НАЧАЛО Биткойн

Биткойн спадна под $30,000

27.01.2021 18:09 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн спадна под $30,000

Биткойн отново тества подкрепата на $30,000 на 27-ми януари.

В крайна сметка, криптовалутата проби това психологически значимо ниво. Към момента на писане на статията Биткойн се търгува на $30,335 според данни от CoinMarketCap

 

Данните от Tradingview показват, че бичият импулс, останал в Биткойн, се разсейва в сряда след отхвърляне при максимуми близо $33,000.

 

Въпреки че се стреми към нов тест на месечните минимуми, ценовото действие на Биткойн едва ли изненада редовните участници на пазара. 

 

За Скот Мелкер това беше случай на “изчакай и виж”, докато по-големите времеви рамки не дадат по-ясна представа за потенциалната посока на тренда.

 

6-часовата [графика] изглежда същата като 4-часовата. 12-часовата се нуждае от още 10 часа, така че едва ли си струва да се гледа. Но потенциалът е налице. В крайна сметка: все още няма ясен сигнал, но си струва да се следи…”, пише той в поредица от туитове днес.

 

Вниманието беше концентрирано основно върху акциите на GameStop през целия ден, след като неговите 700% двуседмични печалби привлякоха вниманието както на медиите, така и на регулаторите.

 

По същия начин веригата за киносалони AMC спечели 240% за един ден след избягване на фалит.

 

Биткойн явно не успя да задържи вниманието върху себе си.

 

Хората имат максимален интерес на $40,000 за # Bitcoin, но почти нулев интерес при $30,000 за # Bitcoin. Интересно”, добави анализатора Ван де Поп.

 

Данните от блокчейн ресурса Whalemap подчертават зона от $29,300 като вероятна подкрепа в случай на спад под $30,000.

 

Междувременно криптоскептиците използваха случая с GameStop, за да предупредят Биткойн ентусиастите и онези, които твърдяха, че децентрализираните инвестиции заслужават внимание.

 

Внимание #Bitcoin HODLers: Единствените хора, които ще си тръгнат с истински печалби от #GameStop шорт скуиза, ще бъдат тези, които са достатъчно умни, че да продадат. Тези, които HODL (държат) вероятно ще загубят всичко. Bitcoin HODLers ще срещнат същата съдба, ако не успяват да реализират печалбите си в хартия“, сподели Питър Шиф – известен с малкото си сполучливи прогнози и неадекватните си мнения.

 

r / Wallstreetbets показа, че потребителските стратегии се фокусират върху държане, а не продажба на своите акции – за сметка на неподготвените хедж фондове.

 

Рефлексивността на дребно е в ход на традиционните пазари”, коментира търговецът Филип Суифт, добавяйки:

 

Никога не подценявайте силата на масите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн е измама и безнадеждна валута според директора на JPMorgan

Джейми Даймън, главен изпълнителен директор на JPMorgan, продължава да бъде яростен критик на Биткойн (BTC), като го смята за измамен актив, а не за легитимна валута.

19.04.2024 20:00 1 мин. четене

Ето защо цените на Биткойн и криптовалутите може да се сринат след халвинга

Цената на Биткойн отбеляза значителен спад от историческия си връх, като не успя да поддържа инерцията и проби под ключовите нива на подкрепа около $68,300 и $63,400 преди отново да се върне над $64,000 към 19 април.

19.04.2024 14:00 3 мин. четене

Цената на Биткойн вероятно ще спадне след халвинга – JPMorgan

Според неотдавнашен изследователски доклад на JPMorgan предстоящото намаляване на възнаграждението от добив на Биткойн наполовина се очаква да има негативно отражение върху пазара на криптовалути.

19.04.2024 6:00 2 мин. четене

Новите Биткойн китове държат почти 10% от предлагането

Докладите сочат, че значителен брой наскоро създадени Биткойн китове вече притежават значително количество BTC, възлизащо на около 9% от общото предлагане на монети.

18.04.2024 8:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.