НАЧАЛО Прессъобщения

Биткойн: Защо спадът до $12,000 е трудно предвидим

ноември 5, 2023 20:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Защо спадът до $12,000 е трудно предвидим

Представянето на Bitcoin през октомври се явява като една от най-светлите истории на криптовалутния пазар.

Докато някои криптоаналитици в момента имат песимистични прогнози за водещата криптовалута, други запазват позитивна позиция относно предстоящото представяне на BTC през ноември и нататък.

Анализатор, известен под псевдонима “Mags” на платформата X (преди позната като Twitter), наскоро предложи вижданията си за движенията на Bitcoin, успокоявайки песимистичните настроения около флагманската криптовалута.

Ентусиастите и анализаторите на Bitcoin следят внимателно движенията на монетата, като някои скептични лица очакват съществен спад до ниво около $12,000. Mags, от своя страна заяви, че последният бавна, но стабилна възходяща траектория на Bitcoin показва различна история. Криптоаналитикът предполага, че текущото ценово движение на Bitcoin напомня на фаза на вертикална акумулация, намеквайки за потенциален параболичен подем в близко бъдеще.

Освен това Mags предполага, че най-песимистичните прогнози се съсредоточават около потенциалното събитие “черен лебед”. За контекст, “черен лебед” се отнася до непредсказуем инцидент, който е извън това, което нормално се очаква от ситуацията и може да има потенциално сериозни последици.

Все пак анализаторът вярва, че очакваното събитие “черен лебед” вече се е случило.

В резултат на колапса на FTX, цената на Bitcoin падна до нива от $15,500. Въпреки това, цената постоянно нараства и се върна с повече от 120% след пазарния срив. Този стабилен възход на цената отразява здравата природа на криптовалутата и нейната способност да се възстанови след непредвидими затруднения.”

Цената на Bitcoin

Цената на Bitcoin се покачи значително в последно време, с нарастване от над 25% през последния месец. Важно е обаче да се отбележи, че водещата криптовалута е забавила възхода си в последните дни, с едва 1.9% увеличение на цената през последната седмица.

Към момента на публикуване Bitcoin струва $34,930, което отразява 1.5% увеличение в цената през последните 24 часа. Въпреки че пазарният лидер надмина прага от $35,000 и достигна до $35,700 през последната седмица, той се бори да поддържа инерцията си и да остане над $35,000.

Bitcoin форк, който може да направи 100x

Bitcoin Minetrix, макар и да не е директен форк на Bitcoin, има директна връзка с него по отношение на добива. Bitcoin Minetrix е концептиран така, че да дава възможност за клауд майнинг на оригиналния Bitcoin, като съчетава преимуществата на Ethereum блокчейна и уникалната си Stake-To-Mine концепция.

Stake-To-Mine – какво е и защо дава шанс на Bitcoin Minetrix да си пробие път нагоре?

Stake-To-Mine е иновативна концепция, която комбинира предимствата на Proof-of-Stake (PoS) и добиването на криптовалути. Вместо да изисква скъпа и енергоемка добивна апаратура, както при традиционния Proof-of-Work (PoW) метод, Stake-To-Mine позволява на инвеститорите да „залагат“ (стейкват) своите монети като форма на гаранция, след което те получават награди в зависимост от размера на техния залог.

Какво прави тази концепция уникална и защо Bitcoin Minetrix има предимство:

  1. Екосъобразност: Тъй като Stake-To-Mine не изисква енергоемки добивни операции, то тази методология е по-ефективна и щадяща околната среда в сравнение с PoW.
  2. Достъпност: Не е необходима скъпа добивна апаратура. Това прави участието в системата по-достъпно за обикновените инвеститори, които нямат големи ресурси.
  3. Сигурност и стабилност: Като се използва залагането на монети като механизъм, се насърчава дългосрочното задържане и инвестиране, което може да допринесе за по-голяма стабилност на мрежата и валутата.
  4. Свързаност с Bitcoin: В случая на Bitcoin Minetrix, Stake-To-Mine концепцията позволява на участниците не просто да залагат свои монети, но и да получават награди въз основа на цената на оригиналния Bitcoin, което добавя допълнителна стойност към проекта.

Обединявайки тези предимства, Bitcoin Minetrix има възможност да предложи много добро решение в криптосферата и да привлече голям интерес от инвеститори и ентусиасти.

Може ли да Bitcoin Minetrix да скочи с 100 пъти?

Разбира се, крипто инвеститорите винаги търсят начин да спечелят много със своите инвестиции, тъй като индустрията е рискова, но може да донесе и значителни печалби.

Bitcoin Minetrix се позиционира като една от най-добрите алтернативи на Bitcoin. С използването на иновативни технологии и подходи, $BTCMTX предлага множество предимства пред традиционните криптовалути:

  1. Има уникална концепция
  2. Инвеститорите ще печелят Bitcoin токени
  3. Ръста на цената на Bitcoin ще вдига и доходността от инвестицията.

Анализи и прогнози посочват, че в следващите години потенциалът на $BTCMTX би могъл да достигне до 13-15Х. Това е доказателство за огромния потенциал на тази криптовалута.

В момента цената на $BTCMTX е изключително ниска (едва $0.0114), но след края на предпродажбата анализаторите прогнозират, че тя може да достигне до $0.03. Това би означавало огромен ръст и доходност от близо 300% за ранните инвеститори.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Cardano (ADA) или Retik Finance (RETIK): Кой може да има нужното да стане третият най-голям токен?

В света на криптовалутите битката за надмощие се простира отвъд класациите за пазарна капитализация и обеми на търговия. Това е битка за функционалност срещу хайп, за съдържание срещу спекулации.

декември 9, 2023 17:01 6 мин. четене

Пропуснали сте скока на Maker (MKR)? Този бъдещ крипто скъпоценен камък може да е добра възможност

Maker (MKR) наскоро демонстрира забележителен скок, привличайки вниманието на инвеститорите.

декември 9, 2023 15:00 3 мин. четене

3 причини, поради които eToro и Pullix могат да доминират в търговията с криптовалути на дребно

eToro е една от най-големите финтех компании в света, с над 20 милиона потребители и общ обем на търговията от над $1 трилион. За разлика от нея Pullix е перспективна платформа за търговия, която използва блокчейн технология.

декември 9, 2023 13:00 3 мин. четене

Криптовалути, които набират инерция през декември 2023 г.

През 2023 г. три криптовалути – VC Spectra (SPCT), Filecoin (FIL) и Polkadot (DOT) – показаха образцово представяне в сферата на дигиталните активи.

декември 9, 2023 11:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.