НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Биткойн SV достигна нови върхове - ще има ли корекция?

ЯНУ. 15, 2020 13:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн SV достигна нови върхове - ще има ли корекция?

Биткойн SV разбива всякакви предишни рекорди.

BSV, активът, който се появи в резултат на форк на Биткойн , изпълни обещанието си да направи нещо грандиозно през 2020 г.


Монетата продължава да е близо до върховите си стойности, като днес е отчела 83% печалби само досега. 


Но колко дълго може да продължи това рали? 


Активът може да го чака сериозна корекция (особено ако се окаже exit измама). Монетата достигна ценa от $375 при обем от почти 8 милиарда долара за 24 часа.


Това е първото значително възстановяване на монетата, след по-малки ралита през последната година. За първи път BSV успя да привлече вниманието и купувачите, постигайки необичайни печалби след продължителен мечи пазар. 


Крипто коментаторите вече спекулират за съдбата на монетата след ралито:
Но подобни резки движения, засилени от активността на спот пазара, вероятно ще се окажат краткотрайни. 


Сега пазарът на BSV може да се справи с продавачите, които се опитват да ликвидират, както и евентуални координирани атаки целящи да намалят цената. Една от причините криптовалутата да се сблъска с предизвикателства е, че проектът привлече яростта на крипто общността и дори настоящия пъмп не е достатъчно привлекателен, за да привлече още участници.


Следователно случайните BSV китове от BTC или собствениците на BCH може да имат достатъчно монети, за да погасят ралито. BSV може в крайна сметка да се върне към нивата преди ралито или поне да загуби голяма част от печалбите си. 


Биткойн SV също търгува с ценови аномалии, като достигна $469 на Bitbns и $461 на BTC Markets - малки борси, които са абсолютно безизвестни за повечето хора. Цената е само $229 на Mercatox, другa по-малка платформа.


Но другият тревожен знак е потъването на обемите на OKEx. В момента Bibox, сравнително нова борса, е сред водещите пазари на Bitcoin SV . Ако активността на тези пазари престане или се окаже, че е управлявана от бот, корекцията ще бъде още по-стръмна.


Привържениците на Биткойн SV все още вярват, че този пъмп е логично следствие от органичната подкрепа за проекта, която ще продължи да предизвиква статуквото.
Но други разглеждат този ход като оркестриран пъмп. В допълнение към това, мрежата увеличи броя на транзакциите си. В същото време миньорите подкрепят производството на блокове на загуба - и запазват по-голямата част от монетите си. Опитът за продажба сега и възстановяване на загубите може да предизвика тотален срив на цената.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (1)
Ивайло ЯНУ. 16, 2020 От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Големи развития предстоят за Cardano

Поне така твърди Чарлз Хоскинсън.В публикация от 22-ри февруари, съоснователят на Cardano - Чарлз Хоскинсън каза на общността да се подготвят за нещо голямо, което предстои в следващите няколко мес...
ФЕВ. 24, 2020 10:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Enjin вече е пуснат в Етериум Mainnet

Разработчиците на игри и приложения вече ще могат да интегрират криптовалути в своите продукти, без да се налага да пишат сложен код.Enjin, компанията, която стои зад блокчейн проекта, обяви старта на...
ФЕВ. 23, 2020 14:35 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP е позициониран за голям спад

Изглежда, че криптовалутата е в несигурно положение, тъй като в момента е попаднала в мечи технически модел, който би могъл да я тласне значително по-ниско в краткосрочен план.Това, съчетано с факта, ...
ФЕВ. 23, 2020 12:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ripple са изпратили XRP за $54 милиона до Мексико в рамките на една седмица

Днес тя се превърна в единствената криптовалутна компания, включена в списък на 100-те най-добри доставчици на трансгранични плащания от доставчика на финансови данни FXC Intelligence.Изпълнителният д...
ФЕВ. 22, 2020 21:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света