НАЧАЛО Прессъобщения

Bitcoin е в “скучна зона”, притежателите му насочват вниманието си към Shiba Inu и 100Х меме монетата Raboo

01.06.2024 10:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitcoin е в “скучна зона”, притежателите му насочват вниманието си към Shiba Inu и 100Х меме монетата Raboo

В света на криптовалутите продължават да настъпват определени промени, които засягат пазарните тенденции на много монети.

2024 година беше наситена със събития, като сагата с халвинга на Bitcoin и одобрението на Bitcoin и Етериум ETF се случиха в рамките на една година. Експертите очакват до края на тази година да настъпят още промени. Така че инвеститорите и крипто ентусиастите трябва да се подготвят за още промени.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тъй като се твърди, че Bitcoin е в своята “скучна зона”, притежателите му пренасочват вниманието си към по-предсказуеми проекти, като Raboo. Новата меме монета, Raboo, също привлече вниманието на големите инвеститори, като нейните токени, които етап на предварителна продажба предизвикаха вълни.

Raboo е проект за нова меме монета от най-високо ниво. Тя все още е в етап 3 на предварителната си продажба, но е набрала над $1.5 милиона от продажби. Проектът дава приоритет на подобряването на меме културата и създаването на общност от ентусиасти на меме монети.

Bitcoin е в зоната си на скука, но все още се прогнозира, че ще набере бичи импулс

Цената на Bitcoin е в низходяща тенденция, откакто достигна границата от $70,000. Това породи опасения сред инвеститорите, тъй като спадът беше внезапен. Към 1 юни цената му е $67,500 за токен, като през последните 24 часа стойността му се е спаднал с 1%.

Анализаторите прогнозират, че през следващите дни тя все още ще се повишава по инерция. Bitcoin все още продължава да показва признаци на инерция, тъй като обемът на търговията и пазарната му капитализация продължават да се увеличават.

Дори и в скучното си състояние, за монетата все още се твърди, че е един от най-доходоносните проекти, в които може да се инвестира.

Някои притежатели на Bitcoin започват да пренасочват вниманието си към меме монети с голям потенциал, като например Raboo.

Непредсказуемата тенденция на Shiba Inu предизвиква опасения сред инвеститорите

Ценовата стойност на Shiba inu се повиши до $0.000029 по-рано този месец. Това увеличение се случи, след като в продължение на месец тя почиваше между $0.000022 и $0.000025. Това накара инвеститорите да бъдат оптимистично настроени за бъдещето на Shiba Inu.

Оптимизмът бе прекъснат, след като цената на монетата се понижи до $0.00002589. Пазарната ѝ тенденция сега показва спад от 2% през последните 24 часа. Възходът и спадът на цената, които се случиха този месец, показват, че Shiba Inu е непредсказуема.

Колебливият пазарен тренд на Shiba Inu увеличи търсенето на инвеститорите на по-обещаващи проекти, като например Raboo.

Предварителната продажба на Raboo продължава да показва голям потенциал

Raboo се бори да бъде следващата меме монета от най-висок клас, която ще се появи на крипто пазара. Това е нов проект, който ще се фокусира върху развитието на силна общност от любители на мемета. Като съчетава изкуствен интелект и Social-Fi елементи, Raboo дава възможност на притежателите на токени, придобити по време на предварителната продажба да се състезават във вълнуващи дейности за генериране на мемета. Инвеститорите могат да претендират за невероятни награди и призове за участие в състезания.

Анализаторите предвиждат цената на Raboo да се повиши с 233% по време на предварителната продажба. Постигането на това постижение ще я превърне в доста-популярна меме монета, задвижвана от изкуствен интелект, през 2024 г. Проектът работи и за превръщането си в криптовалута от топ 20 по пазарна капитализация.

Цената на токена в началотобеше $0.003. Цената на етап 3 по време на предварителната му продажба вече се е увеличила до $0.0042, което показва потенциал за голям растеж през следващите години. Притежателите вече могат да монетизират своите публикации в социалните медии чрез платформата Post-to-Earn на Raboo. Всички тези вълнуващи функции правят Raboo най-добрата монета, в която да инвестирате днес.

Заключение

Крипто пазарът продължава да показва низходящи тенденции при различните проекти. Инвеститорите и другите крипто ентусиасти се сплотяват към нови проекти, които гарантират печелившо бъдеще. Ето защо инвеститорите в Bitcoin и Shiba Inu пренасочват вниманието си към проекта за предварителна продажба на Raboo – новата обещаваща меме монета.

Можете да участвате в предварителната продажба на Raboo тук
Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Бъдещето на криптовалутите: Solana и Shiba Inu се покачиха за кратко, а Furrever Token пленява с уникална реферална програма

Вчерашният кратък скок при някои от криптовалутите бе воден от пионери като Биткойн и Етериум. Сега една нова меме монета, Furrever Token, завладява интереса на пазара.

13.06.2024 12:02 4 мин. четене

VanEck прогнозира, че Solana може да достигне $3,200 – разберете кои са другите топ алткойни, които могат да прежиевеят голям ръст като Solana

На фона на предстоящия алткойн сезон VanEck направи смела прогноза за цената на Solana, вярвайки, че монетата може да стигне до $3211.28 до 2030 г., което предполага над 10,600% рали за алткойна.

13.06.2024 10:33 6 мин. четене

Главният изпълнителен директор на топ 20 крипто проект обмисля покупка на Retik Finance (RETIK) след листването на борсите: Голяма новина, но не и изненадваща – ето защо

В момента пазарът на криптовалути е развълнуван от разкритието, че главният изпълнителен директор на крипто проект от топ 20 обмисля инвестиция в Retik Finance (RETIK) след успешното ѝ листване на борсите.

13.06.2024 10:30 4 мин. четене

Китовете на Shiba Inu търсят по-безопасни проекти, тъй като меме монетите губят стойност, над $8.4 милиона са инвестирани в Injective (INJ) и предпродажбaта на Algotech (ALGT)

Изглежда, че някога високо летящият свят на меме монетите е изправен пред вълна от несигурност. Shiba Inu (SHIB), самопровъзгласилият се за „убиец на Dogecoin“, преживява значителен спад в цената, отразявайки по-широкия спад на пазара на меме токени. Но почакайте, има още нещо в тази история!

13.06.2024 8:31 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.