НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Bitfinex със децентрализирана платформа за търговия с Етериум - Ethfinex

СЕП. 18, 2018 11:27 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Bitfinex със децентрализирана платформа за търговия с Етериум - Ethfinex
 

Bitfinex стартира хибридна крипто борса, базирана на Етериум, наречена Ethfinex Trustless, за да даде на търговците по-голяма сигурност, поверителност и контрол на средствата си, като обозначи основата на това, което борсата очаква да бъде напълно децентрализиран търговски модел.

Платформата използва Ethfinex, която свързва книгите за централизирани поръчки и такива извън веригата, които дават на потребителите пълен контрол над своите средства по време на процеса на търговия.

Bitfinex се присъединява към DEX Frayhttps://twitter.com/ethfinex/status/1041682376374579201Ethfinex Trustless предоставя ликвидна книга за поръчки извън търговската верига, която не изисква от потребителите да жертват попечителството на техните токени или да издържат забавяния на тегленията и депозитите. Няма регистрации или изисквания на KYC и потребителите дори не трябва да предоставят име, имейл, телефонен номер или адрес, за да започнат да търгуват.

От потребителите се изисква да държат минимум един Ethfinex Nectar токен в Етериум портфейл. Ethfinex разпространява всеки месец своя Nectar токен на търговците.

Търговските двойки първоначално ще бъдат ETH / USDT, OMG / USDT, OMG / ETH, ZRX / USDT и ZRX / ETH, които ще бъдат последвани от поне още 40 токена.


Подобрена защита на личните данни и сигурност


Bitfinex вярва, че Ethfinex ще осигури ново ниво на сигурност на личния живот и ликвидност в търговията с цифрови активи.

Компанията отбелязва в блог в Medium, че централизираните борси предлагат високоликвидни поръчки, които позволяват на търговците бързо да обменят токени и валути. Недостатъкът на централизирания обмен обаче е, че те изискват търговеца да се откаже от контрола над валутите си заедно със справедлив брой лични данни.

Търговията с централизирани борси изисква също отнемащи време депозити и тегления, които водят до дълги периоди на изчакване и в някои случаи подлагат потребителите на загуби, причинени от хакове.

Повече от 57 Етериум токена


Ethfinex в момента използва Ledger и MetaMask, за да предложи анонимна, доверителна, ликвидна търговия на повече от 57 токена, базирани на Етериум . Потребителите могат да търгуват директно срещу книгите за поръчки на Ethfinex и Bitfinex.

Платформата ще се разшири, за да включи такси структури, потребителски стимули, маржин решения и решения за разпределение на печалбата.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

BCH и DOGE се изстрелват - доминантността на Биткойн спада

По време на вчерашната търговска сесия цялата крипто пазарна капитализация дори надмина оценката на Apple (AAPL $2,258 трлн.). В петък обаче спадна малко под AAPL до около $2.14 трилиона, след като ре...
АПР. 16, 2021 22:19 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум с нов ATH и Берлин Upgrade е пуснат на Mainnet-а

Дългоочакваният ъпгрейд стартира в основната мрежа на ETH, събитие, което подхранва възходящите пазарни настроения в полза на цифровата валута. Надстройката стартира на блок номер 1224400 като този бл...
АПР. 16, 2021 17:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-старият магазин за вино в Америка ще приема плащания в Dogecoin (DOGE)

Според прессъобщението на Acker фирмата ще приеме Биткойн, Биткойн Кеш, Етериум, Dogecoin, PAX, Gemini Dollar и BUSD с помощта на криптопроцесора BitPay.Председателят на Acker Джон Капон каза следното...
АПР. 17, 2021 11:44 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Rothschild Investment Corp купува 250,000 акции от Етериум тръста на Grayscale

Базираната в Чикаго финансова институция Rothschild Investment Corp е придобила 265,302 акции в ETH тръста на Grayscale, според декларация от 15-ти април до Комисията по ценни книжа на САЩ (SEC).Фирма...
АПР. 16, 2021 20:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света