НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн се насочва към $70,000, твърдят анализатори

АПР. 14, 2021 21:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн се насочва към $70,000, твърдят анализатори

Пробивът на Биткойн до рекордното ниво над $64,000 накара няколко анализатори с бичи нагласи да определят ценова цел от $70,000 за следващия месец.

 

Рисковете остават, тъй като някои анализатори избират да изчакат потвърждение за пробив, особено като бичите настроения достигат екстремни нива на фючърсния пазар.


Нека разгледаме няколко прогнози.

 

1 - Алекс Блум - менажиращ директор в Two Prime


“След няколко седмици на здравословна консолидация под $60,000, Биткойн продължи да се привежда в съответствие с прогнозите на stock-to-flow модела.”

 

Блум също така отбеляза, че поведението с тежки опции предполага, че ценовото ниво от $72,000 е добра цел в края на месеца.

 

2 - Джо ДиПаскуале - главен изпълнителен директор


“Всеки път, когато Биткойн тестваше по-ниска стойност, цената се връщаше над $60,000. Сега, след като проби съпротивата до $62,000, очаквам тя да достигне $70,000 до края на май.”

 

3 - Джъстин Чу - трейдър в Wave Financial


“Докато навлизаме в неизследвана територия, аз продължавам да разглеждам календара и безсрочните фючърси като инструменти за откриване на цени. Изглежда, че спот пазарът се влачи и раздърпва от фючърсните търговци.”

 

Предишната силна съпротива се превърна в слаба подкрепа при $61,000, според Чу.

 

“Не сме добавили риск на или около тези нива и все още определяме дали и колко да намалим.”

 

4 - Едуард Мойа - старши пазарен аналист от Oanda

 

“Биткойн манията се развихри, тъй като директния листинг на Coinbase генерира нова вълна от търговия на дребно и институционално вълнение. Въпросът, който всички разглеждат, е дали стартът на търговията за Coinbase в сряда ще предизвика събитие на продажба. Някои брокери ще позволят ливъридж търговия на IPO-то на Coinbase, но вероятно ще има ограничена способност за шорт.”

 

“Ако Биткойн може да достигне нивото от $60,000 след дебюта на Coinbase, бичият импулс може да се насочи към нивото от $75,000.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (3)
Free Bitcoin АПР. 14, 2021 От няколко месеца се занимавам с един сайт.Това е най-старият крипто кран за Биткойн в света работи от 2013г. Не изисква инвестиция.Който няма Биткойн сега е момента да добие БЕЗПЛАТНО.https://freebitco.in/?r=36608933 Крипто Маниак АПР. 15, 2021 Kak да печелим от дигиталното злато - криптовалута биткойн, подробно описание тук: WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM Jaro АПР. 16, 2021 Ако искаш да печелиш Безплатно биткойн влез през този линк https://freebitco.in/?r=41549837 направи си регистрация.Трябва да си последователен и да следиш сайта ежедневно.Аз лично направих добри пари за определено време.
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Марк Кюбан отговаря на Илон Мъск - застава на страната на Биткойн

Той каза на своите 8,4 милиона последователи в Twitter, че като запас от стойност, BTC всъщност е по-добра екологична алтернатива на златото. Кюбан също твърди, че най-големият крипто актив по пазарна...
МАЙ. 15, 2021 18:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Колко Биткойн притежава Майк Новограц?

В интервю за New York Magazine от Intelligencer, публикувано днес, Новограц каза, че макар да е имал приблизително 30% от нетната си стойност в крипто, започвайки от бичия пазар от 2017 г., неотдавнаш...
МАЙ. 14, 2021 16:02 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Възможно е Facebook и други подобни компании да се насочат към Биткойн

Той също така вярва, че финансовите институции все още преследват най-голямата криптовалута в света и активно я купуват чрез Coinbase.Facebook и други подобни може да започнат да купуват BTC, Зукърбър...
МАЙ. 14, 2021 10:29 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Един от най-големите музикални фестивали започва да приема Биткойн за покупка на билети

Просто трябва да изберете опцията "Плащане с Биткойн" на уебсайта на Exit и да сканирате QR код, за да извършите транзакция.Exit се счита за едно от най-големите музикални събития в света заедно с бри...
МАЙ. 14, 2021 13:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света