НАЧАЛО Други

Bitfinex потвърди IEO за 1 милиард

МАЙ. 8, 2019 20:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Bitfinex потвърди IEO за 1 милиард

Bitfinex публикува официалната Бяла книга за продажбата на обменни токени за $ 1 милиард.


Обменът разкри, че ще стартира и специална платформа за проекти за набиране на средства чрез подобни първични предлагания (IEO), започвайки от следващия месец.

Bitfinex публикува бялата книга в сряда, потвърждавайки последните доклади, че целта е да се съберат до 1 милиард долара в Tether (USDT), като предлага собствен токен, наречена LEO, в частна продажба.

Въпреки това, бялата книга посочва, че частната продажба ще приключи на 11-ти май, а не както преди бе съобщено, на 10-ти май. Освен това, изглежда, че Bitfinex не е задължен да проведе публична продажба, ако не събере желаната сума по време на частната фаза.

В Бялата книга се казва:

Ако по-малко от 1 милиард щатски долара се продават чрез частна токен продажба, емитентът може след това да продаде останалите токени по време и по начин, който смята за уместен по свое усмотрение, в съответствие с приложимото право.


Обменът заяви, че ще стартира първия си IEO, позволяващ други проекти да набират средства през юни. "Квалифицирани" лица със сметка Bitfinex или Ethfinex могат да допринесат за продажби директно от личния си портфейл на обмена.

В документа се казва следното:

Проектите, които успешно привличат капитал на тази платформа, впоследствие се регистрират на двете борси, както е разрешено от приложимия закон, а участниците в продажбата на токени получават записаните си токени в своите портфейли на обмена. Първата токен продажба е насрочена за юни 2019 г. 


Освен това, Bitfinex заяви, че също ще стартира лицензиран и регулиран обмен на секюрити токени, който няма да бъде достъпен за клиенти в САЩ.


LEO токенът на Bitfinex ще бъде издаден от Unus Sed Leo Limited, нова компания, собственост на iFinex, компанията майка на борсата, както вече беше посочено в маркетингов документ.

Bitfinex и Tether Ltd., емитентът на стабилната монета, свързан с борсата, в момента са съдени от щата Ню Йорк за предполагаемо прикриване на загуба от $ 850 милиона в клиентски средства. Обменът по-късно твърди, че средствата са били “конфискувани” от различни органи и че работи по въпроса.

На други места в Бялата книга, борсата изброява и предстоящи проекти, включително и дериватен продукт.

Продуктът ще има обезпечение, базирано на USDT (недостъпно в останалата част на пазара), до 100 пъти ливъридж и изолиран марж за индивидуализирано ниво на риск.tron g>


Bitfinex: Initial Exchange ... by on Scribd
https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

САЩ с над $ 24 трилиона в дълг

За 4-годишния мандат на президент Тръмп са били добавени 4 трилиона долара в дълг. Питър Шиф също посочи, че за 4-те години президентство на Тръмп е бил добавен повече дълг отколкото за двата ман...
АПР. 9, 2020 12:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Обвиняват най-голямата борса за криптовалути в присвояване на средства

Според представители на HackControl, Binance блокира сметка, съдържаща почти 1 милион долара в криптовалути. Собственикът на сметката обвинява размяната в присвояване.Средствата вече са „заключени“ за...
АПР. 8, 2020 21:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Съдят партньор на Ripple заради отменена сделка

SoftBank отменя сделката си с WeWorkПрез октомври миналата година WeWork спечели търг, организиран от SoftBank Group на стойност $3 милиарда. Тази сума беше част от много големия финансов пакет ($9,6 ...
АПР. 8, 2020 20:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто конференция ще се проведе в 3D виртуалното пространство

През този месец във виртуалната сфера се предвижда да се проведе крипто конференция, наречена BlockDown 2020, като големи линости от блокчейн общността ще бъдат представени като дигитални 3D аватари.С...
АПР. 7, 2020 22:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света