НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн се намира в челните позиции на Google Trends

АПР. 4, 2019 15:12 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн се намира в челните позиции на Google Trends

Mного хора бяха на мнение, че тази "мания" покрай криптовалутите няма да продължи дълго.


Интересът на обществеността през последните 12 месеца намалява заедно с цената. Но сега Bиткойн отново се втурва в зеления цвят, има признаци за FOMO нагласа на крипто ентусиастите. Биткойн се нарежда на високо ниво в Google Trends, достигайки над 100 000+ търсения вчера, като Нигерия е начело в класацията.

Биткойн в топ 10 Google Trends


Bitcoin Searches 7 Days

Измина доста време, oткато Биткойн търсенията бяха толкова много. Всъщност, от пикът на популярността на Биткойн от 17-23 декември не е имало такъв голям интерес към най-голямата криптовалута.

Bitcoin Searches U.S. Past 5 Years

Разбивайки малко повече цифрите, ще видите, че Нигерия и Южна Африка са начело. Биткойн търсенията също са високи в Холандия и Австрия, въпреки че това може да съвпадне и с факта, че и двете страни са домакини на големи блокчейн събития тази седмица.

САЩ показват 12-ия най-висок интерес в търсенето на Биткойн в Google в момента.

regions

Дали FOMO започва да се задава?


Дали това е знак, че мечият пазар на Биткойн е окончателно приключил, че цената е достигнала дъното и че FOMO започва да се наблюдава при хората? Може би. Със сигурност има много дискусии за цената на Биткойн в крипто общността и по-масовите медии.

FUD-а напомня на Биткойн инвеститорите да бъдат предпазливи и предупреждава, че това е просто временен пробив. Нещо повече, инвеститорите, които много бързо и спонтанно наляха своите пари в крипто през 2017 г, си спомнят за купуването на BTC по време на неговата най-висока стойност и все още чакат да компенсират загубите си.

Такива високи резултати от търсенето за Биткойн могат да покажат, че повече потребители са готови да навлезнат в пространството. В края на краищата, никой не иска да изпусне ралито на цената този път.

https://twitter.com/MatiGreenspan/status/1113323760826892288

Дръжте Биткойн целите в перспектива


Независимо от това, дали се подготвяте за бичи пазар или не, не забравяйте да запазите по-големите цели на Биткойн в перспектива. Всеизвестният потребител на Twitter, Ерик Ворхийс, винаги знае точно какво да каже, като изразява ценовото поведение най-красноречиво:

https://twitter.com/ErikVoorhees/status/1113265660644122624

Това трябва да ни напомни още веднъж за по-голямото значение на Биткойн.

Това не е само за бикове, които се водят по FOMO. И е време хората да започнат да мислят сериозно за това колко BTC могат да получат със своите долари - не колко долара могат да получат за своя Биткойн.

Дали този страх от това да се изпуснат потенциалните печалби ще задвижи колелото и ще доведе до следващия връх в цената на Биткойн , "разпалвайки искрата" на пазара на дигитални активи, предстои да разберем.


https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Да очакваме ли възстановяване при Биткойн?

В нова стратегическа сесия, Вайс казва, че ако фондовите пазари успеят да отбележат рали в ранните етапи на тази седмица, Биткойн може да събере силата да се върне над решаващото ниво от $53,500.Вайс ...
ДЕК. 7, 2021 16:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо този анализатор все още очаква възход при Биткойн

Криптовалутата е загубила над $9,000, като е паднала с около 7% през последните 24 часа, за да се търгува около $49,000 към момента.Внезапната корекция надолу също доведе до повече от $1.05 милиарда л...
ДЕК. 5, 2021 13:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Каква е причината за спада на Биткойн, според Питър Шиф

Известният Биткойн и крипто критик Питър Шиф предостави на своите последователи в Twitter потенциална причина за една от най-големите корекции на пазара на криптовалути тази година.Според Шиф, корекци...
ДЕК. 4, 2021 20:09 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн падна до $28,800 на Huobi - над $2.5 милиарда са ликвидирани

Флаш срив се случи на Huobi, когато BTC падна ак до $28,800, преди да се възстанови също толкова рязко. В същото време ликвидациите са доста над $2.5 милиарда на дневен план, като целият пазар е в чер...
ДЕК. 4, 2021 14:42 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света