НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн спадна под $30,000

ЯНУ. 27, 2021 18:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн спадна под $30,000

Биткойн отново тества подкрепата на $30,000 на 27-ми януари.

 

В крайна сметка, криптовалутата проби това психологически значимо ниво. Към момента на писане на статията Биткойн се търгува на $30,335 според данни от CoinMarketCap

 

Данните от Tradingview показват, че бичият импулс, останал в Биткойн, се разсейва в сряда след отхвърляне при максимуми близо $33,000.

 

Въпреки че се стреми към нов тест на месечните минимуми, ценовото действие на Биткойн едва ли изненада редовните участници на пазара. 

 

За Скот Мелкер това беше случай на “изчакай и виж”, докато по-големите времеви рамки не дадат по-ясна представа за потенциалната посока на тренда.

 

6-часовата [графика] изглежда същата като 4-часовата. 12-часовата се нуждае от още 10 часа, така че едва ли си струва да се гледа. Но потенциалът е налице. В крайна сметка: все още няма ясен сигнал, но си струва да се следи…”, пише той в поредица от туитове днес.

 

Вниманието беше концентрирано основно върху акциите на GameStop през целия ден, след като неговите 700% двуседмични печалби привлякоха вниманието както на медиите, така и на регулаторите.

 

По същия начин веригата за киносалони AMC спечели 240% за един ден след избягване на фалит.

 

Биткойн явно не успя да задържи вниманието върху себе си.

 

Хората имат максимален интерес на $40,000 за # Bitcoin, но почти нулев интерес при $30,000 за # Bitcoin. Интересно”, добави анализатора Ван де Поп.

 

Данните от блокчейн ресурса Whalemap подчертават зона от $29,300 като вероятна подкрепа в случай на спад под $30,000.

 

Междувременно криптоскептиците използваха случая с GameStop, за да предупредят Биткойн ентусиастите и онези, които твърдяха, че децентрализираните инвестиции заслужават внимание.

 

Внимание #Bitcoin HODLers: Единствените хора, които ще си тръгнат с истински печалби от #GameStop шорт скуиза, ще бъдат тези, които са достатъчно умни, че да продадат. Тези, които HODL (държат) вероятно ще загубят всичко. Bitcoin HODLers ще срещнат същата съдба, ако не успяват да реализират печалбите си в хартия“, сподели Питър Шиф - известен с малкото си сполучливи прогнози и неадекватните си мнения.

 

r / Wallstreetbets показа, че потребителските стратегии се фокусират върху държане, а не продажба на своите акции - за сметка на неподготвените хедж фондове.

 

Рефлексивността на дребно е в ход на традиционните пазари”, коментира търговецът Филип Суифт, добавяйки:

 

Никога не подценявайте силата на масите.Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

MicroStrategy купува още $1 милиард в Биткойн като няма планове да спира покупките си

Обявено на уебсайта на компанията в сряда, според съобщенията монетите са закупени за около $52,765 за монета, което се равнява на малко над $1 милиард. Изпълнителният директор на MicroStrategy М...
ФЕВ. 24, 2021 21:01 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Институционалните инвеститори започват да изкупуват Биткойн, според директора на Blockstream

Бек, който създаде система за доказателство за работа, преди да бъде изобретен Биткойн, обясни на своите 247 500 последователи значението на последната BTC инвестиция на Square.worth noting https://t....
ФЕВ. 24, 2021 19:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

SpaceX проучват конвертирането на част от баланса си в Биткойн

Сейлър каза на д-р Сайфдийн Амус, че представители на SpaceX са били сред 7000 компании, представени на неотдавнашната среща на върха на Биткойн на MicroStrategy, на която фирмата за бизнес разузнаван...
ФЕВ. 24, 2021 14:26 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Square купува още $170 милиона в Биткойн

Печалбите от такси от покупка и продажба на Биткойн в Cash App продължават да бъдат основният източник на приходи за Square Inc. Месечните активни потребители на Square Inc. достигнаха 36 милиона, кое...
ФЕВ. 24, 2021 11:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света