НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн ще присъства в портфолиото на всеки институционален инвеститор след време

АВГ. 21, 2019 19:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн ще присъства в портфолиото на всеки институционален инвеститор след време

Американският инвеститор и съосновател на Morgan Creek Digital Assets, Антъни Помплиано, казва, че Биткойн ще се окаже във всеки институционален инвеститор.

В интервю за CNBC на 20 август, Помплиано каза, че всяка седмица се изгражда все повече инфраструктура около Биткойн (BTC) и крипто пазарите.

„Това е повратен момент“


Помплиано изтъкна последните разработки, като например рекордната хешираща мощност на монетите през това лято, което показва непрекъснати подобрения в сигурността и поддръжката на мрежата.

Освен това, той направи равносметка за неотдавнашното одобрение на регулаторите на дългоочакваната платформа за физически уредени биткойн фючърси от оператора на нюйоркската фондова борса - Intercontinental Exchange. В светлината на всичко това, Помплиано твърди:

"Колкото повече инфраструктура е изградена около тази иновация, толкова по-голяма е вероятността тя да остане завинаги. [...] Това в крайна сметка ще бъде в портфолиото на всеки институционален инвеститор."


Възможни краткосрочни неуспехи за цената на биткойн


Помплиано наскоро прогнозира, че Биткойн ще удари 100 000 долара до края на 2021 година.

Когато водещият на CNBC, Джо Кърнън, предизвика бичите възгледи на инвеститора, Помплиано идентифицира няколко фактора, които в краткосрочен план могат временно да потиснат цената на актива.

Те включват прекомерно регулиране, което, както той признава, може първоначално да изплаши инвеститорите.

Второ - независимо от здравословните фундаменти на мрежата - броят на хората, които притежават биткойн, все още представлява много малък процент от глобалното население, като много от тях все още не разбират какво представлява или как работи.

Помплиано отбеляза още, че активът остава сравнително труден за закупуване и това предизвикателство трябва да бъде преодоляно, за да може монетата да изпълни истинския си потенциал.

Както беше съобщено по онова време, прогнозата на Помплиано за 100 000 долара се основаваше на неговото очакване за въздействието от халвинга на биткойн - когато възнагражденията за добив ще бъдат намалени наполовина през май 2020 г.

Той също така посочи нарастващата легитимизация на крипто пространството, притока на институционален капитал, рекордни обеми на търговия и климат на глобална нестабилност, който насърчава признаването на Биткойн като сигурен актив.

Помплиано също наскоро заяви, че не смята инвестирането на 50% от богатството си в биткойн за прекалено рисков ход.СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Бившият президент на EЦБ е твърдо против Биткойн

Според доклад на South China Morning Post (SCMP), коментарите на Трише относно криптовалутите са направени по време на панелна дискусия на третия ден от 10-ата среща на върха в Цайсин, в Пекин, Китай....
НОЕ. 11, 2019 22:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

'Съоснователят на Биткойн' се завърна

Той се завърна с гръм и трясък, отговаряйки на критиците си.На блокчейн събитие в Лас Вегас, коментаторът Кен Босак се присъедини към Йорг Молт, предприемач, който заяви, че притежава 250,000 монети и...
НОЕ. 11, 2019 17:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е със силна бича нагласа

Разбира се, водещата криптовалута скочи от 7,300 до 10,500 долара, на пръв поглед, благодарение на новината, че президентът на Китай призовава за официалното приемане на блокчейн технологиите. Но...
НОЕ. 11, 2019 16:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Правителствата не могат да спрат Биткойн (видео)

Той разговаря с репортерката Наоми Брокуел за контрола на капитала, държавната цензура и BTC. Стосел също така спори с крипто скептика и привърженик на златото Питър Шиф.В нов петминутен YouTube репор...
НОЕ. 11, 2019 09:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света