НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн се мести към силните ръце

ЮЛИ. 24, 2021 22:35 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн се мести към силните ръце

Биткойн се търгува в обхват вече повече от два месеца въз основа на стагнацията си в диапазона от $30,000 до $40,000. Тази ситуация е причинена от ниска волатилност и засилено ограничаване на крипто копаенето от страна на китайските власти.

Битката между дългосрочните и краткосрочните притежатели също изигра роля в противоположните им позиции на пазара на BTC. Например, докато дългосрочните притежатели на BTC продължават да купуват, краткосрочните продължават да продават, което води до безизходица.


Блокчейн анализаторът Уил Клементе обаче вярва, че Биткойн преминава в силни ръце, като се има предвид, че шокът шокът на предлагането е на нива, наблюдавани в диапазона от $50,000 до $60,000.Силни ръце са инвеститорите, които инвестират в актив с дългосрочни цели, вместо спекулация. Крипто анализаторът Уили Ву каза следното:


Биткойн продължава 12-годишната тенденция на равномерно разпространение. Дребните притежатели са нарастваща сила.
Следователно дребните притежатели не могат да бъдат пренебрегнати, тъй като са продали 428,749 BTC само през май и това е една от причините, поради които Биткойн се е отклонил от рекордния връх от над $64,000 в средата на април. Освен това на 19-ти май BTC заличи 30% от стойността си за един ден, което го накара да падне под 200-дневната пълзяща средна (MA) за първи път от март миналата година.


Краткосрочният интерес на Биткойн намаля с 43% от рекорда за всички времена (ATH) през февруари, предизвиквайки ниска волатилност на пазара.


ПРОЧЕТИ ОЩЕДа очакваме ли ново дъно при Биткойн?


В резултат на това обемите на крипто търговия на борсите спаднаха с повече от 40% през юни. Например обемите на спот пазарите са намалели с 42.7% до $2,7 трилиона, докато обемите на дериватите са намалели с 40.7% и са достигнали $3,2 трилиона.


С връщането на Биткойн в силни ръце, остава да видим дали това ще тласне най-голямата криптовалута към нови висоти.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Пазарен стратег споделя алармираща прогноза за Биткойн (BTC)

В разговор с Kitco News Солоуей предположи, че ако активът пробие нивото от $40,000, той ще отвори вратата за по-нататъшна корекция до едва $18,000. Той обаче твърди, че Биткойн ще се върне след тази ...
СЕП. 21, 2021 21:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Достигна ли дъно Биткойн (BTC)?

Индексът на страх и алчност се счита за индикатор за настроението на крипто търговците към Биткойн. Индикаторът в момента сигнализира “Страх” сред участниците на пазара, според данни от alternative.me...
СЕП. 21, 2021 16:18 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Миньорите са натрупали стотици милиони долари в Биткойн от февруари

В своя доклад от 20-ти септември, компанията заяви, че салдата на BTC на миньорите се увеличават, като портфейлите, свързани с миньори, са складирали 14,000 BTC на стойност около $600 милиона през пос...
СЕП. 21, 2021 13:59 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Неактивен от 9 години Биткойн адрес с близо $30 милиона се 'пробуди'

Данните, споделени от услугата за проследяване на големи крипто транзакции Whale Alert, показват, че крипто портфейл с Биткойн (BTC), закупен или добит преди 8 години и 8 месеца се е "събудил" след дъ...
СЕП. 21, 2021 08:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света