НАЧАЛО Прессъобщения

Bitfinex разкрива стратегически притежания на Bitcoin (BTC), VC Spectra и Chainlink (LINK) нарастват

септември 8, 2023 10:42 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitfinex разкрива стратегически притежания на Bitcoin (BTC), VC Spectra и Chainlink (LINK) нарастват

След срива на пазара цената на Bitcoin (BTC) се повиши за кратко, но впоследствие спадна въпреки подкрепата на Bitfinex.

Междувременно интеграциите на Chainlink (LINK) показват положителни ните резултати, тъй като монетата отбеляза скромно увеличение на цената.

От друга страна, VC Spectra (SPCT) демонстрира значителен потенциал, надминавайки доминиращата позиция на Bitcoin (BTC) и неотдавнашния възход на Chainlink (LINK), което я прави най-добрата криптовалута, в която да инвестирате днес. Ето защо!

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

BTC изпитва колебания след срива на цената

Сривът на Биткойн от 17 август доведе до спад на цената от около $28,700 до приблизително $25,400. Въпреки това, след прословутия пазарен срив, цената се повиши със 7% от $26,000 до малко над $28,000 долара на 29 август. Увеличението на цената на Биткойн (BTC) последва победата на Grayscale срещу SEC.


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Скокът обаче беше кратък, тъй като Биткойн (BTC) приключи месец август на цена от $27,400.

На 3 септември Bitfinex оповести своите Биткойн притежания, без да посочва сумата в баланса. Освен това главният изпълнителен директор на Bitfinex подчерта доверието на борсата в Биткойн (BTC).

Съобщението за лоялността на Bitfinex не се отрази на цената на Биткойн (BTC), която се понижи от $27,400 на 31 август до $25,700 на 5 септември.

Сривът на Биткойн и неотдавнашните ценови движения предизвикаха загриженост сред инвеститорите и експертите. Анализаторите смятат, че спот ETF за Биткойн би могъл да повлияе положително на цената на Биткойн (BTC). Мечите анализатори обаче остават скептични и съветват за предпазливост по отношение на несигурността на бъдещата траектория на Биткойн, тъй като тя може да се потопи още повече.

VC Spectra (SPCT) расте на всеки етап от предварителната продажба

Между Биткойн (BTC) и Chainlink (LINK), по отношение на текущата пазарна волатилност, обмислете добавянето на VC Spectra (SPCT) към списъка си с най-добрите нови криптовалути, в които може да инвестирате. Защо? Децентрализираният хедж фонд излиза извън рамките на инвестирането в печеливши блокчейн и финтех стартъпи.

VC Spectra (SPCT) предоставя на инвеститорите различни предимства, включително отстъпки за пре-ICO, тримесечни дивиденти, обратно изкупуване и право на глас. Освен това инвеститорите на VC Spectra (SPCT) могат да получават дивиденти по време на етапите на публична предварителна продажба на проекта.

Също така VC Spectra (SPCT) разполага с екип от експерти, които са специализирани в идентифицирането на високодоходни предприятия. VC Spectra (SPCT) също така използва техники за търговия, задвижвани от изкуствен интелект, за да оптимизира рентабилността и да сведе до минимум загубите.

Понастоящем в Етап 3 и търгувайки се на цена от $0.025, VC Spectra (SPCT) постигна 212.5% възвръщаемост на инвеститорите, закупили токена SPCT на първоначалната му цена от $0.008 в Етап 1.

Инвеститорите от Етап 2 реализираха ръст от 127.27%, а инвеститорите от Етап 3 ще получат 32% възвръщаемост, когато токенът достигне Етап 4 на цена $0.033.

Крайният етап на публичната предварителна продажба включва пускане на публични платформи, където се очаква VC Spectra (SPCT) да се търгува на цена от $0.08, което ще доведе до 220% възвръщаемост за инвеститорите на Етап 3. Важно е да се спомене, че има 10% бонус върху депозитите, ако инвестирате сега.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Неотдавнашните ценови движения на Chainlink (LINK) предизвикват несигурност

На 31 август глобалната мрежа за финансов обмен SWIFT обяви плановете си да засили растежа и мащабируемостта на пазарите на токенизирани активи в световен мащаб.

SWIFT си сътрудничи с Chainlink (LINK) и други големи финансови институции. Общността на LINK и анализаторите бяха оптимистично настроени към новината, като очакваха тя да повлияе положително на предстоящите сесии и на цената на Chainlink.

LINK показа бичи перспективи и възстанови загубените позиции, като се повиши с 1.2% от $5.94 до $6.01 между 31 август и 1 септември. Въпреки това Chainlink (LINK) изгуби възходящата си инерция, което доведе до спад на цената до $45 на 2 септември. Причината за спада на LINK е неясна, а настроенията на инвеститорите към цената на Chainlink са несигурни.

Към 8 септември стойността на Chainlink (LINK) леко се възстанови и се търгуваше на ниво от $6.3. Анализаторите прогнозират, че до средата на септември цената на Chainlink може да варира от $5.85 до $6.29.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Ще издаде ли Coinbase криптовалута на собствената си мрежа Base?

Главният юридически директор на Coinbase Пол Гревал спомена, че борсата за криптовалути обмисля възможността за въвеждане на токен за Base, нейната верига от втори слой на Етериум.

септември 26, 2023 16:00 1 мин. четене

Инвеститор превърна едва $18 в невероятните $1.5 милиона

На 27 октомври 2020 г. ранен инвеститор придоби над 200 милиарда Шиба Ину (SHIB) токена. По време на тази инвестиция активът се оценяваше на приблизително $0.000000000084245, като в цената му за търговия имаше десет нули.

септември 26, 2023 15:00 1 мин. четене

Какво е бичият пазар за криптовалутите, задава ли се такъв и кои токени да следите

Проучване на крипто бичи пазарите и най-добрите инвестиционни монети, които да гледате сега, преди да започне следващият: SPCT, eCash (XEC) и THORChain (RUNE).

септември 26, 2023 14:22 5 мин. четене

Криптовалути за диверсифициране на портфейл през Q4: Kangamoon (KANG), Shiba Inu (SHIB), XRP

Открийте най-добрите криптовалути за диверсифициране на портфейла ви преди четвъртото тримесечие на 2023 г. – Shiba Inu, XRP и Kangamoon.

септември 26, 2023 13:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.