НАЧАЛО Други

Bitfinex потвърди IEO за 1 милиард

МАЙ. 8, 2019 20:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Bitfinex потвърди IEO за 1 милиард

Bitfinex публикува официалната Бяла книга за продажбата на обменни токени за $ 1 милиард.


Обменът разкри, че ще стартира и специална платформа за проекти за набиране на средства чрез подобни първични предлагания (IEO), започвайки от следващия месец.

Bitfinex публикува бялата книга в сряда, потвърждавайки последните доклади, че целта е да се съберат до 1 милиард долара в Tether (USDT), като предлага собствен токен, наречена LEO, в частна продажба.

Въпреки това, бялата книга посочва, че частната продажба ще приключи на 11-ти май, а не както преди бе съобщено, на 10-ти май. Освен това, изглежда, че Bitfinex не е задължен да проведе публична продажба, ако не събере желаната сума по време на частната фаза.

В Бялата книга се казва: 

Ако по-малко от 1 милиард щатски долара се продават чрез частна токен продажба, емитентът може след това да продаде останалите токени по време и по начин, който смята за уместен по свое усмотрение, в съответствие с приложимото право.

Обменът заяви, че ще стартира първия си IEO, позволяващ други проекти да набират средства през юни. "Квалифицирани" лица със сметка Bitfinex или Ethfinex могат да допринесат за продажби директно от личния си портфейл на обмена.

В документа се казва следното:

Проектите, които успешно привличат капитал на тази платформа, впоследствие се регистрират на двете борси, както е разрешено от приложимия закон, а участниците в продажбата на токени получават записаните си токени в своите портфейли на обмена. Първата токен продажба е насрочена за юни 2019 г. 

Освен това, Bitfinex заяви, че също ще стартира лицензиран и регулиран обмен на секюрити токени, който няма да бъде достъпен за клиенти в САЩ.


LEO токенът на Bitfinex ще бъде издаден от Unus Sed Leo Limited, нова компания, собственост на iFinex, компанията майка на борсата, както вече беше посочено в маркетингов документ.

Bitfinex и Tether Ltd., емитентът на стабилната монета, свързан с борсата, в момента са съдени от щата Ню Йорк за предполагаемо прикриване на загуба от $ 850 милиона в клиентски средства. Обменът по-късно твърди, че средствата са били “конфискувани” от различни органи и че работи по въпроса.

На други места в Бялата книга, борсата изброява и предстоящи проекти, включително и дериватен продукт. 


Продуктът ще има обезпечение, базирано на USDT (недостъпно в останалата част на пазара), до 100 пъти ливъридж и изолиран марж за индивидуализирано ниво на риск.

Bitfinex: Initial Exchange ... by on Scribd
https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Opera пусна бета версия на своя крипто браузър

Този крипто браузър има за цел да улесни потребителското изживяване при сърфиране в децентрализирани приложения (dApp), игри и платформи за метавселена, като предлага директен достъп до Web3 услуги за...
ЯНУ. 19, 2022 16:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

BitMEX придобиват 268-годишна банка в Германия

BXM Operations AG на групата – компания, основана от главния изпълнителен директор на BitMEX Александър Хьоптнер и нейния финансов директор Стефан Луц – подписа договор за покупка с Дитрих фон Боетихе...
ЯНУ. 19, 2022 08:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Основателят на Dogecoin се присмива на 'Web3 общността'

Историята на разработчика на Dogecoin с индустрията на Web3 като цяло започна, след като Илон Мъск започна да се присмива на "хората от Web3" в Twitter, които му изглеждат досадни. Първоначалният туит...
ЯНУ. 18, 2022 13:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Associated Press създава NFT пазар за снимки

Фоторепортерите на AP ще създадат първоначална колекция от NFT, която ще включва снимки на различни теми като космос, война и климат. Уебсайтът на платформата съобщава, че това ще продължи няколко сед...
ЯНУ. 18, 2022 10:04 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света