипто борса Bitfinex вече могат да се усмихват, тъй като борсата заяви, че ще пусне новата си система за обработка на фиатна валута на 16-ти октомври 2018 г

 


Bitfinex обяви това на своя блог и социална медийна страница днес, като обясни, че спирането на обработката на фиат, макар и неудобно за потребителите, е направено, за да се подобри системата.

За нас продължават да съществуват усложнения в областта на фиатните транзакции, както те правят за повечето организации, свързани с криптовалути. Въпреки това продължаваме да правим всичко по силите си, за да сведем до минимум времето за чакане, свързано с фиатни депозитите и тегления.

Депозитите в щатски долари бяха преустановени по-рано този месец от борсата, което предизвика много отрицателни реакции от страна на потребителите. Употребата му на Tether също е била изследвана, поради факта, че не е потвърдено, че този токен има USD подкрепа.

Въпреки това, Bitfinex увери потребителите за услугите за пълно изтегляне за крипто потребителите и фиатните потребители. USD, GBP, JPY и EUR не бяха засегнати, тъй като спирането засегна само определени потребители и само за кратък период от време.

Фиатните клиенти на Bitfinex, които очакват да правят депозити, могат да започнат своите сделки днес след стартирането на подобрената система за обработка на транзакции с фиат.


В подобна ситуация, друга борса Kucoin наскоро обяви временното спиране на всички USDT транзакции на платформата си. Част от обявлението в блога на борсата гласи:

Благодарение на USDT систематата за поддръжка за портфейли, решихме временно да затворим депозитите и тегленията за USDT. Извиняваме се за причиненото неудобство при актуализацията.Когато всичко е разрешено, ще отворим отново депозитите и тегленията за USDT, моля, изчакайте нашите допълнителни актуализации.

Това според компанията, е в опит да подобри услугата за потребители на USDT на платформата чрез актуализиране на USDT портфейлната система. Някои Twitter потребители обаче тълкуват спирането на криптовалутата като ранен знак за спадане на USDT, въпреки уверението, че то е за актуализация на системата.

В twitter страницата си, Kucoin обяви също така, че USDT транзакциите са разрешени. Компанията също така го обяви на своя уебсайт за новини.

Потребителите на Tether USDT в Kucoin следователно могат да започнат транзакции.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Crypto.com с регулаторно одобрение от Малта

Според съобщение от 24-ти ноември Органът за финансови услуги на Малта, или MFSA, е дал принципно одобрение на Crypto.com за два финансови лиценза: 'Лиценз за Финансова Институция' и 'Лиценз за Виртуа...
НОЕ. 28, 2020 23:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето колко Биткойн са изкопали Bitfarms през третото тримесечие

От юли до септември Bitfarms добиват 535 BTC при $7500 за монета. За сравнение, компанията е добила 815 BTC през второто тримесечие при средна цна от $5075.Вината е на халвингаКомпанията също завърши ...
НОЕ. 27, 2020 23:37 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Сатоши Накамото предполагаемо е създал Биткойн в Лондон

Няколко фактора сочат, че псевдонимният създател на Биткойн е действал от столицата на Обединеното кралство. Това се базира на стила на писане на Накамото, модела на дейност и съдържанието на генезисн...
НОЕ. 27, 2020 14:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Търговският обем на Binance поставя нови рекорди

Биткойн е в рамките на $1,000 от най-високата си цена от $19,891, отчетена през декември 2017 г., търговията на крипто борсата Binance също достига нови висоти, с обем от над 37 милиарда долара през п...
НОЕ. 25, 2020 16:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света