НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн ще експлодира до $180,000 другата година

НОЕ. 28, 2020 18:16 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн ще експлодира до $180,000 другата година

Старшият комодити стратегът на Bloomberg Майк МакГлоун казва, че Биткойн може да е на път към шест цифри... а може би и повече.

 

В ново интервю за Bloomberg TV, анализаторът оценява миналото представяне на Биткойн и какво може да индикира то за траекторията на цените на криптовалутата през 2021 г.


"В краткосрочен план $20,000 е доста добра съпротива. Страхувам се, че вероятно ще направи това, което направи златото: достигна $2,000 и оттогава се консолидира в бичи пазар.

Ключовото нещо за Биткойн тази година е, че току-що добави една единица в началото на числото. Не забравяйте, че в края на миналата година беше около $7,000 ... следващата година може да добави нула в края на числото на [текущата цена].


Според изчисленията на МакГлоун, Биткойн може да нарасне десетократно до края на 2021 г., което би поставило цената му около $180,000.


МакГлоун подчерта някои от характеристиките на Биткойн, които може да показват, че най-голямата монета по пазарна капитализация ще се нарасне параболично през предстоящата календарна година. Той посочва, че волатилността на BTC намалява, дори и спрямо традиционния фондов пазар.


"Биткойн се превръща в дигитална версия на златото. Един ключов момент, който се случва тази година, е, че волатилността на Биткойн намалява. Всъщност, това е най-ниското [ниво] досега спрямо златото. 180-дневната волатилност на Биткойн спрямо Nasdaq всъщност е под тази на Nasdaq. Така че волатилността на всеки друг рисков актив на планетата се увеличава. Тази на Биткойн намалява."


МакГлоун казва, че докато последният бичи цикъл се подхранва предимно от страха от пропускане (FOMO) при инвеститорите на дребно, този цикъл може да бъде подхранван от еквивалент на Уолстрийт.


"А какво се случва с QE (количествено облекчаване)? Всички знаем, че има ограничено предлагане на Биткойн ... преди това беше FOMO при играчите на дребно, а сега става институционално FOMO. Ограниченото търсене и предлагане нараства и макротo е много положителен.
[...] В бъдеще, всичко, което има значение, е търсенето. Предлагането е ограничено. Ще има само 21 милиона."Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн може действа като злато според Банката на Сингапур

Голямата институция обаче вярва, че BTC и други алткойни могат да заменят златото по отношение на това да служат като запас от стойност. Още от въвеждането на Биткойн в края на 2000-те години хор...
ЯНУ. 25, 2021 22:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е по-сигурен от злато и облигации

В статия, публикувана в CNN, Скарамучи и колегата на му от SkyBridge Брет Месинг твърдят, че BTC е станал жизнеспособен вариант за дългосрочни инвеститори, търсещи убежище от инфлацията.  Ав...
ЯНУ. 25, 2021 21:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Valkyrie Digital Assets подава заявление за Биткойн ETF

Фондът Valkyrie Bitcoin ще бъде включен в списъка на Нюйоркската фондова борса и Coinbase Custody Trust Company, LLC ще служи като попечител на предложения ETF, според регистрираната в Далас Valkyrie ...
ЯНУ. 25, 2021 14:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

MicroStrategy купува още Биткойн

Неговият главен изпълнителен директор Майкъл Сейлър написа в Twitter, че MicroStrategy е похарчил 10 милиона долара, за да придобие 314 BTC. MicroStrategy has purchased approximately 314 bitcoins for ...
ЯНУ. 24, 2021 21:16 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света