НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн продължава да се доказва като дигитално злато

АВГ. 20, 2019 10:27 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн продължава да се доказва като дигитално злато

Хората, които искат да контролират капитала си, купуват Биткойн, казва изпълнителният директор на Circle.

Джеръми Аллайър, главен изпълнителен директор на компанията Circle, изрази оптимизма си по отношение на това, че Биткойн е сигурно убежище за инвеститорите, въпреки скорошната нестабилност на пазара.


На 19-ти август Аллайър изрази мнението си по време на сегмента на CNBC “Squawk Box”. 


Той обясни:


Ясно е, че недържавен дигитален актив като Биткойн е привлекателен за хората, които се интересуват от преместването на капитала в място, където могат сами да го контролират. Това подчертава голям интерес, който се е натрупал с времето.


Според Аллайър, скорошната нестабилност на пазара може да е причинена от хора, които се опитват да извлекат печалба след силен месец на растеж. Той отбелязва, че “миналата седмица беше значителна по-малко рискова седмица за акциите”, докато преди имаше много притежатели на цифрови активи, чиито по-широки портфейли поеха удари.


Междувременно се очаква известно реализиране на печалби предвид впечатляващата дотук година за Биткойн, според Аллайър, който отбелязва:


Очевидно Биткойн е нараснал над 100%, почти 200% през последните 9 месеца, така че това е мястото, където можете да реализирате и някои печалби. В зависимост от типа на притежателя, така да се каже, ще видите малко по-различни поведения по време на тези пазарни ходове.


Аллайър твърди, че дигиталните активи се превръщат в основна глобална тема, не само поради продължителния растеж на големи монети като Биткойн, но и растежа при стабилните монети като USD Coin и Libra.


Както бе съобщено по-рано, старши анализатор на пазарната стратегия в изследователска компания Fundstrat Global Advisors, Том Лий, също е уверен, че BTC вече се превърна в истинско дигитално злато за инвеститорите.


На 8-ми август бе публикуван доклад за трите основни причини, поради които инвеститорите все повече обмислят да търсят сигурно убежище в Биткойн.СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

XRP е готов за бичи обрат срещу Биткойн

ФЕВ. 19, 2020 18:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ще се премести ли Биткойн добива от Китай в Северна Америка?

ФЕВ. 19, 2020 16:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво ще се случи с Биткойн ако Федералният резерв на САЩ намали лихвените проценти?

Причините са много, но тази седмица Федералния резерв ще предостави подробности след срещата през Януари. Това обаче, може да има ефект върху Биткойн.  Тази новина може да дойде като изненада за мно...
ФЕВ. 19, 2020 14:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн трябва да е част от топ 5 най-големите хедж фондове

Сред първите 10 инвестиции, допринесли за успеха на тези 5, бяха технологичните акции като Facebook и Alibaba. Въпреки че беше успешна година за тези мениджъри на фондове, резултатите им можеха да ...
ФЕВ. 19, 2020 09:00 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света