НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Bitfinex със децентрализирана платформа за търговия с Етериум - Ethfinex

СЕП. 18, 2018 11:27 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Bitfinex със децентрализирана платформа за търговия с Етериум - Ethfinex

Bitfinex стартира хибридна крипто борса, базирана на Етериум, наречена Ethfinex Trustless, за да даде на търговците по-голяма сигурност, поверителност и контрол на средствата си, като обозначи основата на това, което борсата очаква да бъде напълно децентрализиран търговски модел.

Платформата използва Ethfinex, която свързва книгите за централизирани поръчки и такива извън веригата, които дават на потребителите пълен контрол над своите средства по време на процеса на търговия.

Bitfinex се присъединява към DEX Frayhttps://twitter.com/ethfinex/status/1041682376374579201Ethfinex Trustless предоставя ликвидна книга за поръчки извън търговската верига, която не изисква от потребителите да жертват попечителството на техните токени или да издържат забавяния на тегленията и депозитите. Няма регистрации или изисквания на KYC и потребителите дори не трябва да предоставят име, имейл, телефонен номер или адрес, за да започнат да търгуват.

От потребителите се изисква да държат минимум един Ethfinex Nectar токен в Етериум портфейл. Ethfinex разпространява всеки месец своя Nectar токен на търговците.

Търговските двойки първоначално ще бъдат ETH / USDT, OMG / USDT, OMG / ETH, ZRX / USDT и ZRX / ETH, които ще бъдат последвани от поне още 40 токена.


Подобрена защита на личните данни и сигурност


Bitfinex вярва, че Ethfinex ще осигури ново ниво на сигурност на личния живот и ликвидност в търговията с цифрови активи.

Компанията отбелязва в блог в Medium, че централизираните борси предлагат високоликвидни поръчки, които позволяват на търговците бързо да обменят токени и валути. Недостатъкът на централизирания обмен обаче е, че те изискват търговеца да се откаже от контрола над валутите си заедно със справедлив брой лични данни.

Търговията с централизирани борси изисква също отнемащи време депозити и тегления, които водят до дълги периоди на изчакване и в някои случаи подлагат потребителите на загуби, причинени от хакове.

Повече от 57 Етериум токена


Ethfinex в момента използва Ledger и MetaMask, за да предложи анонимна, доверителна, ликвидна търговия на повече от 57 токена, базирани на Етериум . Потребителите могат да търгуват директно срещу книгите за поръчки на Ethfinex и Bitfinex.

Платформата ще се разшири, за да включи такси структури, потребителски стимули, маржин решения и решения за разпределение на печалбата.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Може ли Етериум да достигне $12,000 този цикъл?

 Сега анализаторите се обърнаха към графиките, за да се опитат да използват технически анализ, за ​​да определят къде според тях може да се озове цената на актива през следващите месеци. С остава...
ОКТ. 23, 2021 12:26 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

В Аржентина вече можеш да си купиш апартамент с Shiba Inu (SHIB)

Candoli Propiedades, аржентинска агенция за недвижими имоти в Санта Клара дел Мар, град, разположен на атлантическото крайбрежие на Буенос Айрес, обяви, че сега приема токена, вдъхновен от японската п...
ОКТ. 23, 2021 11:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света