НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн ще се завърне през 2019 г., според Том Лий

МАР. 16, 2019 10:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн ще се завърне през 2019 г., според Том Лий

Том Лий oт Fundstrat изрази оптимизъм, че Биткойн може да се завърне през 2019 г. В интервю за CNBC, Биткойн бикът каза, че криптовалутата преживя тежък период, а 2019 година обещава да бъде година на възстановяване.


Според Лий, няколко технически указания сочат, че Биткойн се подготвя за голям ход и активът става все по-полезен, като се има предвид още криптовалути като JPM Coin и предстоящата криптовалута на Facebook.

Той добави, че новите криптовалути като JPM Coin са по-скоро стейбълкойн, докато Биткойн е като съхранение на стойност за криптовалутите като цяло, и затова те не представляват заплаха за растежа и популярността на най-голямата криптовалута, които ще докарат следващия бичи пазар.

Том Лий беше много положителен към Биткойн и въпреки че неговите бичи прогнози през 2018 г. не се сбъднаха, той прогнозира по-рано тази година, че Биткойн ще приключи много по-добре през 2019-та, отколкото през 2018-та. Том Лий не е единственият, който вижда този потенциал в актива. Много други експерти и анализатори предвиждат същото.

Този път, Лий предвижда, че Биткойн ще стои поне 5-6 месеца под $ 4,000, за да се възстанови, преди да може да се счита, че „технически” може да се завърне. Тъй като пазарът е доста непредсказуем, времевия диапазон на Лий е само прогноза, която може или не може да се осъществи в очакваното време и затова Биткойн може да отнеме повече време, за да постигне значителен напредък или дори да се възстанови по-бързо от очакваното.

Всъщност, 2019-та е година на възстановяване, както спомена Лий. Първо, Биткойн запази цената си над $ 3,800 за значително дълго време в сравнение с 2018 г., когато волатилността беше сериозен проблем. Интересът към Биткойн също се увеличи на базата на данни и това вероятно ще доведе до голям бичи период.


Алткойн също постигнаха значителен напредък Например, Eтериум (ETH) е над $ 130 от известно време насам и едва ли скоро ще падне под това.


Налице е също нарастващ интерес към криптовалутите като цяло и всички тези неща само посочват едно нещо - завръщане на пазара. Годината е все още в началото, така че все още имаме време да видим как се развива, но без значение колко време отнема, изглежда предстои нещо голямо.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Фючърсният Биткойн ETF направи изключителен дебют

Борсово търгуваният фонд за Биткойн на ProShares (BITO) отбеляза най-високия “естествен” обем за първия ден за ETF, като цифрата достигна малко над $1 милиард до края на деня на откриването.Това е вто...
ОКТ. 21, 2021 15:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Илон Мъск коментира цената на Биткойн

Ексцентричният предприемач публикува снимка на двойка, която се взира в цените на Биткойн и Етериум от леглото си, като двете най-големи монети са с цени от $69,000 и $4,200. BTC достигна връх малко н...
ОКТ. 21, 2021 14:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Защо Биткойн достигна нов връх?

Според неотдавнашната публикация на Bloomberg, от инвестиционната банка JPMorgan смятат, че BITO Биткойн ETF, който бе стартиран на NYSE във вторник, не е причината за скока на цената на водещата крип...
ОКТ. 21, 2021 16:53 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо 2022г. ще е невероятна за Биткойн

В ново видео Дейвис каза, че скорошното натрупване на Биткойн от дългосрочни притежатели показва, че 2022 г. “може да бъде по-бича, отколкото можем да си представим”.Разглеждайки графика, споделена от...
ОКТ. 21, 2021 08:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света